Vind verhuisbedrijven in Nuis

Op zoek naar verhuisbedrijven in Nuis? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Nuis

 • Removers
  Removers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Verhuisbedrijf in Nuis

  Removers is een dynamisch verhuisbedrijf met een toegewijd team van ervaren verhuizers dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze missie is om elke klant een naadloze verhuiservaring te bieden, waarbij we de stress en zorgen die vaak gepaard gaan met verhuizen, ontnemen. Dus bent u nou opzoek naar een betaalbare verhuisservice in uw directe regio? Bij Removers krijg je binnen enkele minuten een concrete prijsvoorstel voor uw verhuizing. You move? We remove!!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Helaas geen gebruik kunnen maken van hun diensten. Ze hebben wel een alternatief geboden.
 • Huis aan thuis Visser
  Huis aan thuis Visser
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Nuis

  Huis naar Thuis Visser Verhuizingen is al meer dan 10 jaar toonaangevend in het verhuizen, transporteren en vervoeren van zware goederen. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring en onze gedrevenheid om de best mogelijke service te bieden. Waar kunt u nog meer op rekenen? Huis naar Thuis Visser zorgt ervoor dat een dag verhuizen een leuke dag is! Ga rustig zitten en kijk hoe wij ervoor zorgen dat we na een aantal uur al klaar zijn voor vertrek naar jullie nieuwe woning.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Fijne samenwerking gehad en duidelijke communicatie om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Was een pittige klus. Maar goed opgepakt!
 • Hoekstra Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nuis

  Ik ben een beginnende ondernemer.

 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Nuis

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • 7Logistics B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Nuis

  7Logistics B.V. kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Marum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met 7Logistics B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • J. van der wal klussen
  J. van der wal klussen

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nuis

  Mijn naam is Jasper van der Wal, een gedreven allround timmerman die graag eer van zijn werk heeft. Na jaren voor een werkgever te hebben gewerkt is het tijd om voor mijzelf te beginnen. Ik heb alle facetten van de bouw mee mogen maken, van nieuwbouw tot renovatie en van betonbouw tot restauratie. Mijn voorkeur gaat uit naar renovatie en restauratie omdat ik de oude manier van bouwen vele malen mooier en statiger vind dan de hedendaagse nieuwbouw. In overleg met de opdrachtgever is er veel mogelijk en door mijn contacten in het werkveld kan ik de klant in bijna alle vragen voorzien van een antwoord of geschikte vakman.

 • MK Klus & Montage
  MK Klus & Montage

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nuis

  Ik ben handig en oplossings gericht. Voor alle klus en montage werkzaamheden zoals hang en sluit werk. Maar ook timmerwerk, houtrot reparatie en of glaszetten zijn voor mij geen probleem. Door mijn vele ervaring in de intrieurbouw maak ik ook graag meubels op maat. Denk hierbij aan kastenwanden, schuifwanden en of keukenmontage .Dus heeft u een klus die u graag gedaan wilt hebben bent u bij mij aan het juiste adres

 • Edwin's Service & Diensten
  Edwin's Service & Diensten

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Nuis

  Op zoek naar de juiste vakman voor uw klus? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Mijn jarenlange ervaring in de bouw zet ik graag in om uw klus te klaren. Ik ben van veel markten thuis, van timmerwerkzaamheden tot trappen plaatsen en tuinonderhoud. Ik zorg dat ik netjes werk en de klant tevreden is.

 • Glas on the move
  Glas on the move
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Nuis

  "Glas on the Move" is een startend transportbedrijf in Noord-Nederland, gericht op flexibele en klantgerichte verhuisdiensten. Wij onderscheiden ons doormiddel van flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Als bedrijf streven wij naar soepele en efficiënte verhuisprocessen met plannen voor toekomstige uitbreiding in de transportsector.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Erg tevreden! Snelle communicatie en zeer vriendelijke eigenaar. Met veel deskundigheid en aardig personeel. Zeker aan te raden!
 • hoveniers en klussenbedrijf van den Berg
  hoveniers en klussenbedrijf van den Berg
  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews
  Verhuisbedrijf in Nuis

  Mijn bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen,bestraten,kappen van bomen en onderhouden van tuinen voor particulier en bedrijf. Ook bouw ik schuren. Daarnaast doe ik rioleringen en schilderwerk. Kortom een multifunctioneel bedrijf.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Alles vlot en keurig geregeld!

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Nuis, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Nuis

Andere vakmensen in Nuis

Vind vakmensen bij jou in de buurt