Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Rietmolen

 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55548 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
 • MAZA
  MAZA
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  BINNEN 2 WEKEN GEPLAATST!! Welkom bij GROENBERG SCHUTTINGEN & VLOEREN BV Wij zijn gespecialiseerd in het zeer vakkundig plaatsen van uw hout-beton schutting om de privacy van uw domein te verzekeren! Ons zeer vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u thuis komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen te werken en hoogwaardige producten te gebruiken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie. Valt er iets tegen? Dan lossen wij het met u op! - Gegarandeerd de beste prijs/kwaliteit verhouding - Topkwaliteit in erfafscheidingen - Snelle levertijd! - Vakkundig personeel - Projectafname met korting mogelijk - 100% tevredenheidsgarantie Daarnaast zijn wij ook leverancier van onze eigen merk PVC vloeren met de scherpste prijzen! De PVC Click-vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer, zodat u gelijk kunt beginnen met het leggen. U kunt ons ook inhuren om de vloeren te laten leggen tegen een schappelijke prijs. Ons assortiment beschikt over de huidige trendkleuren vloeren, zowel brede lange planken als walvisgraat. Voor meer vragen kunt u bellen/mailen. Mvg, Groenberg Schuttingen & Vloeren

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Super fijn communicatie, denkt echt mee en heel netjes werk afgeleverd! Top ervaring en zeer tevreden met de geplaatste schuttingen.
 • R Wolfs Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 2 van 5251 review
  Metselaar in Rietmolen

  Door omstandigheden heden opzoek naar meer eigen werk

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Afgesproken, maar kwam niet opdagen. Geen bericht gestuurd ook
 • Keferbe Bouw
  Keferbe Bouw
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  Ik ben all 33 jaar ervaren bouwvakker die als metselaar begon en vanaf 2000 zzp’er sindsdien mijn vak heb op meerdere gebieden uitgebreid en voor klein en groot aannemers, domijn,heb gewerkt maar ook veel voor particulieren zoals Aanbouwen en andere klussen heb geklaard, daarom dacht ik nu ook via Werkspot te werken omdat ik veel leuke klusjes tussen de opdrachten zie en denk gelijk o die kan ik ook doen daarom hoop ik via deze weg veel van jullie blij te maken

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Wij kunnen nog niks zeggen over het eindresultaat omdat de verbouwing pas in de 1e week van november van start gaat. Wat ik wel kan zeggen is dat de heer Suleyman van alle aannemers die zijn geweest, als enige met een offerte is gekomen. Van de rest van de aannemers hebben wij nooit meer wat gehoord. Meneer Suleyman is twee keer langs geweest voor overleg. Tot zover zijn wij zeer tevreden. Als de verbouwing geweest is zullen wij het eindresultaat zeker delen en ook hoe onze ervaring was tijdens de verbouwing.
 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Sonny Bride Stukadoor/onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.85340 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super werk geleverd. Vriendelijke in contact en denk in mogelijkheden in plaats van problemen. Nette prijs en een harde werker. Zeker een aanrader.
 • Klus- en Montagebedrijf Moien
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Rietmolen

  Hallo en welkom op de pagina van Klus- en Montagebedrijf Moien. Ik ben al 16 jaar actief met mijn onderneming en heb hierin ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik bouw overkappingen, schuttingen plus sier & industrie hekwerk. Ik heb voor veel bekende hekwerk bedrijven gewerkt en doe dit nog steeds. DSM (dubbelstaafmaat) hekwerk kan ik dus voor u leveren en plaatsen. Graag hoor ik wat ik voor u kan betekenen. Met vriendelijke groet, Moien Takalou

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Great communicator, excellent and precise work. Very friendly and professional.
 • Stukadoors Oost
  Stukadoors Oost
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Metselaar in Rietmolen

  Ben je op zoek naar een Stukadoor? Dan kun je in Enschede bij Stukadoors Oost terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Stucwerk buiten, Lijsten en ornamenten, Stucwerk repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd te recht op Facebook en Instagram. Bekijk mijn werk op instagram: @Stukadoors_oost

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Heel netjes en vriendelijk.
 • Kormelink's Algemeen Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Metselaar in Rietmolen

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Timmerman? Dan kun je in 't Halt 2 bij Kormelink's Algemeen Bouwbedrijf B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenwand plaatsen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Ter Braak Cultuurtechniek & Haardhout
  Ter Braak Cultuurtechniek & Haardhout

  Nog geen reviews

  Metselaar in Rietmolen

  Het aanleggen en onderhouden van sportvelden en recreatieterreinen is werk voor specialisten. ter Braak Cultuurtechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van deze werkzaamheden. Wij richten ons volledig op de cultuurtechniek de groenvoorziening en het verkopen van haardhout aan de particulier. Met vier fulltime gedreven vakmensen voert ter Braak het volledige onderhoud uit op ruim 30 sportvelden in o.a. de gemeenten Berkelland en Borne en Bij Quick Oldenzaal. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden wordt het eigen, modern uitgeruste machinepark ingezet. (5 delige kooimaaiers, Frees, Egalisatieraam+laser, Zuigwagen, Zaaicombinatie,Bezandingswagen,Vertidrain, Kubota mini Kraan, Verticuteermachine, Doorzaaimachine, Haakarm,Lier, Houtversnipperaar). Trekkers uitgevoerd met GPS systeem. Het aanleggen en onderhouden van kleine en grotere gazons bij particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven behoort eveneens tot de werkzaamheden van ons. Wij bieden een compleet cultuurtechnisch pakket aan werkzaamheden, alles in goed overleg met onze opdrachtgevers. Omdat tijdens de wintermaanden de cultuurtechnische werkzaamheden nagenoeg stil liggen zijn wij in 2010 gestart met de verkoop van haardhout. Het vellen van bomen is geen probleem ook daarvoor kunt u bij ter Braak Cultuurtechniek & Haardhout terecht.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Rietmolen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 256 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Rietmolen

Andere vakmensen in Rietmolen

Vind vakmensen bij jou in de buurt