Vind Slotenmakers in Koedijk

Op zoek naar Slotenmakers in Koedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Koedijk

 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel contact, duidelijk in communicatie en heel prettig in de omgang. Slaat niet snel stijl achterover en over alles viel te praten en had Anthony een oplossing of een suggestie. Ook nuttige tips gekregen en meegedacht. Heel plezierig!
  Kom in contact
 • van Zoomeren onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  Heb je een Klusbedrijf nodig in Heerhugowaard of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Slot van de tuindeur is mooi gemaakt. Goede service.
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf M. Steltenpool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Koedijk

  Een All-round Timmerbedrijf voor renovatie en onderhoud. Altijd streven naar het gewenste resultaat en een tevreden klant.

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Benschop
  Klussenbedrijf Benschop
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  Hoi! Ik ben Jelle Benschop en ik ben loodgieter, klusser en meubelmaker. Ik kan voor u allerlei klussen in en om het huis verrichten zoals: Loodgieterswerk, klein elektrawerk, laminaat leggen, meubels maken en een keuken monteren. Maar iets kleins als bijv. een kastdeur repareren of een hor monteren vind ik ook prachtig om te doen. Ik ben opgeleid als installatiemonteur met 14 jaar werkervaring in de installatiebranche, 10 jaar als inspecteur leidingsystemen gewerkt en in 2020 een praktijkopleiding meubelmaker afgerond. In 2019 ben ik Klussenbedrijf Benschop gestart. Mijn doel: Tevreden en blije klanten. Bereik ik door: Netjes werken en gedragen, klant- en oplossingsgericht denken, de klus klaren. KB-Benschop is gevestigd in Koedijk en actief in de gemeente Alkmaar en omstreken.

  Laatste review:
  Radiatorkranen plaatsen of vervangen-
  Heel fijn bedrijf. De klus is zeer goed uitgevoerd en de prijs was zelfs nog lager dan afgesproken. Jelle is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • Van Velzen Projects
  Van Velzen Projects

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Koedijk

  .

  Kom in contact
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle en duidelijke communicatie. Goed geadviseerd en hij heeft de kus keurig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
  Kom in contact
 • HandySven
  HandySven
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  HandySven kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met HandySven om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes komen kijken om in te schatten hoeveel tijd hij nodig zou hebben. Hij was heel snel. Waar ik denk ik de hele middag over had gedaan deed Sven in minder dan twee uurtjes. En alle resten heeft hij ook netjes opgeruimd. Ik ben tevreden!!
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  Specialist in: Timmerwerkzaamheden Alle voorkomende grote en kleine timmerwerkzaamheden Spuitwerk nieuwbouwwoningen. Onderhoud Alle onderhoud aan uw woning, bedrijfspand, etc. Renovatie en restauratie Het in oude staat herstellen of vernieuwen van (kunstof)kozijnen en deuren, dakkapellen, etc. Glas zetten Het leveren en plaatsen van dubbel glas(hr++). Keukens en Badkamers Het slopen van uw oude badkamer/keuken en het plaatsen van de nieuwe incl. tegelwerk en alle voortkomende werkzaamheden. Wilt u een tevreden klant zijn. Wilt u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een gratis vrijblijvende offerte. Neem dan vrijblijvend contact op.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Als je aan het verbouwen of renoveren bent, heb je een betrouwbaar en leuk iemand nodig. Iemand die meteen ontzorgt. Die vakkundig en snel begint en afmaakt. Dan heb je aan Dennis de juiste man. Wij hadden een opdracht om 8 zware eikenhouten binnendeuren af te hangen. Zwaar en complex werk. Dennis kwam snel met offerte en datum. Vakmanschap! Het is werkelijk heel netjes gedaan. En correct! Boek m niet te snel want hij moet hier nog veel doen!😜
  Kom in contact
 • J. Schopman Timmerwerken
  J. Schopman Timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.65137 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  Schopman timmerwerken is sinds 1 november 1999 gespecialiseerd in Timmerwerkzaamheden voor de particulier als voor het bedrijfsleven. Waarbij kwaliteit erg belangrijk is . De afgelopen 25 jaar heb ik me bezig gehouden met: nieuwbouw,verbouw,reno vatie,betonbouw,metal stud,houtrotsanering en onderhoud.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Perfect
  Kom in contact
 • KLusSamen
  KLusSamen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Slotenmaker in Koedijk

  KlusSamen biedt de unieke mogelijkheid de klus Samen te klaren indien gewenst! Zo draag ik mijn kennis en kunde over en kunt u voortaan zelf aan de slag. Toch liever de klus helemaal uit handen geven, geen probleem natuurlijk. Ik heb een opleiding elektrotechniek en ben u graag van dienst met allerhande opdrachten. Of het nou gaat om het aanbrengen of verplaatsen van wandcontactdozen, schakelaars etc of het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen op platte daken. Daarnaast heb ik ruim ervaring met uiteenlopende werk opdrachten. (Zie portfolio)

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Dimitri is erg aardig en denkt mee bij het uitvoeren de klus. Werkt erg secuur. Houdt zich aan de afspraken en komt op tijd. Stuurt op voorhand een plan van aanpak die je indien nodig zelf kan aanvullen. Is ook niet te beroerd om iets extra te doen. Al met al een positieve ervaring en als ik nog een klusje heb weet ik hem te vinden.
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Koedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 42 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Koedijk

Andere vakmensen in Koedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt