Badkamerspecialisten in Strijbeek

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Strijbeek. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Strijbeek

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Strijbeek

 • CSB montage
  CSB montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Hallo, mijn naam is Carl. Ik ben zelfstandige en heb een bedrijf met de naam CSB Montage. Ik werk al 14 jaar als Loodgieter en heb sinds 3 jaar een eigen bedrijf. Ik klus graag bij. Over het algemeen neem ik voornamelijk loodgieter en CV werkzaamheden aan.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Snel reactie op Werkspot, super snel een afspraak, goede prijs en uitstekend werk afgeleverd. Heel erg blij en tevreden mee.
  Kom in contact
 • Voorduin allround
  Voorduin allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7565 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn in de bouw besloten om voor mijzelf te beginnen als Voorduin Allround. In te huren voor onder andere Loodgieterswerk, grote of kleine verbouwingen/ renovaties, plaatsing van binnenmuren/ koven ( metal stud of hout), cinewalls,vervangen van badkamer/wc, plaatsing badkamer meubels/ douche wanden, tegelwerk

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Klus goed uitgevoerd, netjes en volgens afspraak. Hierna kon ik geen contact meer krijgen met de man voor vervolg werkzaamheden, heeft mij geblokkeerd om een onduidelijke reden. jammer.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf Ceasar
  Klusbedrijf Ceasar
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Ik heb sinds begin jaren negentig een rijke ervaring in de bouw. Ik ben gekwalificeerde bouwvakker uit Polen, toegewijd aan zijn professie. Werkkwaliteit en tevreden klanten zijn mijn motto. Hoge kwaliteit tegen de lage prijs. Zo nodig kan ik professionele advies geven betreft de keus van materialen en technieken. Uw huis is onze visitekaartje

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Tijdens het proces werd er goed meegedacht en werd er secuur gewerkt. Het eindresultaat is erg mooi geworden!
  Kom in contact
 • Mk installatie
  Mk installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Ik heb16 jaar ervaring in deze sector. Ik ben stek gecertificeerd, maar ook voor airco’s plaatsen en of onderhoud warmtepomp verwarmingstechnieken loodgieter werkzaamheden Leiding werk Zonnepanelen Kunt u me gerust contacteren

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Helaas zijn de werkzaamheden nog steeds niet uitgevoerd. Afspraak maken met Maikel lukt niet meer. Geen idee waarom niet, ik ben geduldig, ik bel, whatsapp, sms, probeer contact via werkspot, maar het blijft stil.
  Kom in contact
 • R.A Installatie & Bouw services
  R.A Installatie & Bouw services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7555 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  R.A installatie & Bouw service is een jong dynamisch bedrijf. Wij staan voor veel klussen open. Wij zijn als loodgieters bedrijf begonnen uitgegroeid tot een kleinschalig aannemer. U kunt terecht voor u loodgieters werk, tegelzetter, stucwerk, straat werk en wie weet staat u klus er niet bij waar we u ook mee kunnen voorzien. U droom onze passie.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ridvan heeft het uitstekend gedaan. Zeer professioneel en alles volgens verwachting. Zou het zeker aanbevelen!
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf B Bastiaansen
  Bouwbedrijf B Bastiaansen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4552 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Hallo Ik ben Ben Bastiaansen Heb sinds 2007 mijn eigen Bouwbedrijf. De reden om een eigen zaak te hebben is om met mijn opdrachtgevers hun wensen uit te laten komen en advies te geven waar nodig . Wij zijn gespecialiceerd in renovatie werkzaamheden van klein tot groot dit in en om het huis of bedrijf. Zo kunnen we u een zo goed mogelijk totaalpakket aanbieden . U heeft altijd een aanspreekpunt, Dit omdat ik een eenmanszaak ben die samenwerkt met vakkundige Vakmensen . Dus zo hoeft u niet alles zelf te regelen en te plannen Graag nodig ik u uit om bij u thuis te komen praten over u opdracht(en) Graag iets van u te vernemen ,met vriendelijke groet Ben Bastiaansen

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Ben heeft bij ons het toilet gerenoveerd Hij heeft zeer netjes werk geleverd voor een mooie prijs. Daarnaast was Ben goed bereikbaar per mail bij vragen en om de afspraken te maken. Wij zijn zeer tevreden!
  Kom in contact
 • ROKKI BOUW
  ROKKI BOUW
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  My activity is mainly based on the renovation of bathrooms and toilets. from the beginning to the end. I have a lot of experience in carrying out from a lot of projects I also do high quality plastering of walls and ceiling I have photographically documented all my work. And I have constant contact with my fully satisfied customers Mijn activiteit is voornamelijk gebaseerd op de renovatie van badkamers en toiletten. van het begin tot het eind. Ik heb veel ervaring in het uitvoeren van veel projecten doe ik ook hoogwaardig stukadoorswerk van wanden en plafond Ik heb al mijn werk fotografisch gedocumenteerd. En ik heb constant contact met mijn volledig tevreden klanten

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Kamil heeft bij ons twee wc's vervangen, gestuct en op de vloer marmer gelegd. We zijn erg tevreden! Kamil is sympathiek en werkt hard.
  Kom in contact
 • Infinity Bouw
  Infinity Bouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Nadat ik in 2017 mijn boerderij uit 1900 volledig heb gerenoveerd werd ik steeds vaker om hulp gevraagd bij kleine klussen of verbouwingen van vrienden en kennissen. Het beviel zo goed om mensen blij te maken dat ik 1,5 jaar heb samengewerkt met een ervaren aannemer. In al die tijd heb ik in bijna alle disciplines veel ervaring opgedaan en met veel enthousiasme gewerkt. En dat beviel zo goed dat ik begin 2020 volledig voor mezelf ben gaan werken als all-round klusbedrijf! Omdat ik uit mijn eigen ervaring weet dat alles mogelijk is zal je van mij niet snel "nee" te horen krijgen en zie ik zelfs de ingewikkelde klussen juist als een uitdaging om ook die netjes af te ronden!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Heldere duidelijke communicatie, korte termijn beschikbaar. Vriendelijke man die zijn afspraken na komt. Goed en netjes werk afgeleverd voor het aanpassen van waterleiding en afvoer in een bestaande badkamer voor het plaatsen van een vrijstaande badkraan en bad. Tegels zijn netjes terug gelegd.
  Kom in contact
 • Ab klus en bouw
  Ab klus en bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Ab klus en bouw is al vele jaren gespecialiseerd in het renoveren van badkamers, van sloop tot oplevering. Wij verzorgen deskundig advies en volledige montage van uw badkamer. Dit doen we volledig naar uw wensen. Er wordt samengewerkt met een vaste team van mensen van verschillende disciplines, waardoor we alles goed in kunnen plannen, en waardoor U sneller gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer. Na oplevering van uw badkamer profiteert U natuurlijk van onze kwaliteitsgarantie.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Ab is een zeer aardige man en denkt goed met je mee in de verschillende keuzes. Hij kon op zeer korte termijn onze wc verbouwen en erg blij met het resultaat
  Kom in contact
 • Brabantse Bouw Onderneming
  Brabantse Bouw Onderneming
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Badkamer installateur in Strijbeek

  Brabantse Bouw Onderneming kan je helpen met je Aannemer, Timmerman klus in Epelenberg 50 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Dakkapel plaatsen of vervangen, Veranda aanleggen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Brabantse Bouw Onderneming om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  De mannen hebben zeer vakkundig een koof geplaatst. Ze komen zeker hun afspraken na. Zeer prettig in de omgang. Absolute aanrader.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Strijbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 360 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Strijbeek

Populaire diensten

Andere vakmensen in Strijbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt