Elektriciens in Rheden

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde elektriciens in Rheden. Plaats direct je klus om gratis offertes te ontvangen van de elektriciens van Werkspot in Rheden

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Rheden

 • Joram techniek
  Joram techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Elektricien in Rheden

  Als je op zoek bent naar een elektricien/elektromonteur in de omgeving van Laag-Soeren, Eerbeek, Zutphen, Deventer, Apeldoorn dan kan Joram Techniek je verder helpen. Al van kleins af aan is Joram geïnteresseerd in techniek en elektra. Na de behaalde diploma’s in de techniek is Joram al ruim 25 jaar aan het werk als elektricien en elektromonteur. Je kunt Joram Techniek inschakelen voor o.a.: wandcontactdozen verplaatsen; lichtpunten/inbouwspots/tuinverlichting aanbrengen; elektra in natte ruimtes aanpassen; groepenkast vervangen/uitbreiden; fornuisgroep aanleggen, laadpaal/wallbox voor de EV plaatsen, krachtstroom(driefasespanning) aanleggen, omvormers aansluiten etc. Wil je meer te weten komen over het vernieuwen van oude elektra in je woning of de mogelijkheden weten over uitbreiding van de groepenkast, Joram komt graag bij je langs voor advies en/of een kosteloze offerte.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Joram is een sympathieke vent die goed luistert naar wat je wilt als klant. Ik had een moeilijke opgave: een 3 fase draad trekken van de meterkast, door de aanbouw heen naar mijn nieuw opgezette schuur. Joram bedacht een goede manier om de kabel onzichtbaar van punt A naar punt B te krijgen. Ik heb hem in het begin geholpen met de uitvoering en binnen een dag was het klaar. Aanrader.
  Kom in contact
 • AMA Witgoed Reparatie
  AMA Witgoed Reparatie
  Beoordeling: 4.2 van 54.2573 reviews
  Elektricien in Rheden

  AMA Witgoed Reparatie is uw professionele reparateur aan huis voor al uw witgoed. Denk aan koelkasten, vriezers, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Tevens geeft AMA Witgoed Reparatie garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Kwam dezelfde dag en heeft het probleem opgelost
  Kom in contact
 • Severein Montage Service
  Severein Montage Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Elektricien in Rheden

  Hoi, ik ben Daniël. Ik heb 14 jaar als elektromonteur gewerkt en 11 jaar als witgoed monteur. Ben vanaf februari 2023 voor mij zelf begonnen. Ik monteer groepenkast op maat naar wens van de klanten. Ook repareer ik witgoed/bruingoed apparaten van bepaalde merken. Behalve vaatwasser en wasmachine’s. Voer reparatie uit binnen een straal van 40km vanuit Deventer in overleg soms ook er buiten. Neem direct contact met mij op om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Dat kan ook via whatsapp. ga naar onze website severeinmontageservice nl dan bij contact. Wij hebben altijd de laagste prijs garantie op GROEPENKAST MONTAGE met zelfde kwaliteit en met 10 jaar garantie. Dus mocht het elders goedkoper zijn dan horen we het graag.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  De klus verliep goed en uiterst professioneel. Erg tevreden met het geleverde resultaat en dat ook nog eens op een korte termijn.
  Kom in contact
 • D-Ras Diensten
  D-Ras Diensten
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Elektricien in Rheden

  Hallo D-Ras Diensten is bevestigd in regio Gelderland. We zijn gespecialiseerd in alle Bouw-Electra en Huis ontwikkeling van je badkamer naar je kamer/woonkamer naar je keuken van je voortuin naar je schuur of van je waterleiding naar je kranen van je stopcontacten naar de meterkast naar je schakelaars naar je lichtpuntjes. Wij hebben al jaren ervaring in allerlei soorten gebieden om jouw huis een paleis van te maken! We raden jouw om D-Ras Diensten te kiezen om je net als een koning of koningin te kunnen voelen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Oswald heeft goed werk geleverd. Hij denkt met de klant mee en gaat voor de beste, praktische en minst kostbare oplossing. Hij werkt ook netjes en professioneel. Bij mij heeft hij o.a. de meterkast vervangen en een kabel voor inductie aangelegd en naar buiten voor de airco. Ik kan hem iederen aanbevelen. Bedankt Oswald.
  Kom in contact
 • Sunny Fix
  Sunny Fix
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Elektricien in Rheden

  Klussen, Renovatie in Gelderland LBO gediplomeerd vak Elektrisch Groepkasten installatie Verlichting/stopcontact verplaatsen Audio installatie (karaoke) Bewakingsysteem (camera’s ) Deur slot vervangen

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Ben goed geholpen, vriendelijke en snelle communicatie, en nieuw ventilatiesysteem is netjes geïnstalleerd. Helemaal tevreden! 👍
  Kom in contact
 • A.H tech
  A.H tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Elektricien in Rheden

  Han-elektrotechniek is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties , van meterkast installatie tot utiliteitsbouw tot woningbouw, Opleiding : Laagspanning elektromonteur NEN3140 certificaat Bij mij kan je met gerust hart je installatie achter laten want ik lever vakwerk,

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel beschikbaar en uitstekende vakkennis.
  Kom in contact
 • GT Electrics
  GT Electrics
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Elektricien in Rheden

  Even voorstellen ik ben Glenn Een elektromonteur met jaren ervaring in verschillende takken van de elektrotechniek. En installatie techniek. Van het bouwen van verdeelkasten, woningbouw, utiliteitsbouw, ik ben er allemaal werkzaam geweest. Ik ben in het bezit van de vereisten diploma's en cursussen, om veilig en verantwoord te werken aan uw elektrotechnische installaties. U kunt mij inhuren voor diverse elektrotechnische werkzaamheden. Mijn specialisatie ligt in het bouwen en installeren van groepenkasten. Als u voor mij kiest kunt u erop rekenen dat ik zal meedenken aan de meest passende en eenvoudigste oplossing voor uw installatie. Wellicht zien we elkaar in de toekomst.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Vakman, erg vriendelijk, zeker weer
  Kom in contact
 • Togan Elektrotechniek
  Togan Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9599 reviews
  Elektricien in Rheden

  TOGAN elektrotechniek, UW ERKENDE INSTALLATEUR OP HET GEBIED VAN ELEKTROTECHNIEK! Ruim 17 jaar ervaring in de elektrotechniek. Wij doen alles betreft elektrotechniek. Werkzaamheden aan uw Woning, kantoorpand, keuken, badkamer, garagebox etc. Een offerteaanvraag is geheel vrijblijvend! Wij denken mee met onze klanten! U bent voor uw werkzaamheden bij het juiste adres. Elektrawerk 220/380v ✅ Keukenelektra ✅ Ledverlichting ✅ Data/Telecom ✅ Leidingen frezen ✅ Voor eventuele storingen in uw installatie kunt u contact met ons opnemen!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Fijne communicatie, toegewijd, mooi werk
  Kom in contact
 • R-Set
  R-Set
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Elektricien in Rheden

  Na 23 jaar als hoofdmonteur gewerkt te hebben in de hoogspanning bij Nuon/Liander. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Zzper als elektricien, met een afgeronde TSI (Technicus Sterkstroom Installaties) aan het Deltion College, te Zwolle.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Ik ben zeer tevreden en kan R-Set aan iedereen aanbevelen. Alles wat was afgesproken werd in één dag gedaan (nieuwe kabels aanleggen, nieuwe stopcontacten aansluiten en het hele schakelbord in de kast vervangen). Het werk werd nauwkeurig, snel en netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Het Dorp Van Elektra
  Het Dorp Van Elektra
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Elektricien in Rheden

  Na 8 jaar als hoofdmonteur gewerkt te hebben bij elektrotechnische bedrijven. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Zzper als erkende elektricien, met een afgeronde Mbo 3 en 4 (Technicus, eerste monteur elektrotechniek) aan het Roc Nijmegen. En afgerond inspecteur NEN-EN-50110, NEN 3140 en de NEN 1010 Kunt altijd contact met me opnemen voor kleine en grote kussens voor eerlijke prijzen

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Vriendelijke, rustige man reageert snel en werkt netjes & nauwkeurig
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Rheden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 787 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Rheden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Rheden

Vind vakmensen bij jou in de buurt