Vind Grondwerkers in Koedijk

Op zoek naar Grondwerkers in Koedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Koedijk

 • JS Allround Dienstverlening
  JS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  JS alround dienstverlening is van veel markten thuis : tuin architectuur : tuin aanleg : tuin onderhoud : vijver aanleg : grond werk : riool / hemelwater : Straatwerk : Terrasoverkapping werken aan huis : Sloop / totaal sloop : Renovatie werk : Nieuw bouw : betonvloeren : badkamers wij hopen u zo goed mogelijk te helpen en zijn 24-7 beschikbaar

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede prijs kwaliteit en super geregeld.
  Kom in contact
 • Tuintjeleeg.nl
  Tuintjeleeg.nl
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  All-round werkzaamheden in groen en grondwerk zoals tuinen, afgraven, bestrating verwijderen, egaliseren, sleuven graven t.b.v. kabels en leidingen, verwijderen van bomen en boomstronken, sloten klaarmaken voor schouw, etc.. Ook doen wij kleine sloopwerkzaamheden binnen- en buitenshuis. Ook demonteren wij tuinhuisjes, aanbouwen, veranda’s en schuren en maken de grond indien gewenst bouwklaar voor iets nieuws, we zijn gespecialiseerd in werken voor particulieren en houden dus met alles rekening wat er specifiek bij deze doelgroep komt kijken. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Mooi eindresultaat. De grasmat is verwijderd en de grond goed geëgaliseerd. Jelle is vriendelijk, werkt hard en netjes en denkt goed met je mee. Wij raden Jelle zeker aan.
  Kom in contact
 • Pro Klusbedrijf Excellent
  Pro Klusbedrijf Excellent
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Julianadorp of omgeving? Pro klusbedrijf excellent kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  We kregen snel antwoord en snel de hulp die we nodig hadden!
  Kom in contact
 • Jacob van Twisk
  Jacob van Twisk
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  In mijn bedrijf doe ik straten maken, tuinen opknappen en grondwerk. De klussen die ik aanneem zitten meestal in Noord Holland, een beetje rondom Beemster. Ik heb aardig wat ervaring met zulke klussen, want ik heb bij hovenier gewerkt. Ik heb een eigen risico verzekering en alle materialen waar ik mee werk zijn ook verzekerd. Ik werk met een grote en kleine kraan, tractor en een gronddumper.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie en goede service. Toppers!!
  Kom in contact
 • Thijs Hopman dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  Hallo mijn naam is Thijs Hopman. Ik zit al een aantal jaar in het werk maar ben sinds kort voor mezelf begonnen. Ik werk vaak met een vast iemand samen en hebben ook meerdere klussen netjes afgeleverd. Ik kan u voorzien van de volgende werkzaamheden. -Het verwijderen/snoeien en aanbrengen van bomen struiken en ander groen. -Oprit of terras aanleg. -grond profileren en afvoer hiervan -het zetten van een schutting -riolering aansluiten Eventueel ander werk kan altijd worden gedaan in overleg Met vriendelijke groet. Thijs Hopman

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super werk afgeleverd, lekker snel en alles weer netjes opgeruimd
  Kom in contact
 • Jong Goud
  Jong Goud
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  Goedendag! Ik ben Hisse, uw ervaren tuinman voor tuinonderhoud en renovaties. Van het professioneel aanleggen van gras tot bestrating, het plaatsen van schuttingen, het aanleggen van vlonders en het beschermen van oevers, bied ik professionele service voor al uw behoeften. Of het nu gaat om grote of kleine klussen, ik sta voor u klaar. Dank u voor uw aandacht, en ik kijk ernaar uit om uw tuin te transformeren! Met vriendelijke groet, Hisse.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vlotte communicatie, kwam afspraken na en heeft de klus perfect afgeleverd
  Kom in contact
 • Jelle van Beest Dienstverlening
  Jelle van Beest Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  flexibel , vakkundig, accuraat, kwaliteit staat centraal

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Super professioneel! Werkt netjes, komt afspraken na en hele fijne communicatie. Voor een eventuele volgende klus schakelen we zeker weer met Jelle!
  Kom in contact
 • Rick Dijkema
  Rick Dijkema
  Beoordeling: 3.9 van 53.9533 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  -straatwerk -shovel -minigraver -divers grond werk

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Behalve dat Rick zijn werk afraffelt (zou oprit met 20 cm uitgraven, als ik niet even was komen meten, dan hij slechts de helft afgegraven. Komt bovendien zijn afspraken niet na. Helaas wel al betaald, maar niet alle werkzaamheden uitgevoerd. Reageert verder ook niet meer op mail of telefoon. Ik zou wel drie keer nadenken om Rick in te huren.
  Kom in contact
 • Popa Razvan
  Popa Razvan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Grondwerker in Koedijk

  Bestratingen en grondwerk, paving and groundwork’s. Our street work expertise includes a wide range of services, including: Laying high-quality pavements, driveways, garden paths, sidewalks and we offer expert repair and renovation services.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft heel goed werk geleverd zal zeker hem weer inhuren voor tuin klussen
  Kom in contact
 • Koemeester Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Koedijk

  KvK nummer - 84077034 Mijn naam is alex en ben 36 jaar oud en woonachtend in Schagen. Ruim 15 jaar ervaring in de Tuin aanleg. Wij ontzorgen u vanaf het leeghalen van de tuin tot aan het aanplanten van uw nieuwe tuin. U kunt bij mij terecht voor de gehele tuinaanleg. Alle bestratingen: Overkappingen / schuttingen / schuurtjes: MIDI grondverzet: Tuinverlichting: Beplanting: Bloembakken: Tuin elektra: Gras: Onze Motto: Ik ben pas tevreden als u het ook bent. Ik werk voornamelijk in de regio vanaf Amsterdam tot aan Den-helder. +/- straal van 50 km rond Schagen. Wij komen ALTIJD VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE OPNEMEN. En op al het GEMAAKTE WERK is standaard 1 jaar GARANTIE. Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, koemeesterbestrating

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Koedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 43 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Koedijk

Andere vakmensen in Koedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt