Vind Tuinmannen in Ulvenhout

Op zoek naar Tuinmannen in Ulvenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Ulvenhout

 • B.O.B. Organisch Maatwerk
  B.O.B. Organisch Maatwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  B.O.B. Organisch Maatwerk

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Bob heeft voor ons een hekwerk en een laurierhaag geplaatst. Ook heeft hij een grote haag voor ons gesnoeid. Ik kan niet anders zeggen dan dat we erg tevreden zijn. Bob is betrouwbaar, enthousiast over zijn werk en gaat net dat stapje verder om zijn klant tevreden te stellen. Wij zijn erg tevreden.
 • Salout
  Salout
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  SALOUT JE TUIN – EEN PLEK OM TE ONTSPANNEN Niks is zo fijn als thuiskomen in een prettig huis. Een fraai en afgewerkte tuin helpt bovendien om tot rust te komen na een drukke dag. Wil jij dit ook? Maar weet je niet waar te beginnen? Laat het mij weten. En ik help je met het ontwerp én de uitvoering. Benieuwd waar ik voor sta? GEEN VERRASSINGEN Afspraak is bij Salout ook echt afspraak. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. VEELZIJDIG VAKMAN Bij Salout kies je voor een veelzijdig vakman. Van ontwerp tot uitvoering. En dat kleine klusje dat maar blijft liggen, neem ik gelijk voor je mee. FIJNE SAMENWERKING Ik denk graag met je mee. Een aanpassing tijdens je project? Geen probleem! MIJN WERKWIJZE VAN A TOT Z Ik begeleid jouw project van ontwerp tot realisatie. Dit doe ik alleen. Zo kan ik zorgen dat alles precies gaat zoals jij het voor ogen hebt. Ik vind het fijn om samen met jou invulling te geven aan je tuinwens. Het begint met een oriënterend gesprek bij jou thuis. Samen kijken we naar je wensen. Op basis daarvan maak ik een passend ontwerp of projectvoorstel. MIJN BELOFTE AAN JOU Ik maak jouw tuin nog mooier! Uiteraard. Dat is waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Ik hou van mooie dingen maken. En ik maak mensen graag blij. Zelf ben ik pas tevreden als het echt goed is. Kwaliteitsgericht noemen ze dat. Of perfectionistisch . . . nou ja, in ieder geval: ik zorg dat het goed komt. Geen zorgen. DE PUNTJES OP DE i Aan het eind van een project lopen we alles samen nog eens na. Is alles in orde? Dan is het project klaar. Toch niet helemaal happy? Dan pas ik het aan. Ik ga pas weg als jullie 100% tevreden zijn. Dat vind ik belangrijk.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Geweldig! Mijn stadstuin is weer helemaal opgeknapt en winterklaar gemaakt. Echt super! Robert werkt heel netjes, is vrolijk en vriendelijk en de communicatie is goed. Heel blij met het resultaat.
 • T Siemons
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  T Siemons kan je helpen met je Hovenier klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met T Siemons om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en accuraat
 • Evt.Vandemeulebroecke
  Evt.Vandemeulebroecke
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Evt.vandemeulebroecke is een eenmanszaak. wijl ik wel mens ben. Ik ben niet professioneel opgeleid in bouw of boom. Ervaring voert mijn kunde. Ik heb een oude boerderij na menige jaren succesvol opgeknapt en elke boom in mijn tuin heb ik bestierd en gevierd besnoeid op touw. daarnaast bouw ik wat meubels en maak ik lampen. Dit werk werkt aanvullend op mijn hoofdberoep, omdat ik het graag doe. En als ik dat mag doen voor u, graag. Goeie groet, Peter

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Mijn boom is mooi gesnoeid. Goede uitleg over de boom gehad ook. En ik kijk er steeds nog elke dag naar omdat hij mooi gevormd is nu. Weer in model. We wilden hem eerst weg halen maar nu niet meer.
 • Comercio B.V.
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Ervaring in tuinonderhoud, schilderwerken, praktich onderhoud, kleinere timmerklussen en het meedenken in de ideeën van de opdrachtgever. Daarnaast ervaring in het ontwerpen van verbouwingen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk geleverd!
 • LMB boom en groenonderhoud
  LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke man en werkt goed door en ook kundig. Ik beveel hem aan iedereen aan!
 • klusbedrijf Kommers
  klusbedrijf Kommers
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Waar kan ik u mee van dienst zijn? Ik kan nagenoeg alle kleine klusjes /werkzaamheden in en rond het huis uitvoeren. Ik werk snel en efficiënt, maar uiteraard zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook ruim ik na de werkzaamheden alles netjes op. Betaling per uur,per dag,per klus.Het is allemaal bespreekbaar. -Kasten monteren/demonteren -Meubels monteren/demonteren -Keuken monteren/demonteren -Behang verwijderen -Tegels verwijderen -Tv ophangen -Lamp plaatsen -Laminaat leggen/verwijderen -Schilderen -Plank/Spiegel/Gordijn plaatsen -Tuintegels/Stoeptegels reinigen -Tuintegels/Stoeptegels verwijderen/Afvoeren -Tuinklusjes -Schuttingen Verwijderen/Afvoeren -Sloopwerkzaamheden -Ontruiming -Etc En nog veel meer. Ook 's avonds of in het weekend Voor meer vragen stuur gerust een bericht. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook voor de klusjes die u wilt laten uitvoeren die er niet tussen staan.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede communicatie op de werkplek. snel en accuraat. prima resultaat. aanrader.
 • Cremers tuinonderhoud
  Cremers tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Ik ben Arnoud Cremers en ik help u graag bij het onderhouden van uw tuin. U kunt mij benaderen voor maaiwerk, snoeiwerk, kleine graafwerken, gazononderhoud, planten, poten en zaaien. En uiteraard voor het wieden van uw onkruid. Ik overleg graag met u over uw klus en indien mogelijk kom ik vooraf even kijken om de werkzaamheden samen af te stemmen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk en professioneel. Overlegt keurig over hoe de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden.
 • Green Manos
  Green Manos
  Beoordeling: 4.9 van 54.9568 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  Wat ik voor u kan doen, kunt u op mijn website nalezen. Op zich niet moeilijk te vinden :) En wat kost het? We geven een inschatting qua werk, dus niet het reguliere uurtje factuurtje. Het komt wel neer op een uurtarief van € 46,00 per uur. Incl. btw, reiskosten, gebruik eigen materiaal en ex parkeerkosten. Excl. afvoeren. Geen zwartwerker, ik slaap graag goed 's nachts en geef dus gewoon garantie op het werk. Een harmonieuze tuin, daar wilt u van genieten. Maar voordat het zo ver is, is er dus werk aan de winkel. :)

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Wij zijn erg tevreden over hoe David de klus heeft geklaard. Wat wij heel prettig vonden is dat hij vooraf al een indicatie had gemaakt van wat er aan onze tuin gedaan moest worden en hoe lang hij bezig zou zijn. Hij was er op de afgesproken tijd. David is een erg vriendelijke man die zijn werk netjes en zorgvuldig uit heeft gevoerd. Onze tuin ziet er weer uitnodigend uit en kunnen zo het voorjaar in. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader!! En wat ook leuk is, is dat je na de klus een potje honing van hem krijgt wat we natuurlijk al hebben geproefd :)
 • J. van Peer
  J. van Peer
  Beoordeling: 4.5 van 54.5586 reviews
  Tuinman in Ulvenhout

  voor al u straatwerk in en rondom u tuin,altijd vrijblijvend een offerte,en altijd garantie, ook kunnen we u tuin uitgraven, of zand erin brengen met een klein shoveltje, We kunnen ook puin of zand in een container rijden, Grt J.van.PEER

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super goed, netjes gedaan Johan!

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Ulvenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 211 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Ulvenhout

Andere vakmensen in Ulvenhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt