Vind verhuisbedrijven in Frieschepalen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Frieschepalen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Frieschepalen

 • WesCal
  WesCal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Wescal levert in binnen en buitenland binnen snelle tijd. Met onze vaste medewerkers en goed wagenpark rijden wij naar onze klanten. Wij komen na wat we beloven. Door goede kwaliteitsvoertuigen te gebruiken zijn uw goederen veilig. Onze medewerkers zijn professioneel in hun handelen en bieden perfecte service. Bij ons staan de klanten dan ook hoog in het vaandel. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn kernwaarden binnen ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor veel soorten transport; denk aan verhuizingen, scooters/motoren transporteren, veilingen ophalen of simpelweg producten van A naar B brengen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Ze hebben onze verhuizing verzorgd, deze is vlotter verlopen als verwacht. Deze jongens werken hard en gaan zorgvuldig met de spullen om. Zeer zeker aan te raden dus!
 • Removers
  Removers
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Removers is een dynamisch verhuisbedrijf met een toegewijd team van ervaren verhuizers dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze missie is om elke klant een naadloze verhuiservaring te bieden, waarbij we de stress en zorgen die vaak gepaard gaan met verhuizen, ontnemen. Dus bent u nou opzoek naar een betaalbare verhuisservice in uw directe regio? Bij Removers krijg je binnen enkele minuten een concrete prijsvoorstel voor uw verhuizing. You move? We remove!!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Vakkundig, vlot en vriendelijk
 • Klusbus JK
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Heb je een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf, transporteur nodig in Assen of omgeving? Klusbus JK kan je helpen met alle klussen die een Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima contact, redelijk netjes gewerkt. Vriendelijke klussers.
 • Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Handelsonderneming Edwin Veenstra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Verhuisbedrijf

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Fijne communicatie, arriveerde ook perfect op tijd. Hebben netjes en zorgvuldig klus geklaard en spullen precies neergezet waar ik ze wenste. Ben erg tevreden!
 • Mounir dienstverlening
  Mounir dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Bij De Fries Verhuizingen en Transport is onze passie voor het leveren van uitstekende service en het zorgen voor een soepele verhuiservaring de kern van alles wat we doen. Als oprichter van het bedrijf ben ik trots op ons toegewijde team van professionals, dat elke dag klaarstaat om klanten te helpen bij hun verhuis- en transportbehoeften. Met meer dan 9 jaar ervaring hebben we een sterke reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Of het nu gaat om het verhuizen van een klein appartement of het transporteren van kostbare bedrijfsgoederen, we behandelen elke opdracht met dezelfde toewijding en zorgvuldigheid. Bij De Fries Verhuizingen en Transport streven we ernaar om elke klant een persoonlijke en stressvrije ervaring te bieden. We begrijpen dat verhuizen een grote stap is en daarom staan we altijd klaar om te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Ik ben zeer tevreden met deze heren. Ze hebben mijn klus uitstekend afgerond.
 • Bouwservice Ureterp

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Bouwservice Ureterp

 • Timmerbedrijf Robin de Vries
  Timmerbedrijf Robin de Vries
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Dit is Timmerbedrijf Robin De Vries te ureterp (Friesland) Ik als zzp'er heb ruim 7 jaar ervaring in de bouw. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop. Als er na de klus renovatie of verbouwing problemen zijn ben ik altijd bereid die zo spoedig mogelijk op te lossen. Ook zijn mijn prijzen niet de hoofdprijzen. De prijs kan altijd vooraf besproken worden, het standaard uurtarief is € 30,00 (excl btw). Voor de grotere klussen word er een offerte op maat gemaakt. Ik ben zo goed als allround en ben bereid zoveel als mogelijk verschillende klussen aan te nemen. Ik hoop u hier mee voldoende informatie te hebben gegeven. Met vriendelijke groet, Robin de vries

 • Ferry Klus en montageservice

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Voor allerlei klussen in de 3 noordelijke provincies in en om het huis.

 • Kovo Vastgoed

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Kovo Vastgoed is uw specialist op het gebied van verhuur, beheer en onderhoud van al uw onroerend goed.

 • P. Bottema Klussenbedrijf & Dienstverlening
  P. Bottema Klussenbedrijf & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Verhuisbedrijf in Frieschepalen

  Allround klussenbedrijf

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Frieschepalen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Frieschepalen

Andere vakmensen in Frieschepalen

Vind vakmensen bij jou in de buurt