Vind vakmensen in Harderwijk

Op zoek naar vakmensen in Harderwijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Harderwijk

 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95234 reviews

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Toilet gerepareerd. Aardige man en goede service!
 • Z.W.J
  Z.W.J
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews

  Na jarenlange ervaring voor verschillende opdrachtgevers is Z.W.J klussenbedrijf begonnen om de klanten zelf te bedienen. U kunt altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte op maat. Z.W.J klussenbedrijf is gespecialiseerd in vrijwel alle facetten van het schildersvak. Daarnaast worden er ook andere klussen opgepakt. - Schilderwerk binnen en buiten - Tegels zetten - Behangen - Laminaat leggen - Vloeren schuren en in de lak zetten Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een persoonlijk gesprek prettiger. Uw wensen door te nemen en eventueel van een technisch advies te voorzien. Ik hoop dat u een beeld hebt waarmee Z.W.J kan helpen. Bij ons staat namelijk klantvriendelijkheid, Duidelijkheid en Vakwerk centraal.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Dit zijn echte toppers. Contact vooraf aan de klus verliep zeer prettig en begripvol. Hele aardige mensen.Gaf direct een goed gevoel. Op de dag van de klus werd er keihard gewerkt door de mannen en lag de vloer er supersnel en zeer keurig in. Niets dan complimenten en absoluut aan te raden.
 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45417 reviews

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Klus was snel geklaard. Prima gedaan en prima afgewerkt. Alleen het opruimen mag beter, veel zooi op de vloer gekomen die ik er uit heb moeten poetsen.
 • UwtegelzetterMH
  UwtegelzetterMH
  Beoordeling: 4.8 van 54.8571 reviews

  UwtegelzetterMH voor hoge kwaliteit en vakwerk. Is zeer gemotiveerd ingesteld en werkt hard om ervoor te zorgen dat de klus op tijd en naar tevredenheid van de klant word opgeleverd. WIJ LEVEREN KWALITEIT & VAKWERK. DAAROM GEEFT UWTEGELZETTERMH 3 JAAR GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Wij zijn in de steek gelaten door ons aannemer met een hoop gezeik en ellende. Via werkspot in contact gekomen met Hamoedi van UwtegelzetterMH , het voelde meteen al goed. Een fijn en eerlijk bedrijf, het team van UwtegelzetterMH is in een woord fantastisch. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. UwtegelzetterMH is zeker een aanrader !!
 • OLEK BouwService
  Beoordeling: 4.3 van 54.3527 reviews

  Goedemorgen. Mijn naam is Richard. Ik ben een medewerker met veel ervaring. Het biedt: * leggen van diverse soorten vloeren * verwijderen/schuren van vloeren * vloerreparatie * slopen van diverse soorten * tegelwerk * afwerklaag * ​​schilderwerk en vele andere werkzaamheden. Neem gerust contact met mij op.

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Super contact gehad met Gregorz via whatsapp om alles af te spreken. Hij was hier op tijd en gaf daarna duidelijk aan wat hij ging doen voor hij begon. Ook vragen waar hij eigenlijk niet voor kwam heeft hij nog keurig beantwoord en heeft snel en kundig werk verricht. Communicatie gaat in het engels maar is gewoon prima te doen! Gregorz if you read this thank you for your services if anything else comes up i will contact you again for sure!
 • M.A.K afbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  M.A.K afbouw kan je helpen met je Stukadoor klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met M.A.K afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super blij, MAK kon snel de klus klaren. De volgende stuc klus ga ik ze zeker weer bellen.
 • Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Totaaloplossingen die écht goed voelen. Een verbouwing en of renovatie begint meestal met een droom of een idee. Dit idee is vaak persoonlijk en erg globaal. Bij Mol verbouw, renovatie en onderhoud staat de klant écht centraal. De focus ligt bij ons op het in kaart brengen van uw wensen en vervolgens deze zo goed mogelijk uit te werken. Mol verbouw, renovatie en onderhoud denkt out-of-the box en gaat in op de details. Bij het eerste contact luisteren we goed en denken we met u mee naar een gepaste oplossing. “Natuurlijk leiden er meerdere wegen naar Rome.” Vanuit dit oogpunt ontvangt u een vrijblijvende prijs op maat die naadloos aansluit op uw wensen. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken en gaan we met de grootste glimlach voor u aan de slag!

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Dit is zeer vakkundig gedaan door Nils. Top!
 • De Veluwse aannemer
  De Veluwse aannemer
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews

  Als aannemer ben ik breed inzetbaar. binnen buiten schilderwerk. stukwerk, waterleidingen en verleggen, timmerwer zoals deuren, kozijnen, wanden plaatsen laminaat leggen etc. Ik ben eerlijk, vakkundig en vriendelijk. Ik werk zowel op uur tarief als werk aannemen. Eerlijkheid voor altijd. Graag tot ziens

  Laatste review:
  Afzuigkap installeren of vervangen-
  Wij zaten met een bijzonder lastige klus, het plaatsen van een plafondafzuigkap. Ahmet maakte met ons afspraak om te komen kijken. Hij heeft direct de oude afzuigkap verwijderd om te kijken en te beoordelen. Wij vinden hem heel adequaat, deskundig en betrouwbaar en heeft goede prijs ,daarbuiten is hij heel gezellig, heeft veel humor en is een heerlijke goedlachse man. Hij is duidelijk in zijn afspraken en komt die ook na. Hij geeft goede adviezen en pakt zaken meteen op. Zo gaf hij ons advies om de halogeen spotjes te vervangen door led spotjes en tevens de dimmers. Daarmee besparen wij weer stroom en ook geen brandgevaar meer. Ahmet is bijzonder creatief, denkt mee en denkt en handelt in oplossingen. wij zijn super blij met hem en gaan hem veel vaker vragen voor verschillende klussen.. Hij is nu nog bij ons bezig, maar wij raden hem bij deze absoluut aan. Een vakman met plezier in zijn werk. Ahmet, bedankt zover, het is een genot om je te hebben leren kennen. Ada en Alexander
 • Damasquino
  Damasquino
  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews

  Beste Klant , Bij ons kunt u tot 30% besparen . Uw project is ons project ... We zijn als Damac afbouwbedrijf meer dan 8 jaar in bouw gebied . We garanderen dat wij het laagste prijzen aanbieden ( met hoog kwaliteit )

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Hij reageert snel en levert goed werk. Een vakman pur sang.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt