Vind verhuisbedrijven in Kamperland

Op zoek naar verhuisbedrijven in Kamperland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Kamperland

 • MN Schilder
  MN Schilder
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Ik ben Mark Noonan, oorspronkelijk kom ik uit Schotland, hier heb ik altijd voor mijzelf gewerkt als schilder (zo’n 20 jaar). Mijn werk was heel breed: particulieren, winkels, bowlingbanen, hotels. Binnen en buiten, schilderen of spuiten, ik ben van alle markten thuis. Inmiddels woon ik al weer 14 jaar in Zeeland samen met mijn vrouw en kinderen. In Nederland heb ik lang in loondienst voor een schildersbedrijf gewerkt. Inmiddels werk ik al weer 3 jaar als zelfstandige.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Vriendelijke man. Prijsbepaling vooraf en scherp geprijsd.
 • Arjan Vat Stofferingen

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Woningstoffering,

 • Klusser bedrijf S.Arends
  Klusser bedrijf S.Arends
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Goedendag, Mijn naam is Stephan Arends. Ik heb veel ervaring in veel verschillende soorten klussen. Heeft u interesse, dan kom ik u graag zo snel mogelijk helpen! Graag maak ik een vrijblijvende offerte met een goede prijs voor u. Met vriendelijke groeten, Klusser bedrijf S.Arends Voor al uw huis tuin en keuken klussen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Goeie service komt afspraken na! Makkelijke communicatie en prima klus geleverd! Ik ben zeer tevreden en zou hem zeker terugvragen voor andere klussen!
 • Klusbedrijf Gideonse

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Hallo! Ik ben Thomas! Sinds mijn jeugd steek ik mijn neus in technische zaken. Al vanaf mijn studietijd ben ik werkzaam geweest in de aanleg van tuinen en in de bouw/verbouw van vastgoed. Daarnaast heb 15 jaar wereldwijd gevaren als machinist in de koopvaardij/bagger. Ik ben allround klusser en ik werk graag op uur basis op projecten die niet langer dan een week duren. Denkt u dat uw klus past in dit profiel laat het mij dan weten, en dan zou het leuk zijn ik dat we elkaar op een eerlijke manier verder kunnen helpen! Thomas

 • DenN Onderhoud

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Heb je een Kozijnspecialist, Klusbedrijf, nodig in Veere of omgeving? DenN Onderhoud kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist Klusbedrijf, voor je kan uitvoeren, zoals Binnendeur plaatsen of vervangen. Plinten plaatsen of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • SB Klus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Kamperland

  SB Klus kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Vrouwenpolder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met SB Klus om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • De Kousemaeker
  De Kousemaeker
  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  " De Kousemaeker" Een bedrijf dat zich hoofdzakelijk toelegt op bouwkundige werkzaamheden en advisering van particuliere eigenaren van woningen welke overwegend ouder zijn dan 30 jaar. Onderhoud en reparatie zijn de meest voorkomende werkzaamheden, maar ook het verhelpen of adviseren bij bouwkundige problemen. Vakkundigheid en deskundigheid staan op een hoog niveau. Sinds 1989 is het bedrijf ingeschreven bij de k.v.k. Te Middelburg. Kernwoorden van activiteiten waarmede u bij ons terecht kunt zijn; bouwtechnische problemen, daken en goten, gevels en schoorstenen, ramen en deuren, onderhoud en reparatie, schilderwerken en timmerwerk.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Prima vakman. Geen haast, denkt mee en komt met oplossingen die jezelf niet zou bedenken.
 • Renovatie- & onderhoudsbedrijf Cijsouw
  Renovatie- & onderhoudsbedrijf Cijsouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Renovatie en Onderhoudsbedrijf Cijsouw is de specialist als het gaat om renovatie, aanbouw en verbouw, of u nu bijvoorbeeld een badkamer wilt laten bouwen op een andere plek in huis of de oude renoveren of een dakrenovatie met de meest efficiëntenste manier van isoleren (van buitenaf) of als u ruimer wilt wonen dan kunnen wij een gepaste aanbouw naar uw wensen realiseren.. Ook voor de meest uiteenlopende kleine klussen kunt u bij ons terecht uiteraard. Wij staan u graag te woord. (Beste potentiële klant, gelieve alleen uw gegevens met ons te delen bij serieuze interesse in ons bedrijf. Wanneer u uw gegevens deelt met ons moeten wij hier een x bedrag voor betalen aan werkspot)

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Heeft fantastisch mooi werk afgeleverd, fijne man in de omgang en komt zijn afspraken na.
 • hfgallround
  hfgallround
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Verbouw, aanbouw,sloop,renovatie omheiningen, , bestrating, grondverzet

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Top, dank je!
 • Bouw en Schildersbedrijf Dekker
  Bouw en Schildersbedrijf Dekker
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Verhuisbedrijf in Kamperland

  Schilders en Onderhoudsbedrijf Dekker tot uw dienst. Wij zijn aangesloten bij de kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. 3 jaar garantie op ons werk. Wij zijn monumenten specialist, gediplomeerd en ervaren. Lid van de kwaliteitsorg. Betere schilder Service en garantie Let op: werkgebied 30 km rondom Middelburg! ----------------------------------------------------------------- Sinds 1997 bouwt, verbouwt en renoveert Bouw bedrijf Dekker woningen en andere opstallen. Verbouwingen thuis zijn altijd spannend. Dat weten wij als geen ander. Daarom staat duidelijkheid in onze aanpak voorop. U heeft bij Dekker bv één aanspreekpunt in de aanloop naar de prijsvorming, één complete offerte, één uitgebreide planning, één aanspreekpunt tijdens de uitvoering en één kwaliteitsnorm: de beste. Een heldere communicatie doet de rest. Bouwen, op basis van vertrouwen.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Reageert snel, communicatie snel. Kon meteen komen en de prijs was goed. Heeft een wand bij ons op zolder geplaatst.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Kamperland

Andere vakmensen in Kamperland

Vind vakmensen bij jou in de buurt