Vind Grondwerkers in Strijbeek

Op zoek naar Grondwerkers in Strijbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Strijbeek

 • WW's totaalbouw
  WW's totaalbouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1514 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  ww's totaalbouw Gespecialiseerd in tuin renovaties & pannendaken / plattedaken ‐-------‐------ Dakramen/ dakkapellen Dakgoten Schoorstenen: Sloop Renovatie Overkappingen ( Douglas, eiken, aluminium ) Lichtstraten : straatwerk meranti hardhout tuinieren Sloopwerk Schilderwerken Stucwerk Bestratingen en nog veel meer.... Nieuwbouw Renovatie Onderhoud 10 jaar garantie op al ons werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Op het afgesproken tijdstip meldden zich 2 onderaannemers. Hebben zich vriendelijk voorgesteld en voerden de gevraagde werkzaamheden keurig en efficiënt uit. We zijn uitermate tevreden!
  Kom in contact
 • Bedrijfbouwvoorjouw
  Bedrijfbouwvoorjouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Onze bedrijven houden zich bezig met renovatie en afwerking van woningen. Dankzij onze ervaring kunnen wij u de hoogste kwaliteit dienstverlening bieden. We benaderen elke klant individueel, we nodigen iedereen uit om contact met ons op te nemen om de details van specifieke bestellingen te regelen, we communiceren in het Nederlands en Engels

  Laatste review:
  Funderingen en heiwerken-
  De heren hebben een betonvloer gestort. Ze werken super netjes en komen hun afspraken na. Ze communiceren snel en gemakkelijk. Zou ze zo weer inhuren.
  Kom in contact
 • MBC Blast Cleaning Service
  MBC Blast Cleaning Service
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Hoge druk reinigen, zandstralen & impregneren. Troittors,Opritten,Vloeren,Bakstenen,Gevels,Daken,Hekken,Staalconstructies,Industriële machines,Meubels,Boten Het verwijderen van vuil, mos, verf, roest, graffiti, olie vlekken & nog veel meer! Impregneren en beschermen tegen vuil, groene alg en olievlekken. Wij bieden competitieve prijzen en een betrouwbare service! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Prijzen vanaf €3,- per m2! *Prijs hangt af van de oppervlakte en de hoeveelheid vuil. __ We kunnen ook helpen je tuin op te ruimen en hem weer te laten stralen! We verwijderen onkruid, struiken, bladeren, vuil & zo veel meer. Wanneer we klaar zijn nemen we al het vuil weer mee naar de stort zodat u zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het afval.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer professioneel te werk gegaan. Hard werkende ploeg Ben zeer tevreden met de eindresultaat.
  Kom in contact
 • DKM de Rioolspecialist
  DKM de Rioolspecialist
  Beoordeling: 4.4 van 54.45111 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Gespecialiseerd bedrijf in alle voorkomende riool werkzaamheden of dit een kleine reparatie of complete vervanging is van uw rioleren, wij hebben ruime ervaring in deze branche de nodige certificaten uiteraard werken wij ook met garanties en net gereedschap.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Reageerde snel op m'n klus, was duidelijk met datgene wat hij kon aanbieden. Ook goede oplossing geboden om probleem op te lossen.
  Kom in contact
 • Werken in het Klein
  Werken in het Klein
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Wij zijn een jonge en gedreven onderneming, welke zich voornamelijk bezighoud met het leeghalen, afgraven en ophogen van (moeilijk bereikbare) tuinen en opritten. We bieden maatwerk en zijn pas tevreden als u dat ook bent! Wij kunnen eventueel zelfs met onze machine door de deur naar binnen of via de brandgang/garage in uw tuin komen. U kunt bij ons terecht voor onder andere onkruidborstelen en vegen van terreinen en opritten, leeghalen van (moeilijk bereikbare) tuinen, uitbreken en afvoeren van bestrating, bodembewerking, klein sloopwerk en aan- en afvoer van zand, grind en compost. Ook leggen we gazons en onderhouden we deze. Zijn we u binnenkort van dienst?

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Rudy werkt erg netjes en volgens afspraak. De volgende werkzaamheden zal ik zeker weer door Rudy laten uitvoeren. Aanrader!
  Kom in contact
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85147 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stefan is betrouwbaar. Komt netjes op tijd. Doet waarvoor je hem inhuurt goed en is vriendelijk. Bedankt Stefan voor je hulp!
  Kom in contact
 • A M street
  A M street
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Strijbeek

  Met Kraan graven of straten met alle spullen werk zaam in Kabelwerk of gas water doe bijna alles

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Werkt hard, komt op tijd en is bijzonder vriendelijk en kundig
  Kom in contact
 • Bouw en sloopkracht B.V
  Bouw en sloopkracht B.V
  Beoordeling: 4.1 van 54.1519 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Bij Bouw & Sloop Kracht staat onze naam synoniem voor meer dan 25 jaar toewijding aan excellentie. Sinds onze bescheiden start hebben we ons snel ontwikkeld tot een vertrouwde en toonaangevende naam in de bouwsector. Onze groei is niet alleen te danken aan onze ervaring, maar vooral aan ons onwrikbare streven naar professionaliteit en vakmanschap. We zijn gepassioneerd door wat we doen en streven altijd naar perfectie in elk project dat we aanpakken. - renovatie - nieuwbouw - verbouwing - sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Super, vertrouwen, goed werk geleverd, tijdens werk bleek er meer aan de hand te zijn, balken waren verrot, werd meteen aangepakt en uitgevoerd, communicatie ging erg goed, zeer betrouwbaar qua afspraken en uitvoering kwaliteit werk
  Kom in contact
 • Heesters Grond- en Infrawerken
  Heesters Grond- en Infrawerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Strijbeek

  Na jaren ervaring op te hebben gedaan binnen verschillende bedrijven om op deze manier mijn kennis en kunde uit te breiden, heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Geen uitdaging ga ik uit de weg en doormiddel van goede samenwerking met de klant, wordt het gewenste resultaat behaald.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Goede en deskundige service. Klus is netjes afgewerkt. Ik vraag Tom graag vaker voor klussen in en om het huis.
  Kom in contact
 • Snoeijs Tuinen

  Nieuw op Werkspot

  Grondwerker in Strijbeek

  Mijn bedrijf doet zowel tuinen ontwerpen als aanleggen en onderhouden

  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Strijbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Strijbeek

Andere vakmensen in Strijbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt