Vind elektriciens in Dongen

Op zoek naar elektriciens in Dongen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Dongen

 • Inal Solutions
  Inal Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Elektricien in Dongen

  Goedendag, even voorstellen. Ik ben Caner van Inal Solutions in Dongen met ruim 15 jaar ervaring. Voor o.a. computer gerelateerde zaken, kabels trekken, Smart-Home en Wifi bereik in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Uw vraag naar wens te kunnen uitvoeren is mijn werkwijze. Mijn motto is '' De klant is de koning''. Ik zal mijn uiterst best doen om u probleem zo goed mogelijk op te lossen. Discretie, netjes werken/opruimen, sociaal, afspraken nakomen zijn mijn pilaren tijdens mijn werkzaamheden Samengevat, als U voor een nette prijs Uw klus geklaard wilt hebben op korte termijn met service zoals het hoort, dan kom ik graag met U in contact om dit verder persoonlijk te bespreken. Met vriendelijke groet, Caner Inal

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Super snel en netjes! Top
 • Elektro Precisie
  Elektro Precisie
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Elektricien in Dongen

  Voor al uw precisie elektro werkzaamheden in de meterkast volgens alle huidige normen. Al 20 jaar ervaring en gediplomeerd in sterkstroominstallaties, NEN3140VP, NEN1010, VCA en nu ook ruim een jaar dagelijks ervaring opgedaan in het installeren van laadpalen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Communicatie is plezierig en Danny werkt netjes voor een schappelijk bedrag
 • Matrohm
  Matrohm
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Elektricien in Dongen

  Doe-het-zelvers en de gouden klusjesman met liefde. Ik help graag bij veel reparaties. Ik doe voornamelijk elektrische vloerverwarming enz. Stopcontact, verlichting etc

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede elektricien , betrokken met de klant , Kan hem echt aanbevelen
 • CBSK
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Elektricien in Dongen

  Ik kan van dienst zijn in kleine dingen zoals: stopcontacten vervangen of lamp plaatsen. Ik kan ook iets grootere klusjes maken. Denk maar aan nieuwe groep aanleggen of electra kast vervangen.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Fantastisch werk geleverd. Denkt mee en is echt trots op het afleveren van kwaliteitswerk. Communicatie uitstkend. We gaan Karol zekere vaker bellen. Aanrader
 • Gesberg Electronics
  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews
  Elektricien in Dongen

  Gesberg Electronics is een totaalinstallateur met ruime 15 jaar ervaring in de verschillende disciplines binnen de elektrotechniek, ons motto is dan ook maatwerk voor elke klus! Persoonlijke behandeling en betrokkenheid is onze standaard en we gaan niet eerder weg dan wanneer u tevreden bent. Wij bieden elektra werkzaamheden aan in de breedste zin van het woord, alles gaat in overleg met u. De garantie op onze installatiewerkzaamheden is vanzelfsprekend 2 jaar als het gaat om defecten aan geleverde apparatuur volgens de europese norm.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  I am very happy about the job they have done for me. 1) They communicate very clearly, so I know what I will get and if that's the best for me. 2) The asking price was also quite ok compared to others, not too high, not the lowest either. 3) The work quality was also good. He was a bit late for the appointment. But it's a Saturday, so it's not really a problem for me. But in summary, I am satisfied with the job.
 • Klein Klus bedrijf Valens
  Klein Klus bedrijf Valens
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Elektricien in Dongen

  Hoi! Ik ben Valens en ik ben woonachtig in Breda. Ik loop warm voor alle soorten elektro-technische klusjes en daarom ben ik mijn eigen onderneming gestart: "Klein Klus Bedrijf Valens". Ik heb jaren gewerkt als elecktricien. Gedurende die tijd heb ik ervaring opgedaan op allerlei verschillende gebieden, denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden en vervangen van nieuwe groepenkasten, de elektrische infrastructuur aanpassen voor het aanleggen van een nieuwe keuken of het aanleggen van een nieuwe internetverbinding of tuinverlichting. Voor alle elektro-werkzaamheden in en rondom het huis kunt u bij mij terecht. Kortom, ben ik ervan overtuigd u allerlei klusjes uit handen te kunnen nemen en vervolgens samen tot een mooie overeenkomst te komen.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Krachtstroom in de keuken zeer vlot en kundig aangelegd. De stroom ook verlengd! Badkamermeubel plaatsen in combinatie met de wc wat best een gedoe was maar gelukkig allemaal soepel en goed kunnen plaatsen! Valens is een vriendelijke en professioneel vakman. Bij volgende klussen zeker weer!
 • E Installation
  E Installation
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Elektricien in Dongen

  E Installation E installation is een bedrijf met 1 vakman die alles zelf regelt en dus ook miscommunicatie voorkomt. Ik heb 12 jaar ervaring in de elektrotechniek. Van huisinstallaties tot panden distributiecentrums.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Super installatie van de stopcontacten. Vakman!
 • Jacobs Electro Service
  Jacobs Electro Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Elektricien in Dongen

  Gecertificeerd ( NEN 1010/3140) Elektricien in hard en nieren. Laadpaal / Oplaad unit specialist. Groepenkast vervangen/uitbreiden Kwaliteit boven kwantiteit. Het installeren van een laadpaal kan ik ook voor u verzorgen, inclusief al u vragen beantwoorden die u heeft mbt de aavraag van een laadunit www . laadunitspecialist . nl

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Keurig netjes gewerkt. Houd zich aan de afspraken en communiceert duidelijk. Neemt de tijd om de app uit te leggen. Ik zou Rob aan iedereen aanbevelen.
 • Gielen Elektro
  Gielen Elektro
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Elektricien in Dongen

  Gielen Elektro Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf die met zijn 15 jaar ervaring in alle facetten van het vak onze sporen al verdient heeft. Zowel onze particuliere klant maar zeker ook onze zakelijk relaties hebben onze service en kwaliteit mogen ervaren. De erkende en gecertificeerde monteurs draaien hun handen niet om voor het plaatsen van groepenkasten, volledige installatie van uw elektra of storingen. Wij proberen u met onze snelle service altijd de juist oplossing te bieden en door ons grote netwerk zijn we in staat u snel van dienst te zijn. Uw unieke situatie vraagt altijd een oplossing op maat en daar zal onze elektricien altijd voor zorgen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Helemaal super, Jorg houdt zich aan zijn afspreken, reageert snel en denkt met je mee. Meterkast keurig op orde gebracht, klaar voor de toekomst. Bedankt Jorg!
 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95815 reviews
  Elektricien in Dongen

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super tevreden! Prettige communicatie, goede service en klantgericht. Klus is goed uitgevoerd, ben nog altijd heel blij ermee!

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Dongen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 965 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Dongen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Dongen

Vind vakmensen bij jou in de buurt