Vind verhuisbedrijven in Westwoud

Op zoek naar verhuisbedrijven in Westwoud? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Westwoud

 • Mape logistics
  Mape logistics
  Beoordeling: 4.9 van 54.9547 reviews
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Mape logistics biedt transport, logistiek en verhuizingen aan voor u op maat. Of het nu gaat om witgoed, kasten, banken, meubels of andere inventaris. Wij kunnen alles regelen voor een scherpe prijs. Daarnaast vervoeren wij uw spullen met beleid en zijn wij hier uiteraard voor verzekerd. Tarieven 2023/2024 - Prijs is op aanvraag. Wij maken de juiste offerte voor de verhuisopdracht. - Daarnaast bieden wij ook een all-in prijs. -Informeer hiervoor na de mogelijkheden. - Minimale afname is 2 uur incl bakwagen - Eventueel meerdere bakwagens (21m3) ter beschikking. - In bezit van aansprakelijkheidsverzekering , vervoerdersaansprakelijkheid en verhuisverzekering. - Transport & Logistiek in overleg qua prijs. Afmetingen laadbak +hydraulische laadklep : 413 cm x 212 cm x 212cm Werkzaamheden: - Transport - Koeriersdiensten - Opslag & logistiek - Particuliere verhuizingen - Bedrijfsverhuizingen - Kantoorpanden - Ontruimingen - Meubels & witgoed - (Spoed) zendingen - Palletvervoer KVK: 91839483

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Very good experience with my move. It was fast and smooth moving at an affordable rate. Mats is super friendly and helpful person. Highly recommended.
 • AMJ Montage
  AMJ Montage
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Ik ben timmerman en mijn collega is stratenmaker waar door wij al uw klussen in en rond het huis kunnen maken. Wij zijn voor namelijk werkzaam in Noord-Holland / Wes-Friesland.

  Laatste review:
  Adrie was mooi op tijd zoals afgesproken 7uur en heeft het wandje netjes geplaatst .
 • Trajectbouw
  Trajectbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Beste opdrachtgever, Wilfried Laan heeft met Trajectbouw ruim 20 jaar ervaring in timmerwerk, verbouwingen en het plaatsen van systeemwanden en -plafonds. Trajectbouw coördineert vakmensen en leveranciers met een no-nonsense mentaliteit om te komen tot de tijdige uitvoering van hoge kwaliteit. De kroon op het werk is samen met de opdrachtgever na oplevering tevreden het resultaat bekijken. Het traject voor uw project is bij Trajectbouw in goede handen. Met vriendelijke groet, Trajectbouw

  Laatste review:
  uitstekend
 • Arabilis
  Arabilis
  Beoordeling: 4.6 van 54.6578 reviews
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Dakrenovatie, Restauratie & Onderhoud (platte en hellende daken) Dakgoten, Hemelwaterafvoeren & Reiniging 24- Uurs service (voor lekkages aan dak en/of goot) Interieur, exterieur & tuinafwerkingen in lood, koper & zink Schoorsteentechnieken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Prima werk, netjes volgens afspraak gedaan.
 • R. Koopman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Diverse gereedschappen en werkzaamheden

 • NH Aanneming B.V.
  NH Aanneming B.V.
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  NH Aanneming is een allround aannemersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. (veel ervaring in complete verbouwingen en renovaties van appartementen en gehele panden) Vakmanschap en specialistische vakkennis spreken voor zich. Zelf beheers ik alle disciplines binnen de bouw en kan hierdoor elk denkbaar project uitvoeren, zonder tussenkomst van andere bedrijven. Dit betekent dat er efficiënt, overzichtelijk, sneller en hierdoor betaalbaar gewerkt kan worden. Uiteraard worden er geen werkzaamheden uitgevoerd zonder overleg en wordt een project pas opgeleverd als beide partijen tevreden zijn. Hardhouten ramen, deuren, kozijnen, dakkapellen, kasten en andere timmerwerken worden naar ieders wens en persoonlijke smaak op maat gemaakt in eigen werkplaats. Voordeuren van A tot Z, in alle mogelijke stijlen maak en plaats ik, incl. hang- en sluitwerk. Of het gaat om een Wbp deur of een deur in exclusieve stijl, alles is mogelijk. (foto's beschikbaar) Het gebruik van kwalitatief goede materialen en een schriftelijke garantie (minimaal 10 jaar) over de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. Groot project, klein project, oudbouw, nieuwbouw, restauratie, renovatie, klus, herstelwerk, ontwerp en uitvoering, bouwbegeleiding.

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Niet tevreden over de gang van zaken. Klus was op een akkoord, maar werd door de aannemer onverhoopt afgezegd. Vervolgens tot een nieuw akkoord gekomen, maar is na wrijving vanuit de kant van de aannemer een dag van te voren afgezegd. Hierdoor is de klus niet uitgevoerd.
 • Unique Afbouw

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Als gediplomeerd bouwvakker werk ik al 5 jaar als ZZPER. Ben in de afgelopen 5 jaar heel wat ervaring rijker geworden. Van kleine klusjes zoals opruimer, schoonmaak, verhuizing, kast montage tot aan grote projecten… we zijn van alle markten thuis. Heb voor grote projecten gewerkt zoals, ministerie gebouw Den Haag, station Delft, Shimano hoofdkantoor, Philips Hoofdkantoor, ABN Amro hoofdkantoor… en nog veel meer. Ik heb heel wat geïnvesteerd in me materialen en de spullen waarmee ik werk, omdat ik voor kwaliteit ga heb ik al me materialen ook A kwaliteit aangeschaft “ goede gereedschap is halve werk”.

 • Tromp eierenhandel en levensmiddelen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Tromp eierenhandel en levensmiddelen kan je helpen met je Klusbedrijf, Timmerman, Voertuig monteur klus in Zwaag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tromp eierenhandel en levensmiddelen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • DCM Thuisservice
  DCM Thuisservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Dit bedrijf DCM THUISSERVICE uit Zwaag is een professioneel klusbedrijf met ruim 25 jaar ervaring en waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand in Zwaag en omgeving. Bent u particulier of zakelijk … geen probleem voor ons klusbedrijf! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Wat wij voor U kunnen doen loopt uiteen van , timmerwerk, loodgieterswerk, tegelwerk,Badkamer en wc renovatie ,elektra,keukens, schilderwerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u; een lamp ophangen, een verstopping verhelpen of zelfs uw TV/Audio aansluiten en inregelen. Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk! Zelfs schoonmaak en boodschappen. DCM THUISSERVICE staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, DCM THUISSERVICE is de ideale partner voor uw klus of verbouwing. Vriendelijke groet DCM THUISSERVICE

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Wat ik fijn vond was dat ik van tevoren een prijsopgave kreeg, zodat ik wist waar ik rekening mee moest houden. Met Cindy was de afspraak snel gemaakt, ze kon komen op de dag van mijn keuze. Het werk is vlot en vakkundig gedaan; het resultaat is uitstekend.
 • Bouwbedrijf O.E.C.
  Bouwbedrijf O.E.C.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Westwoud

  Wij als Bouwbedrijf OEC zijn gespecialiseerd in systeemwanden en plafonds. Naast deze werkzaamheden voeren wij ook kleine klussen uit zoals laminaat leggen, binnenwanden plaatsen, tuin werkzaamheden enzovoorts. Met al mijn ervaringen in de afgelopen 10 jaar bied ik mij zelf aan als een vakman voor al uw timmerwerkzaamheden in en buiten het huis. Wij beschikken over de nieuwste technologie en meest nieuwe gereedschappen. Gegarandeerd nauwkeurig en netjes resultaat! Woonachtig in Zwaag.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Westwoud, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 87 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Westwoud

Andere vakmensen in Westwoud

Vind vakmensen bij jou in de buurt