Vind vakmensen in Nunspeet

Op zoek naar vakmensen in Nunspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Nunspeet

 • Heelal Perfume
  Heelal Perfume
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  Ben je op zoek naar een Schilder of laminaat ? Dan kun je in Nunspeet bij( H Helal) terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Behangen kamer en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Top werk, goede communicatie en schappelijke prijs. Resultaat was boven verwachting.
 • Mark Build
  Mark Build
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews

  Hello everyone! Our company was founded recently, but we have a lot of experience in the Netherlands. We mainly specialize in bathrooms, but in addition we do: electricity, CV connections, partitions, tiles, floor installation, door and window installation and much more other works. We provide a guarantee for our works!!!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Mark Build is echt een aanrader. Heeft bij ons de badkamermeubel, spiegel en wc fonteintje vervangen en onze nieuwe netjes opgehangen. Hij werk snel en nauwkeurig, denkt mee in oplossingen. In de toekomst zou ik hem weer benaderen.
 • Heuckeroth renovatie en onderhoud
  Heuckeroth renovatie en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Vince heuckeroth * Schilder en onderhoudservice🛠 * Omgeving almere /Zwolle +/- 50km * garantie

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Wat een fijn mens om zo een tijd in huis te hebben. Vince denkt ook mee over de kleuren. Geeft goede raad. Ik bemerk dat hij, ondanks zijn jonge leeftijd, veel ervaring heeft. Uiteindelijk beviel het zo goed, en is de metamorfose door het schilderwerk zo groot dat hij meer gedaan heeft dan ik eerst van plan was. Alle muren in huis zijn nu van een nieuwe laag verf voorzien. Zeker aan te raden om Vince als schilder in te huren.
 • Klussenbedrijf IZON
  Klussenbedrijf IZON
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  De badkamer is misschien niet de hoofdruimte, maar veel hangt af van het comfort. Ik kan uw badkamer naar elke smaak maken. Kwalitatief . Ik schilder ook😉

 • VDW Bos en Groen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  VdW Bos en Groen is een jong bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, tevens hebben we de nodige kennis in huis die we in de afgelopen 13 jaar hebben opgedaan. Wij hopen u dan ook te kunnen ontlasten op de volgende punten. Maaien en verticuteren gazons. Het snoeien en verwijderen van struiken en hagen. Bomen snoeien of verwijderen, Onderhoud bestratingen en het verwijderen hiervan. Denkt u dat wij u kunnen helpen stuur ons dan vrijblijvend een bericht, zodat we een passende oplossing voor u kunnen verzinnen. Met vriendelijke groet, VdW Bos en Groen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Jan heeft de klus super netjes uitgevoerd en met een glimlach. Wij zijn erg tevreden en gaan in toekomst graag verder een samenwerking met Jan om onze tuin en onze coniferen netjes te houden. Kortom super tevreden!!!
 • J J Vlijm multidiensten
  J J Vlijm multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  J J Vlijm multidiensten kan je helpen met je Hovenier, Timmerman klus in Nunspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Meubel(s) maken, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met J J Vlijm multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Verliep prima, jongens hadden veel geduld, dachten goed mee in oplossingen, gezellige en eerlijke jongen mannen. Communicatie ook duidelijk. Goede ervaring overall
 • herodakkapellen
  herodakkapellen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen, kozijnen en velux dakramen. Rolluiken en /of screens kunnen door ons worden geleverd en geplaatst. Bij de dakkapel kunnen deze gelijktijdig en uit zicht worden aangebracht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van uw dakkapel of de gehele zolder door ons te laten aftimmeren. Dit met al meer dan 20 jaar ervaring. Wat kunt u van ons verwachten: - Wij komen persoonlijk bij u langs om de dakkapel in te meten. - Wij kunnen u voorzien van advies. - U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte. - Vergunning aanvraag. - De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in de materialen naar uw keuze. - De plaatsing van uw dakkapel gebeurt in 1 werkdag. ( Prefab) - Het afval kan worden afgevoerd. - De dakkapel zal netjes samen met u worden opgeleverd. - U hoeft geen aanbetaling te doen. - Betaling vind plaats op de dag van plaatsing. - U heeft 10 jaar garantie op de constructie, bij deugdelijk onderhoud. Op al onze aanbiedingen, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  De jongens komen op tijd, werken hard, zijn vriendelijk en leveren goed werk. De communicatie in het voor traject was helder en we hadden meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Top!
 • HSM Timmer & Renovatiewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews

  Ervaren Timmerman / Interieur bouwer met ruim 35 jaar ervaring in deze branche. Volledig verzekerd en al het werk geleverd met garantie.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie en heeft het werk goed afgerond en goed advies gegeven
 • Tim Kersbergen Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Wij verrichten dagelijks klussen als dakramen/dakkapel plaatsen, aftimmeren van de zolder, vervangen van raam- en deurkozijnen voor kunststof.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Vooraf duidelijke offerte voor een goede prijs. Afspraak gemaakt en Tim reageerde snel op vragen. Op afgesproken dag en tijdstip begonnen en dezelfde dag (zoals aangegeven) ook afgerond. Ben (na een week) erg tevreden hoe het gedaan is en hoe het eruit ziet. Tim heeft netjes gewerkt en wat ik kan zien ook goed werk afgeleverd en ik heb vertrouwen dat het weer voor een lange tijd goed is.
 • Remu Timmerwerken
  Remu Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews

  Mijn naam is Reinard Mulder en ik ben de eigenaar van Remu timmerwerken. Remu timmerwerken is een veelzijdig bedrijf in aan- en verbouw van woningen of projecten. Tevens ben ik ook specialist in het vervaardigen van ramen deuren en kozijnen. *Hang en sluitwerk monteren wij onder de norm politie keurmerk.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Reinard is een echte vakman die secuur en professioneel werkt. De opdracht was om drie binnendeuren af te hangen en hier moest het een en ander aan verzaagd en gefreesd worden.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt