Vind verhuisbedrijven in Borssele

Op zoek naar verhuisbedrijven in Borssele? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Borssele

 • MX Service

  Nieuw op Werkspot

  Verhuisbedrijf in Borssele

  Goedendag, Ik ben Marnix, 22 jaar oud en werkzaam als zelfstandig ondernemen in de bouw. Dit werk doe ik nu ongeveer anderhalf jaar met veel plezier. Verder ben ik benieuwd of ik wat voor u kan betekenen! Mvg, Marnix Jansen MX Service

 • Klusbedrijf Roderick Willems
  Klusbedrijf Roderick Willems

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Borssele

  Zwijndrecht klopt niet ik ben gevestigd in Heinkenszand

 • Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service
  Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service kan je helpen met je opdrachten in Lewedorp en omgeving. Wij staan klaar! Werkzaamheden: Tuinonderhoud / aanleg Bestrating / terrassen Pergola / overkapping Schutting / hekwerk Timmerwerk / verbouwing Sloopwerk / aanbouw Staat er iets niet tussen of nog vragen naar de werkzaamheden en wie wij zijn? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne betrouwbare man. Heeft goed werk geleverd en communiceert goed.
 • Thokler
  Thokler
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Mijn naam is Thomas de Klerk en ik heb ruim 20 jaar ervaring in het frezen van stronken/stobben en dan vooral in de particuliere particuliere sector. Ook rooi ik al een aantal jaren coniferen en frees dan ook de stronken hiervan weg. Ik ben in bezit van een mobiele zelfrijdende stobbenfrees welke zeer compact is - 90 cm. Graag kom ik met u in contact om kennis te maken en uw wensen te bespreken.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn zeer tevreden over het werk.
 • Zeeland Parket
  Zeeland Parket

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Borssele

  Zeeland Zeeland Parket vind U op het industrieterrein noordzak 2 in Heinkenszand langs de A58. Wij verkopen sfeervolle parketvloeren, laminaat, pvc en trapbekledingstreden. Verder doen we veel renovaties en reparaties van houten vloeren. Ook kunt U bij ons schuurmachines huren om zelf Uw houten vloer op te knappen. Natuurlijk kunt U bij ons ook terecht voor schuurmaterialen, vloerolie, lak, hardwax en onderhoudsprodukten De winkel is op afspraak open.

 • Rob-X Klussen
  Rob-X Klussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5515 reviews
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Hello, I am 35 years old. I come from Poland, I live in the Netherlands for 6 years with my family. I'm in the renovation of houses around 10 years. I speak Polish and English.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Ik heb een hele goede ervaring met rob X klussen, je kan snel bij ze terecht en ze kunnen snel aan de slag. Echte vakmannen die weten wat ze doen. Denken met je mee over wat er beter kan etc etc. My experience with Rob x klussen is very good, they are fast with answering, and they can start working very fast aswell. Professionals that know what they are doing, and they think with u about improvements etc etc
 • Allround montage Suithoff
  Allround montage Suithoff
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Alleen te benaderen via allroundmontagesuithoff .nl Allround montage Suithoff doet verbouwingen in uw huis en plaatst keukens in regio Zeeland. Volg ons ook op Fb en insta Groet, Pieter Suithoff

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Was snel klaar, kwam nog een probleem tegen maar heeft dat tegen de initiële verwachting in nog weten op te lossen.
 • AllroundKlus Zeeland
  AllroundKlus Zeeland
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Sloop bedrijf Allround Klus wij werken door heel het land Onze werkzaamheden: ◾️Al het sloopwerk in en rondom het huis/pand. ▪️Zoals badkamer,keuken,toilet, muren en openhaard slopen. ◼️ plavuizen verwijderen (ook met behoud vloerverwarming) ▪️ schuur / garage slopen ◼️Tuin leeghalen van tegels ▪️ Behang / Renovlied verwijderen 🔹Stofvrij 🔹Snel 🔹Schoon afgeleverd 🔹Klant vriendelijk Wij voeren ALLE sloopwerkzaamheden uit voor een messcherp tarief en zorgen tevens voor de afvoer van het vrijgekomen afval. SLOPEN IS EEN VAK, ÓNS VAK!

  Laatste review:
  Super bedrijf! Jonge jongens die net begonnen zijn maar niks van te merken! Werken hard door en zijn erg vriendelijk. Zeker een aanrader🤩
 • Pdw Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Borssele

  Werkzaam in Walcheren en zuid Beveland. Voornamelijk werkzaam in het sloopwerk, bouw van nieuwe wanden, plafonds en vloeren.

 • DIB Klussenbedrijf
  DIB Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Verhuisbedrijf in Borssele

  Alle projecten Tegelwerk Stucenwerk Geplaatst Loodgieter Houd werk Spuit werk Vererf werk Voeg werk

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels repareren-
  Vlot en redelijk netjes afgewerkt

Populaire lokale verhuisbedrijven in Borssele

Andere vakmensen in Borssele

Vind vakmensen bij jou in de buurt