Vind CV installateurs in Strijbeek

Op zoek naar CV installateurs in Strijbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele CV installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde cv installateurs in Strijbeek

 • Installatiebedrijf naalden
  Installatiebedrijf naalden
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Werkzaam in regio Rucphen 3 jarige opleiding Installatechniek+werkervaring Lid van techniek nederland In bezit van het co-keurmerk -complete badkamer renovaties -warmtepompen -GAWALO (gas,water,loodgieterswerken) -zinkwerk -cv systemen -airco systemen

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Fantastisch. Duidelijke communicatie. Stipt op tijd. Lastige klus maar duidelijk vakmanschap en creativiteit en uiteindelijk is het helemaal opgelost.
  Kom in contact
 • Reijmi-tech
  Reijmi-tech
  Beoordeling: 2.7 van 52.757 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Reijmi-tech kan je helpen met je Loodgieter klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Boiler repareren of onderhouden, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met Reijmi-tech om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Kwam tot 2x toe niet opdagen
  Kom in contact
 • Groenewoud Installatietechniek
  Groenewoud Installatietechniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8544 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien? Dan kun je in Eindhoven bij Groenewoud Installatietechniek terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Tevens zijn wij ook flexibel inzetbaar dus ook in de weekend en avond. En wij staan achter onze garantie.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Omar heeft voor ons de cv omgebouwd van propaangas naar aardgas. Ook heeft hij de cv meteen een onderhoudsbeurt gegeven. Van te voren keurig een offerte gekregen en erg duidelijk en fijn in de communicatie. Hij gebruikt professioneel materiaal en weet goed wat hij doet en hij legt goed en duidelijk uit wat hij precies gedaan heeft. Hij heeft zelfs de dag erna nog even gebeld om te vragen of alles nog ok was, een 10 voor service. We kunnen deze sympathieke jongen zeker aanbevelen.
  Kom in contact
 • BaJa Installaties
  Beoordeling: 4.5 van 54.5545 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  BaJa installaties is gespecialiseerd in loodgieters werk cv installaties ventilatie en dak werkzaamheden, voor verbouwing, renovatie en nieuwbouw.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Slechte ervaring. Ik heb hem nooit gezien voor het onderhoud van mijn CV-ketel en vervangen van de badkamer radiator. De afspraak is gemaakt, daarna hebben we hem beiden een keer verplaatst (andere dag of uurtje later) zonder probleem. Daarna geen contact meer kunnen krijgen. Het contact is stil gevallen. Geen reactie op meerdere van mijn Whatsappjes, voicemail en bericht op telefoon. Ook neemt hij zijn telefoon niet meer op. Ik zie dat hij mijn berichtjes op WhatsApp wel heeft gelezen maar heeft blijkbaar geen interesse meer.
  Kom in contact
 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Klus goed uitgevoerd, netjes en volgens afspraak. Hierna kon ik geen contact meer krijgen met de man voor vervolg werkzaamheden, heeft mij geblokkeerd om een onduidelijke reden. jammer.
  Kom in contact
 • Installatiebedrijf W.Elst
  Beoordeling: 2.4 van 52.453 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Installatiebedrijf W.Elst kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in St. Willebrord en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Installatiebedrijf W.Elst om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reageert niet na eerste contact.
  Kom in contact
 • Installatiebedrijf cp
  Installatiebedrijf cp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Waterleiding Cv Afvoer

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Communicatie was prima, en hij heeft netjes werk geleverd
  Kom in contact
 • Pp Klus & Totaalonderhoud

  Nog geen reviews

  CV installateur in Strijbeek

  van u wensen naar realiteit. tijd voor een nieuwe badkamer of toch die lang gedroomde uitbouw. wij van Pp Klus en Totaalonderhoud zijn u graag van dienst. samen kijken we naar de mogelijkheden en beginnen zo snel mogelijk om u wensen om te bouwen naar realiteit. grote wensen of kleine wensen bij Pp Klus en Totaalonderhoud bent u aan het juiste adres

  Kom in contact
 • Jansen Totaal Installaties
  Jansen Totaal Installaties

  Nog geen reviews

  CV installateur in Strijbeek

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf? Dan kun je in Bavel bij Jansen Totaal Installaties terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Airco installeren of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud, Warmtepomp installeren of vervangen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Vertrouwd Bouwen
  Vertrouwd Bouwen
  Beoordeling: 4 van 5457 reviews
  CV installateur in Strijbeek

  Beste opdrachtgevers, Ik ben Chris van Vertrouwd Bouwen, met mijn team van 4 man hebben wij jaren lange ervaring in diverse bouwwerkzaamheden. Onze voornaamste werk op het moment is badkamers & timmerwerk maar ook kunnen wij andere werkzaamheden voor u verrichten. Onze werkzaamheden: - Badkamer - Keukens - Renovatie - Timmerwerk - Verbouwing - Schilderwerk en meer.. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. wij staan voor een goede kwaliteit/prijs verhouding en de klanttevredenheid staat hoog in de vaandel. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Vertrouwd Bouwen tot uw dienst!

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Nooit met deze man in zee gaan. Hij liegt alles bij elkaar! Komt zijn afspraken niet na, reageert niet op apps en neemt zijn telefoon niet op! Ondanks diverse keren duidelijke afspraken gemaakt is na 2 maanden het werk nog steeds niet begonnen! Flink financieel voorschot genomen maar niets uitgevoerd!!! Ook nog onze telefoons geblokkeerd!!! Gerechtelijke stappen is dus het enige wat nog rest!!! U bent gewaarschuwd!!!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen CV installateurs

Onze CV installateurs in Strijbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 71 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale CV installateurs in Strijbeek

Andere vakmensen in Strijbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt