Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind badkamerspecialisten uit Schiedam

Op zoek naar badkamerspecialisten uitSchiedam? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele badkamer specialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Badkamer specialist

Enkele van onze best beoordeelde badkamer specialisten in Schiedam

 • PM Bouwtotaal

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6572 reviews

  PM BOUWTOTAAL RENOVATIE/BOUW/KOERIERS/SCHOONMAAKDIENSTEN WIJ HANTEREN EEN UNIEK ALl-INN C0NCEPT GEEN EXTRA KOSTEN . Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit enkele vroeg gepensioneerden vakmensen (vutters) Wij willen graag uw project uitvoeren . ONZE WERKWIJZE: PM Bouwtotaal kenmerkt zich door vakmanschap ,betrouwbaarheid , flexibiliteit ,duidelijkheid en professionaliteit . Wij renoveren uw woning of bedrijf , eigen vakmensen met 30 jaar ervaring , tegelzetter , timmerman , elektricien , loodgieters , stukadoors . Badkamer AWARD ontvangen 2016 en 2017 . Wij komen altijd vrijblijvend voor een offerte bij u langs. Bij ons geen extra kosten u krijgt een prijs voor alles , de ALL- INN PRIJS. Uw nieuwe spullen koopt u zelf met of zonder begeleiding van ons . De arbeid bestaat uit een ALL-INN prijs te weten arbeid , materiaal zoals lijm , kit ,voeg, bouwmaterialen , afvoer , leidingen al naar gelang nodig is . GEEN KOSTEN ACHTERAF. ONS MOTTO IS UW DROOM MAKEN WIJ WAAR . Wij komen van een andere klus website ,deze is gestopt, zodoende zijn er nog niet veel reviews U kunt ten alle tijde een reeds opgeleverd project bezichtigen. Het afgelopen jaar hebben we alleen opdrachten gehad via oude relaties. Mvg, Peter Mijnster.

  Laatste review:

  Sanitair plaatsen of vervangen -

  Tijdens de job werd er gerefereerd dat het kitten van de toilet niet in de opdracht was benoemd en dat hier extra voor betaald zou moeten worden terwijl dit wel besproken was en tevens meerdere malen besproken. Probeer dus extra geld af te troggelen. Na het aanbrengen van de kit was er na enkele dagen te zien dat er gaten in de kitlaag kwamen. Contact over het herstel gehad, echter nooit op komen dagen na slecht contact diverse keren. Reageert nu helemaal niet meer. Niet aan te raden.
 • Grab-it

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.8 van 54.8559 reviews

  Grab-it is actief in binnenhuis renovaties en richten ons hoofdzakelijk op luxe badkamers en toiletten. Wij renoveren badkamer, toilet, keuken en verrichten timmerwerk, stucwerk, electrawerk, leidingwerk en diverse andere werkzaamheden. De woning wordt naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd maar er wordt altijd ook gericht geadviseerd om een esthetisch resultaat te bereiken. Onder luxe badkamer verstaan wij niches en verlaagd plafond met spotjes en een bad of inloop douche. U geeft de wensen aan en op verschillende fases in het traject evalueren wij de voortgang. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook nemen wij luxer timmerwerk aan , te denken aan sfeerhaarden met opbouw, design tv meubel direct aan de muur bevestigd, verlaagde design plafond met sfeerverlichting, iedere afwerking te vinden op Pintrest kunnen wij voor u realiseren. Vakmensen waarmee wij werken hebben ruime ervaring in de bouw. Wij leveren 1 jaar garantie op ons leidingwerk. Wij grijpen iedere mogelijkheid aan om u een tevreden resultaat te leveren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Service and quality of work extremely good. Had assistance to buy the right materials and even ideas of design. Communication very good. I'm very satisfied
 • Klusbedrijf Hazebroek

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.6 van 54.65360 reviews

  klusbedrijf voor alle voorkomende werzaamheden in en rond om het huis plaatsen water/ gasleiding afvoer sanitair cv dakbedekking ontstoppingen

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Heeft hier in een nieuwe kraan in de badkamer geplaatst en een nieuwe knop op de radiator. Is netjes gedaan. De man is ook heel vriendelijk.
 • Appido

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews

  In samenwerking met meerdere professionele personeel staan wij klaar om kleine tot grote bouwklussen uit te voeren. Het kan zijn van een leiding omleggen tot een totale dakopbouw. Door onze brede kennis en vakmanschap hoeft onze klant niet te worstelen met meerdere aannemers! Wij staan klaar voor alle wensen in u verbouwing! -loodgieter -schilder -elektra -stukadoor -timmerman Wij werken altijd met het beste materiaal en gereedschap, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Kraan kruipruimte vervangen en nieuwe waterkraan buiten aangelegd. Prima gedaan, vlot, volgens afspraak, netjes afgewerkt, duidelijke communicatie.
 • Global bouw

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews

  Hartelijk welkom op het profiel van V.O.F. Global Bouw. Global Bouw is een aannemers- en bouwbedrijf gevestigd in Rotterdam. Wij zijn dé betrouwbare aannemer die actief is in Zuid-Holland en wijde omgeving met de focus op kwaliteit en vakmanschap. Het familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf met diverse projecten in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. We beschikken over een ervaren team van gecertificeerde vaklieden die allen over de expertise beschikken die nodig is in diverse werkterreinen binnen de bouw. We realiseren bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven. U kunt dus voor werkelijk alles terecht bij ons bouwbedrijf. Of het nu gaat om een grote of kleine project, het isoleren van de daken of het vervangen van alle kozijnen, geen klus is ons teveel. Bij ons bent u altijd nummer één. Behalve dat wij sterk betrokken zijn bij u en uw opdracht, denken wij volop met u mee en leggen wij er onze hele ziel en zaligheid in. Wij voeren uw bouwproject van A tot Z uit, van de eerste schets tot de laatste schroef. Als u kiest voor Global Bouw is uw project in goede handen

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goed werk afgeleverd. Aardige mensen. Tevreden met het eindresultaat. Communicatie is inderdaad soms lastig maar we begrepen elkaar over het algemeen wel.
 • Brick & Build

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews

  Mijn naam is Luuk van Brick & Build. Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in de bouw en sinds 4 jaar mijn eigen bedrijf gestart. Hiervoor heb ik voor 3 aannemers gewerkt. Mijn specialiteiten zijn: - Badkamer en Toilet (inmiddels meer dan 180 Badkamers en Toilets gerenoveerd) Hierin doe ik stucwerk, Beton cire, elektrawerk, Loodgieterwerk, vloerverwarming, Tegels zetten, schilderwerk en monteren van wastafelmeubel,spiegel met verlichting, douchkranen, drains, douchwanden, radiotoren, nis op maat en wanden op maat zetten ect. - Stucwerk,Beton cire (Gladstucen in Woonkamer of Slaapkamer ''waterpas'' haaks in Badkamer of Toilet, 2 jaar geleden mijn diploma behaald in Italie voor Italiaanse stuktechniek. BetonCire opleiding gevolg Via eStudio BV Amsterdam - CV Ketel Plaatsen van nieuwe CV ketel, vloerverwarming etc. Met vriendelijke groet, Brick & Build

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Luuk heeft deze klus zeer goed uitgevoerd. Alles is in goed overleg gegaan. Luuk denkt met je mee en draagt oplossingen aan. Alle afspraken is hij op tijd nagekomen. Voor onvoorziene meerwerk heb ik goede afspraken kunnen maken. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eind resultaat. Een echte aanrader!
 • ROAL Renovatie

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 5 van 55519 reviews

  Van het verbouwen/renoveren van uw badkamer tot het verplaatsen van leidingen, wij kunnen het allemaal voor u. Naast het uitvoeren van klussen proberen wij ook geheel vrijblijvend assertief mee te denken en te overleggen met de klant. De kwaliteit van ons werk en tevredenheid bij de klant zijn voor ons het belangrijkste. Enkele van onze specialisaties zijn: elektra, tegelen, leidingen verplaatsen, sloopwerk en het (ver)bouwen van badkamers. Dit is echter niet het enige wat wij goed kunnen. Kijkt u gerust naar wat van onze reviews om zo een beter beeld te krijgen van ons werk!

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Tyom en Nikolay werken zeer netjes. Communicatie uitstekend, afspraken worden allemaal nagekomen. We zijn erg tevreden met het werk, tot in details netjes afgewerkt.
 • Woning-bouw.net

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews

  Allround bouwbedrijf en kozijnen leverancier. Als kozijnen leverancier bieden wij zee van mogelijkheden in verschillende materialen van kozijn zoals: meranti/eiken hout aluminium, kunststof. Omdat wij het zelf op mate produceren kunnen wij alle maten uitvoeren en u kunt gerust uw kozijn zelf instellen met verschillende configuraties zoals: brandwerend/veiligheid glas, SKG keurmerk handvatten, systeem van het scharnier, alle ral kleuren van de draaideel/ kozijn, hout nerf, hout verbinding look. Alle kozijnen worden met garantie geleverd en de levertijden zijn 4-6 weken. Voor meer info wijzen wij u aan op ons website. Bent u van plan uw badkamer, keuken, toilet of complete woning te laten renoveren? Woning-Bouw is al ruim 10 jaar uw allround bouwbedrijf voor elke klus, groot of klein. Van de vervanging van een deur of het ophangen van een gordijn tot de complete renovatie van uw woning: onze vakmensen staan voor u klaar. En dat voor de scherpste prijzen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor uw badkamer renovatie en toilet renovatie. Maar ook voor een complete renovatie van uw nieuwbouw- of bestaande woning bent u bij onze vakmensen aan het juiste adres. Bekijk onze diensten op deze website voor een uitgebreide beschrijving. Ook op onze projecten-pagina kunt u terecht. Daar ziet u in beeld wat wij voor u kunnen realiseren. Woning-Bouw profiteert u naast van het beste vakwerk ook van de scherpste prijzen. Veel bouwbedrijven rekenen voor elke klus, hoe groot of klein ook, de hoofdprijs. Bij ons kunt u rekenen op een eerlijke prijs voor elke verbouwing. Natuurlijk hangt er altijd een prijskaartje aan een bouw- of renovatieproject, maar zoals blijkt uit de praktijk: het levert u ook genoeg op. De meeste grote en kleine verbouwingen laten zich al snel terugverdienen, vaak al binnen twee jaar. Naast uw eigen woongenot stijgt namelijk ook de waarde van uw huis.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Super werk geleverd!
 • V.O.F. SlawDan

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews

  Ik doe al bijna twintig jaar renovatiewerkzaamheden, waaronder meer dan tien jaar in Nederland. Ik heb uitgebreide renovatie-ervaring, wat kan worden bevestigd door de klanten aan wie ik diensten heb verleend.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Slawek heeft bij ons een complete badkamer renovatie uitgevoerd. Je merkt dat het een vakman is die al veel badkamers verbouwt heeft, Slawek gaf tijdens het werk mogelijkheden aan waar wij nog niet aan gedacht hadden. Communicatie is soms wat lastig, maar als je daar wat tijd voor neemt gaat dat prima. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
 • Handelsonderneming R. Heesbeen

  Badkamer specialist in Schiedam

  Beoordeling: 4.9 van 54.9517 reviews

  Hallo, Mijn naam is Rob Heesbeen ik ben sinds 2006 werkzaam als zzp er. Mijn bedrijfsactiviteiten bestaan uit bouw, renovatie en sloopprojekten. Mochten bepaalde werkzaamheden mijn specialisme te boven gaan heb ik ruime kennis in de branche om door specialisten te worden bijgestaan, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste aanpak door de juiste mensen. Ik heb nog niet zoveel reviews omdat ik gebruikmaak van werkspot wanneer ik tussen projekten zit , al mijn projekten lopen via bouwbedrijven en vastgoedonderhouds bedrijven, dus die komen zeer zeker nog. Hoop u graag met een klus, of projekt te mogen begroeten. Tot gauw, Klussenbedrijf R. Heesbeenk

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Aardige man, heeft vlot gehandeld en vakkundig alles afgemaakt

Populaire lokale badkamer specialisten in Schiedam

Informatie over badkamerspecialisten uit Schiedam

Schiedamse badkamerspecialisten

In en rondom Schiedam werken meerdere specialisten op het gebied van badkamers. Van loodgieters tot aannemers, Werkspot heeft speciaal voor jou een groot netwerk van professionele vakmannen in jouw buurt. Of je nu middenin Schiedam woont of net buiten het centrum, in Groenoord, Kerkbuurt of ‘s-Gravenland, het is altijd slim om juist een badkamerspecialist uit jouw buurt in te huren. Niet alleen staat zo’n vakman snel bij je op de stoep, ook heeft hij of zij een naam hoog te houden voor toekomstige projecten in omliggende dorpen of steden. Een bijkomend voordeel zijn de lage voorrijkosten. Scheelt toch weer voor de uiteindelijke rekening. Bij Werkspot werken we met professionele vaklui die jouw badkamer flink aanpakken, zonder de details uit het oog te verliezen. Vakmannen die ervoor zorgen dat jij weer jaren plezier hebt van jouw nieuwe badkamer.

Laat je badkamerrenovatie gerust over aan een Schiedamse vakman

Wij van Werkspot hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet omdat we alleen met de beste mensen in hun vakgebied willen werken, maar vooral om te zorgen dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Daarom zijn alle Schiedamse badkamerspecialisten die bij ons aangesloten zijn, gekeurd op basis van onze strenge kwaliteitseisen. Ze hebben allemaal een aansprakelijkheidsverzekering en zijn uiteraard ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast beschikken de meeste vakmannen ook over certificaten en keurmerken uit de installatiebranche. Hier kun je iedere badkamerspecialist die bij ons is aangesloten ook naar vragen. Tot slot houden wij alle klantreviews goed in de gaten, zo blijft de kwaliteit van onze vakmensen op peil en ben jij verzekerd van een mooi en goed eindresultaat.

Huur een badkamerspecialist uit Schiedam in voor de volgende klussen

Van complete badkamerrenovaties tot het plaatsen van een inloopdouche, bij onze Schiedamse vakmannen kun je voor verschillende klussen terecht. Groot of klein, ze helpen je graag verder. Ben je jezelf nog aan het oriënteren op wat voor badkamer je eigenlijk wilt? Ook dan kunnen onze mannen je informeren en advies geven. Advieskosten worden vaak verrekend met de uiteindelijke offerte.

Het renoveren van je badkamer via Werkspot laten uitvoeren?

Nu je een idee hebt van de verschillende badkamerspecialisten uit Schiedam, kun je op zoek naar een vakman die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het inhuren van een professionele badkamerspecialist in Zuid-Holland? Bekijk dan wat de gemiddelde kosten zijn voor een gehele badkamer renovatie, stucwerk, het verbouwen van een toilet of het plaatsen van vloer- of wandtegels,

Wil je graag een opdracht uitbesteden aan een van de vakmannen van Werkspot? Plaats dan eenvoudig een klus en vergelijk het werk van diverse experts. Wil je vóór het plaatsen van de klus wat reviews lezen over onze specialisten? Dat kan! Bekijk eerder werk van onze vakmannen en kom zo tot een weloverwogen keuze voor een vakman die aansluit op jouw wensen.

Andere vakmensen in Schiedam

 • Aannemer
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur