Vind klusbedrijven in Afferden, Gelderland

Op zoek naar klusbedrijven in Afferden, Gelderland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde klusbedrijven in Afferden, Gelderland

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95264 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Een vriendelijke en kundige man
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Kort samengevat. Een uitermate vriendelijke zeer kundige vakman.
 • Han electrotechniek
  Han electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Han-elektrotechniek is gespecialiseerd in elektrotechnische installaties , van meterkast installatie tot utiliteitsbouw tot woningbouw, Opleiding : Laagspanning elektromonteur NEN3140 certificaat Bij mij kan je met gerust hart je installatie achter laten want ik lever vakwerk ,

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Han is een prima gast, die goed werk levert.
 • Tuinzorg
  Tuinzorg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Tuinzorg kan je helpen met je Hovenier klus in Dodewaard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Tuinzorg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en eerder geklaard dan afgesproken. Prima werk en aardige mensen.
 • Haardhouthandel Dinnissen
  Haardhouthandel Dinnissen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Swen Dinnissen Boom & Tuin Onderhoud, wij zitten gevestigd in horssen gld . Wij rooien en snoeien bomen, tuin onderhoudt straten grondwerk en nog meer !

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima geholpen, netjes gewerkt. Tevreden met het resultaat.
 • MHB
  MHB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85110 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Tuinaanleg/onderhoud. Leveren en plaatsen alle soorten hekwerk, poorten en afrasteringen. Grond/straat/sloop/werk. Kraan/shovel verhuur. Bomen,struiken en heggen rooien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Reageert snel en vriendelijk, komt zijn afspraken na, netjes gewerkt en eerlijke prijs.
 • T. Verwoert dienstverlening
  T. Verwoert dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Beste, Even voorstellen.. wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. We werken met elektrische machines. We zijn werkzaam in de neder-Betuwe en Utrechtse heuvelrug. Wij vinden het belangrijk dat de tuin bij de omgeving en leefomgeving past. En oog voor de natuur. We zijn actief als een klein hoveniersbedrijf, en bij grotere klussen werken we samen met andere kleine bedrijven. Dat zorgt voor een leuke sfeer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Vriendelijke groeten, Teus T. Verwoert Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Correct en netjes uitgevoerd, staat open voor overleg. Een minpunt: het duurde drie weken voor met de klus begonnen werd.
 • MAREE Aanneming B.V
  MAREE Aanneming B.V
  Beoordeling: 5 van 55595 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  MAREE Aanneming & MAREE Betonboringen Wat kan je verwachten: relatief snelle reactie eerlijke prijzen Duidelijke afspraken en komt die ook na Netjes en veilig werken Flexibel Proffesioneel • loodgieterswerk/installatietechniek • beton boor en zaag techniek • badkamer&toilet renovatie • centrale verwarming • airconditioning • renovatie • draagmuur aanpassingen en staal constructies • warmtepomp • dak kappelen • timmerman • kozijnen ramen en deuren en montage hier van • project begeleiding ontwerp tekening en realisatie Wij hebben een eigen constructeur die onze berekeningen maakt. Maar werken ook volgens andere berekeningen als u die al heeft. Totaal aannemer voor uw klus Wij doen hoofdzakelijk zelf alle werkzaamheden bij klussen zoals elektra huren wij professionele vakmannen in, doordat we zelf zo veelzijdig zijn kunnen wij Eigelijk al snel veel klussen uit handen nemen waardoor het idee ontstond aannemer te worden we zijn begonnen met Betonboringen en airco montage door de jaren heen veel tevreden klanten mogen helpen met verschillende projecten. Het is niet zo dat als wij de klus opnemen we andere het laten uitvoeren, we willen graag de kwaliteit waarborgen en zijn zelf ten alle tijden aanwezig en aan het werk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Wij zijn zeer tevreden. Jordy werkt hard en komt zijn afspraken na. Denkt ook goed mee over eventuele oplossingen.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35192 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vandaag zou Roel komen kijken voor een klus, aan de hand van ons telefoontje, vroeg me nog of ik hem eventueel nog zou kunnen helpen met de klus en daar had ik mee ingestemd. dus heb ik hem een appje gestuurd hoelaat hij komt kijken en tot mij verbazing heeft hij het afgezien omdat hij niet voor buitenlanders wilt werken. Ik Ben ten eerste in Amsterdam geboren en getogen. Maar dat terzijde, dat zulke mensen nog bestaan is echt ziek voor worden. DUS VOOR DE BUITENLANDERS BEGIN HIER NIET AAN. En Roel ik wens je veel succes met je werk voor de NIET buitenlanders.
 • Cas Klust
  Cas Klust
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Klusbedrijf in Afferden, Gelderland

  Cas Klust! is een klein zelfstandig klusbedrijf voor allerlei klussen, van klein naar groot, in en om het huis. Inzetbaar vanuit het rivierengebied van Noordoost-Brabant. Betrouwbaar in communicatie, afspraken en uitvoering. Veelzijdig in klussen en met kijk op wat er nodig is. Met oog voor duurzaamheid, daar waar het wel kan! Met heldere afspraken en snelle communicatie. Maar ook met algemene voorwaarden en een overzichtelijke offerte. Wel zo duidelijk. Je kunt terecht voor die ene klus die maar blijft liggen. Opknappen van je tuinhuisje of kasten op zolder. Timmerwerk, maar ook andere klussen. Misschien niet zo voor de hand liggend bij klussen, maar Cas Klust! doet het duurzaam. Daar waar het wel kan. Bijvoorbeeld met refurbished gereedschap en geen papieren administratie.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Cas heeft bij ons in de werkkamer een ikea keukenkasten opstelling geplaatst met bureau en akoestische wandpanelen. Het is heel mooi geworden. Tussendoor heeft hij ook nog allerlei klussen gedaan: gordijnrails ophangen, stellingen maken in de schuur, gaten boren. Hij is van alle markten thuis én heeft superprofi materiaal. Cas is erg prettig in de omgang. Kortom een topper die we iedereen aanbevelen. Bedankt voor alles Cas!

4.7

Top beoordelingen klusbedrijven

Onze klusbedrijven in Afferden, Gelderland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1773 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale klusbedrijven in Afferden, Gelderland

Andere vakmensen in Afferden, Gelderland

Vind vakmensen bij jou in de buurt