Vind elektriciens in Piershil

Op zoek naar elektriciens in Piershil? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Piershil

 • Barotech
  Barotech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95853 reviews
  Elektricien in Piershil

  Mijn naam is Baro. Ik werk sinds 2008 als zzper. Gespecialiseerd in Electra en data echter doe ik alles wat met kabels te maken heeft. Ik installeer modems, routers, digitale tv’s, en trek en fixeer allerlei soorten kabels. Ik installeer ook (slimme) deurbellen, thermostaten en lampen. Ook installeer/vervang ik groepenkasten. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik ben tevreden als u dat ook bent. Goede communicatie vind ik daarom van groot belang om zodoende uw wensen goed in kaart te brengen. Mocht u mij willen inhuren voor een klus zoals hiervoor staat omschreven, aarzel niet en neem contact op. Graag verzoek ik u alleen bij serieuze interesse contact op te nemen in verband met de kosten die dat anders voor mij met zich meebrengt. Google Barotech Mvg, Barotech

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel en vriendelijk
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65155 reviews
  Elektricien in Piershil

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
 • Nastronic
  Nastronic
  Beoordeling: 4.9 van 54.95343 reviews
  Elektricien in Piershil

  Wie zijn wij? Wij zijn al jaren werkzaam in de elektra wereld zowel binnen als buitenshuis. Ons deskundigheid ligt vooral in het installeren van elektra en het verhelpen van storingen. Denk hierbij aan groepenkasten vervangen tot aan kookgroepen aanleggen. Voor goed advies kunt u ook bij ons terecht als u twijfelt over welke product je in huis wilt nemen. Denk hierbij aan welke type inductieplaat tot welke laadpaal het beste bij u past. Ook heel handig met ander soorten klussen interesse ? Dan komen wij graag langs langs voor een eventuele opname. Voor omgeving Rotterdam/Den haag (zuid-Holland) (noord-Holland) (Utrecht) en Noord Brabant

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Super!
 • BE Electric
  BE Electric
  Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews
  Elektricien in Piershil

  BE Electric kan je helpen met je Elektricien klus in Den Haag,Amsterdam,Rotterdam, Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BE Electric om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Ervis werkt netjes en volgens afspraak. Lamp is secuur gemonteerd en bekabeling weggewerkt middels kabelgoot.
 • K.A. Techniek
  K.A. Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.85331 reviews
  Elektricien in Piershil

  K.A. Techniek, gespecialiseerd in elektra, data, BMI, beveiliging, sanitair en zonwering. Tevens een aannemersbedrijf voor renovatieprojecten. Meer dan alleen techniek! Als specialist in elektrotechniek leveren wij al onze diensten met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Onze toewijding aan nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij hanteren transparantie in onze prijzen, die vast en duidelijk zijn. Bij elk project denken wij proactief met u mee om ervoor te zorgen dat uw verwachtingen worden overtroffen. Kies voor een betrouwbare partner die uw technische behoeften begrijpt en oplossingen levert die standhouden. 24/7 spoedservice kost u 125 ex btw boven op de totale rekening. Voorrijkosten bedragen 85,00 ex btw Uurtarief bedraagt 75,00 ex btw K.A. Techniek, Meer dan alleen Techniek!

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  On time, quick and professional
 • Alpha Keukenmontage
  Alpha Keukenmontage
  Beoordeling: 4.8 van 54.8586 reviews
  Elektricien in Piershil

  Klussenwerk,Meubels montage, Keukens plaatsen, Verwijder uw oude keuken en installeer je nieuwe keuken. Installatie van alle quooker-modellen en types van De kokende Water kraan(Quooker specialist) Keuken gereedmaken voor plaatsing leidingwerk verleggen .Gasleidingen verleggen en Nieuwe leidingen aanleggen.

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Kundige vakmensen, reageert snel. Vlotte communicatie, aardig en hebben de keuken snel geplaatst tegen een goede prijs.
 • Grootberg Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Elektricien in Piershil

  Elektriciteit installaties en montage

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Super! Goede communicatie, netjes op tijd, werkt heel netjes en secuur. Zeker een aanrader, dank je wel!
 • Fransz allroundservice
  Fransz allroundservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.5589 reviews
  Elektricien in Piershil

  Allround service voor al uw lopende zaken

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijk en goede service 👍🏾
 • A.S. Allround Onderhoud
  A.S. Allround Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Elektricien in Piershil

  A&S Allround Onderhoud is gericht op binnenshuis onderhoud: - schilderwerk - tegelwerk - stucwerk en gericht op het installeren van duurzame installaties: -zonnepanelen - laadpalen - vervangen van meterkasten (denk hierbij ook aan een kabeltraject t.b.v. een warmtepomp, airco en inductiekookplaat met een perilex stopcontact met een extra groep in de meterkast). Ik werk al meer dan 10 jaar in deze branches en heb zo mijn opleidingen en ervaring opgebouwd. Ik heb mijn eigen team en vakmannen waarmee verschillende werkzaamheden verricht kunnen worden. Ik luister altijd naar de wensen van de klanten en lever zo goed mogelijk advies en zeker goede kwaliteit. Daarnaast geef ik altijd 100% garantie op mijn werkzaamheden.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Reageert snel. Werk is netjes volgens afspraak uitgevoerd.
 • JS techniek
  JS techniek
  Beoordeling: 5 van 555125 reviews
  Elektricien in Piershil

  Specialist in woningonderhoud, elektra, leidingwerk en (camera)beveiligingsinstallaties.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Joey is een goed vakpersoon, doet zijn werk goed en vlot. En hij is gezellig in de omgang. Ik ben blij dat ik hem benaderd heb voor deze klus.

4.8

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Piershil, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 1729 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale elektriciens in Piershil

Populaire diensten

Andere vakmensen in Piershil

Vind vakmensen bij jou in de buurt