Vind verhuisbedrijven in Goutum

Op zoek naar verhuisbedrijven in Goutum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Goutum

 • SRH BOUWSERVICE
  SRH BOUWSERVICE
  Beoordeling: 4 van 5459 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  SRH bouwservice doet alle timmerwerkzaamheden bij u thuis. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in isoleren en vervangen van velux dakramen.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Snelle service en goede communicatie.
 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze hebben onze verhuizing verzorgd, deze is vlotter verlopen als verwacht. Deze jongens werken hard en gaan zorgvuldig met de spullen om. Zeer zeker aan te raden dus!
 • Kluswerk Postma
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Goutum

  Hallo! Ik ben Jesse Postma, 21 jaar oud en ik ben ZZP - Timmerman. Ik doe verschillende kluswerkzaamheden in en rondom huis. Ik help u graag met uw project!

 • Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  Verhuisbedrijf

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Fijne communicatie, arriveerde ook perfect op tijd. Hebben netjes en zorgvuldig klus geklaard en spullen precies neergezet waar ik ze wenste. Ben erg tevreden!
 • SV multiservice
  SV multiservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  SV Multiservice – het bedrijf Wat doe je als je 20 jaar vrienden bent, de meest gekke klussen die je je maar kan bedenken al eens tegen bent gekomen en daarnaast ook nog eens handig bent? Tijd voor een nieuwe uitdaging! SV MULTISERVICE Wij zijn Sebastiaan en Vincent. Twee mannen die vinden dat klussen niet ingewikkeld hoeft te zijn en zéker niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Zo ontstond bij ons het idee om onze krachten te bundelen en er een professionele draai aan te geven. Met ons bedrijf SV multiservice, willen we graag breed inzetten. Wij vinden niets te gek en staan open voor allerlei werkzaamheden. Wij hebben o.a. een Graco 395 pro verfspuitmachine. En kunnen wanden en plafonds in rap tempo met verf bespuiten wat een strak en mooi resultaat geeft. Minder mooi kit-werk? Wij repareren dit. Wij zijn ook hierin gecertificeerd. Bel ons gerust voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Gevolgd door verschillende andere cursussen om alle kneepjes van het vak te leren kennen. Sommige werkzaamheden dienen eerst bekeken te worden, Hiervoor komen wij bij u langs. Dan kunnen wij samen met u de werkzaamheden bespreken. Mocht u meer informatie willen, dan bent u welkom om contact op te nemen!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Sebastiaan is vriendelijk en werkt snel en nauwkeurig. Denkt goed mee in oplossingen. Houdt zich aan afspraken. Helemaal top!
 • NPA Multiservice
  NPA Multiservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  NPA MULTISERVICE Werkzaamheden: Bestrating,tuininrichting,schuttingen/hekwerk plaatsen en sloop. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Aardige en vakkundige mensen. Niet duur. Super blij met het geleverde werk.
 • Allround Dedert
  Allround Dedert
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Verhuisbedrijf in Goutum

  Allround Dedert -Klusbedrijf - chauffeur beroepsgoederenvervoer u kunt altijd een offerte aanvragen

  Laatste review:
  Afspraken die waren gemaakt zijn snel en goed nagekomen. Tuin ziet er weer helemaal zomer klaar uit!
 • Lesaya Multibedrijf LWD
  Lesaya Multibedrijf LWD

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Goutum

  Ik ben met mijn partner gestart. Hij doet tegel timmer klusswerk. Ik ben schilder en naai gordijnen en repetitie van zonwering.

 • Mishovnmt

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Goutum

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Leeuwarden bij Mishovnmt terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Project Afbouw Leeuwarden

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Goutum

  Als je op zoek bent naar een Stukadoor, Klusbedrijf in Leeuwarden, dan kan Project Afbouw Leeuwarden je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Goutum, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Goutum

Andere vakmensen in Goutum

Vind vakmensen bij jou in de buurt