Vind verhuisbedrijven in Smalle Ee

Op zoek naar verhuisbedrijven in Smalle Ee? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Smalle Ee

 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze hebben onze verhuizing verzorgd, deze is vlotter verlopen als verwacht. Deze jongens werken hard en gaan zorgvuldig met de spullen om. Zeer zeker aan te raden dus!
 • Removers
  Removers
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Removers is een dynamisch verhuisbedrijf met een toegewijd team van ervaren verhuizers dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze missie is om elke klant een naadloze verhuiservaring te bieden, waarbij we de stress en zorgen die vaak gepaard gaan met verhuizen, ontnemen. Dus bent u nou opzoek naar een betaalbare verhuisservice in uw directe regio? Bij Removers krijg je binnen enkele minuten een concrete prijsvoorstel voor uw verhuizing. You move? We remove!!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Supersnel en goed geholpen. Wat de eerste keer niet meteen lukte werd later, in goed overleg, afgemaakt.
 • Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Verhuisbedrijf

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Fijne communicatie, arriveerde ook perfect op tijd. Hebben netjes en zorgvuldig klus geklaard en spullen precies neergezet waar ik ze wenste. Ben erg tevreden!
 • SRH BOUWSERVICE
  SRH BOUWSERVICE
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  SRH bouwservice doet alle timmerwerkzaamheden bij u thuis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in isoleren en vervangen van velux dakramen.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snelle service en goede communicatie.
 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • TotalCare

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  TotalCare neemt u graag het kleine klus- en schoonmaakwerk uit handen, zodat u tijd overhoud voor andere dingen. Wij staan voor: *Snel *Secuur en *Service met een glimlach O.a. binnenschilderwerk, meubelmontage, afvoeren bouwafval, maar ook voor schoonmaak en facilitaire klussen voor zowel particulier als bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord. TotalCare, daar kun je op rekenen!

 • Kluswerk Postma
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Hallo! Ik ben Jesse Postma, 21 jaar oud en ik ben ZZP - Timmerman. Ik doe verschillende kluswerkzaamheden in en rondom huis. Ik help u graag met uw project!

 • Klusbedrijf Huis en Tuin
  Klusbedrijf Huis en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  Ik ben Peter 54 jaar ik heb mijn bedrijf opgericht in 2012, namelijk Klusbedrijf Huis en Tuin. Ik ben gespecialiseerd in schilderwerk en daarnaast ben ik ook actief in totaal tuinonderhoud, zoals struiken of planten snoeien, kleine bomen ofwel seizoen klaarmaken. U kunt mij ook inhuren voor uw allround kluswerkzaamheden, zoals klein sloopwerk, montagewerk, lampen hangen, schilderijen plaatsen enz. Klusbedrijf Huis en Tuin zorgt ervoor dat kwaliteit boven alles staat. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit materialen, daarnaast onderhouden wij deze ook periodiek om langer plezier te hebben van uw woning. Mijn belangrijkste doel is een te vrede klant!

  Laatste review:
  Erg betrouwbaar. Hele goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Heel erg precies en waardeer hem bijzonder. Heb hem aan meerdere vrienden aangeraden!
 • Mulder EVM
  Mulder EVM
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  U bent op zoek naar een elektricien voor uw elektrowerk of communicatie, door het 40 jarig bestaan van ons bedrijf kunnen wij u perfect de helpende hand bieden.Maak een afspraak met ons wij komen bij u langs om uw wensen te laten vervullen, wij bekijken de situatie en kunnen u een scherpe offerte plaatsen. Heeft u een storing en deze dient snel verholpen te worden? 4 Wij zijn aangesloten bij UNETO-VNI Wat is UNETO-VNI? UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. Zo telt de installatiebranche, die goed is voor een kwart van de totale omzet van de bouwsector, ruim 12.300 bedrijven. Deze bedrijven, die werk bieden aan meer dan 130.000 werknemers, realiseren een omzet van circa 12 miljard euro. Daarvan zijn zo\\\\\\\'n 5.500 installatiebedrijven, die werk bieden aan 110.000 personen, aangesloten bij UNETO-VNI. Deze installateurs, hoofdzakelijk werkzaam in de woning- en utiliteitsbouw, infratechniek en industrie, realiseren een omzet van circa 10 miljard euro. De technische detailhandel telt 2000 bedrijven in Nederland. Circa 1.900 van deze winkelbedrijven, die witgoed, bruingoed, verlichting, computers, hifi en telecommunicatie-apparatuur verkopen en onderhouden, zijn aangesloten bij UNETO-VNI. Deze bedrijven, die werk bieden aan zo\'n 13.000 werknemers, realiseren een gezamenlijke omzet van circa 2,5 miljard euro; de omzet van de gehele technische detailhandel bedraagt 8 miljard euro. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

  Laatste review:
  Super service van Mulder EVM. Het is een prima bedrijf. Gewoon bellen wanneer er iets stuk gaat. Ze zijn erg snel en werken accuraat. mocht het niet te repareren zijn hebben ze ook nieuwe eventueel.
 • Klusbedrijf Marten
  Klusbedrijf Marten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Smalle Ee

  U kunt bij mij, Marten de Vries, terecht voor vrijwel iedere klus. Dit kunnen kleine klusjes maar ook grotere werkzaamheden zijn. Ik werk nauwgezet en sta voor "goed en netjes werk". Uitgangspunt voor mij is : "een man een man, een woord een woord". Ik vind het belangrijk dat u tevreden bent over mij en over het werk dat ik voor u mag uitvoeren. Met mijn twee rechterhanden heb ik veel ervaring met diverse werkzaamheden. Als allround timmerman kan ik u helpen met klussen in / aan of rondom het huis Voorbeelden hiervan zijn: - Renovatie van badkamer/w.c. - Saus-en schilderwerk binnen - Laminaat leggen - Kozijn rot herstellen - Schilderwerk buiten - Lekkages repareren - Tuinwerk - Plaatsen van overkappingen / schuttingen - Etc. Etc. Kortom, u kunt mij voor bijna al uw klussen inschakelen; Dat is bij mij in goede handen!

  Laatste review:
  Heel blij met het eindresultaat. Erg goed werk geleverd door Klusbedrijf Marten.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Smalle Ee, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Smalle Ee

Andere vakmensen in Smalle Ee

Vind vakmensen bij jou in de buurt