Vind Zonnepanelen installateur in Strijbeek

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Strijbeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Strijbeek

 • M&J Installaties
  M&J Installaties
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Wij van M&J Installaties zijn gespecialiseerd in het plaatsen en installeren van Zonnepanelen installaties. Wij bieden een all-in service dat begint bij het oriënteren van het dak en zo een passend systeem te adviseren dat verschilt per woning of bedrijfspand. Naast zonnepanelen installaties kun je bij ons ook terecht voor laadpalen, het vervangen van de groepenkast of andere diverse elektrische installaties.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Goede communicatie over de klus, kwamen afspraken op tijd na. Deze mensen denken in oplossingen en zonnepanelen zijn goed terug geplaatst. Ik ben erg tevreden!
  Kom in contact
 • Installatietechniek René Damen
  Installatietechniek René Damen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Ik ben René Damen, een ervaren vakman gevestigd in Breda, gespecialiseerd in diverse projecten rondom uw huis. Mijn expertise ligt in het installeren van meterkasten, het plaatsen van zonnepanelen, het vernieuwen van dakpannen en het uitvoeren van overig elektrawerk in en rondom uw huis. Ik ben er trots op dat ik een breed scala aan diensten kan aanbieden en ik ben bereid om projecten aan te nemen binnen een straal van 50 km van Breda.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Zeer goed installatiebedrijf. Klus moet nog starten.
  Kom in contact
 • Power Solution Elektrotechniek
  Power Solution Elektrotechniek
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  PSE is gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen, laadpalen en alle elektra werkzaamheden. Wij geloven dat zonne-energie de toekomst is en willen graag bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen. Daarom bieden wij onze klanten hoogwaardige zonnepanelen, laadpalen en Thuisbatterijen, waardoor ze kunnen besparen op hun energierekening.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Ik ben zeer tevreden over het bedrijf dat zonnepanelen heeft geplaatst en mijn meterkast heeft vervangen. Vanaf het allereerste contact was de communicatie helder en transparant. Ze reageerden snel op mijn vragen en boden een scherpe prijs aan zonder in te leveren op kwaliteit. Ze zijn buitengewoon vriendelijk en professioneel. Ze kwamen op tijd en kwamen hun afspraken na. Bovendien dachten ze actief met me mee over de beste oplossingen voor mijn situatie en stonden ze altijd open voor mijn vragen en suggesties. Ik ben erg blij met de geleverde zonnepanelen en de nieuwe meterkast. En ik ben onder de indruk van het vakmanschap waarmee alles is geïnstalleerd. Kortom, ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare professionals op het gebied van zonne-energie en elektrische installaties.
  Kom in contact
 • ElektraVer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  ElektraVer is een gediplomeerd bedrijfje in Sint-Willebrord met 5 jaar werkervaring en altijd goede kwaliteit en scherp geprijsd. Werkzaamheden die we verrichten: -Zonnepanelen -Groepenkasten plaatsen/vervangen -Vernieuwen van oude installaties -Groepen bijmaken -Elektrische Laadpalen plaatsen Bij al onze werkzaamheden word 2 jaar garantie vergeven na het verrichten van de klus.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  een zeer goede vakman die zijn vak zeker verstaat !! zou hem aan iedereen aanraden !!
  Kom in contact
 • Zoe Solar
  Zoe Solar
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Zoe Solar leverancier en installatie bedrijf van zonnepanelen installaties (budget t/m meest esthetisch vanwege vakmanschap) en warmtepomp installaties. Excellentie is voor elke opdracht een moeten. En Zoe Solar dienst u graag als opdrachtgever. Actief in Nederland. Start in 2019 Solaredge, Enphase alles, REC zonnepanelen, JA Solar, Q-cells, Trina Solar, Solis omvormer , Hager meterkast, ABB meterkast, Extra optie: Inleg montage systeem van Aelex (vakmanschap vereist). Arbeidsgarantie voordeel met alle Noorweegse 🇳🇴 REC panelen, op de meeste is er geen prijs verschil met andere paneel merken bij Zoe Solar. Begeleiding bij aanvraag lening en verduurzaming consultant adviezen/werkzaamheden. Opgeleid door 2 hoofd mentoren van Hoppenbrouwers BV 6 maanden opgeleid om zonnestroomsystemen aan te sluiten op huispanden naar bedrijfspanden. Enphase university, Vaillant lucht-water warmtepomp opgeleid en REC gecertificeerde solar professional. Installatie garantie is standaard 18 maanden bij onderhoud service pakket word deze per jaar verlengd. Aansprakelijkheid verzekerd

  Kom in contact
 • Installatiebedrijf Elektro Michielsen B.V.

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Installatiebedrijf Elektro Michielsen is in 1979 gestart door Jan Michielsen in Ulicoten. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door zijn rechterhand Hans Verhoeven en is Elektro Michielsen gevestigd in Chaam. Er zijn nu meer dan 17 werknemers bij Elektro Michielsen die dagelijks voor u klaar staan. Waar Elektro Michielsen begon als bedrijf met elektro installaties kunt u er tegenwoordig ook voor beveiliging terecht.

  Kom in contact
 • Made4Solar B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Made4Solar B.V. richt zich voornamelijk op het leveren, plaatsen en onderhouden van zonnepaneel systemen, thuisaccu’s en laadpalen. We werken enkel met kwaliteitsmerken met eigenlijk altijd minimaal 10 jaar fabrieksgarantie.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Heel erg tevreden over Made4Solar. Fijn persoonlijk contact. Goed eerlijk advies. Vakmanschap en een mooi resultaat. Heel blij mee!
  Kom in contact
 • Huijbrechts electrotechniek
  Huijbrechts electrotechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Huijbrechts Elektrotechniek is een ingenieurs en installatie bedrijf wat is op gericht in 2005. Het richt zich op: * verbouwing, renovatie, reparatie en nieuwbouw van electrische installaties * advies en aanleg van duurzame energieopwekking en oplossingen * advies en ontwikkeling op het gebied van lichtbronnen * advies en ontwikkeling op het gebied van hoogspanningstechniek

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Groepenkast is inmiddels vervangen voor een nieuwe. Verdere klus zal op een later moment nog uitgevoerd worden. Klus is snel en netjes afgehandeld. Zeer tevreden !
  Kom in contact
 • pKowalski.electric
  pKowalski.electric
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  Good morning, I am an electrician with 10 years of experience. I work efficiently and I try to make the client surprised by the quality of the work done. I have all the necessary qualifications to perform electrical work in the Netherlands. My Dutch is still too weak to talk about work in it, for which I apologize, I am studying urgently, it will change soon. greetings PKowalski.Electric Przemysław Kowalski

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Heeft mooi werk afgeleverd. Houdt zich netjes aan de afspraak. Communicatie gaat vlot en vriendelijk. Aanrader.
  Kom in contact
 • RN Advies en Uitvoering

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Strijbeek

  RN Advies en Uitvoering kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Breda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met RN Advies en Uitvoering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Strijbeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 29 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Strijbeek

Andere vakmensen in Strijbeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt