Vind Tuinarchitecten in Koedijk

Op zoek naar Tuinarchitecten in Koedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Koedijk

 • De Groene Plek Tuinontwerp
  De Groene Plek Tuinontwerp
  Beoordeling: 4.5 van 54.5516 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  De groene plek biedt een groene oplossing voor elke vierkante meter. Ik, Sanne Reeder, maak ontwerpen en geef advies aan iedereen die meer groen in hun buitenruimte wilt. Hoe groot of klein deze ruimte ook is. Ik volgende de opleiding tuinarchitectuur en plantenkunde en heb ervaring met zowel dakterrassen als grote tuinen. Wil je een compleet ontwerp of alleen een beplantingsplan, ik kan je helpen naar een groene plek om van te genieten.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Professioneel, warm en vriendelijk
  Kom in contact
 • Integral Landscape Design Ontwerp & Advies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Tuin- en Landschapsinrichting Integrall Landscape Design is vooral een ontwerp bureau, daarnaast leggen wij ook tuinen aan. Wij zijn gespecialiseerd in beplantingsplannen, ecologische tuinen en 3D ontwerpen. Door onze achtergrond, Tuin en Landschapsontwerp maken wij exclusievere ontwerpen. Een tuin is bij ons echt compleet, anders dan bij de gemiddelde hovenier. Ontwerpen maken wij voor tuinen en landschappen door heel Nederland heen. Aanleggen doen wij vooral in de kop van Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Spanbroek. Bachelor Tuin en Landschapsarchitectuur Een Tuin is het verlengde van het huis! Een extra kamer, onze tuinen en beplantingen zijn jaarrond aantrekkelijk!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Erg fijn contact, snel en duidelijk. Netjes gewerkt, houd zich aan gemaakte afspraken. Denkt graag mee zodat t mooiste gemaakt word.
  Kom in contact
 • HOPRILA
  HOPRILA
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Hoprila.Hans kan je helpen met je Hovenier klus in Kolhorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over, tegel- of graafwerk,struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden te beantwoorden. Neem direct contact op met hoprila hans om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Hans was very friendly and inspirational when it came to our garden, he helped with great ideas and did a wonderful and neat job! We are very happy with his work and would definitely recommend!
  Kom in contact
 • CC tuin&klusbedrijf
  CC tuin&klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  CC tuin&klusbedrijf B.V .is een professionele familie gevestigd in Zaandijk. Door onze ervaring en creativiteit creëren we samen met u uw eigen droomtuin of woonruimte, Onze specialiteit zijn tuinen en binnen klusjes. Ben u op zoek naar een goede tuinman, schilder, timmerman, vloeren leger en allround klusjesman? Dan bent u bij ons aan het goede adres, voor allerlei klussen klein maar ook groot.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Miguel en zijn collega’s hebben snel en nauwkeurig gewerkt. Van ontwerp tot uitvoering denken ze goed mee, met oog voor details, met een prachtige tuin als resultaat. Heel hartelijk bedankt!
  Kom in contact
 • HandySven
  HandySven
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  HandySven kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Alkmaar en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met HandySven om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Netjes komen kijken om in te schatten hoeveel tijd hij nodig zou hebben. Hij was heel snel. Waar ik denk ik de hele middag over had gedaan deed Sven in minder dan twee uurtjes. En alle resten heeft hij ook netjes opgeruimd. Ik ben tevreden!!
  Kom in contact
 • Allround klusbedrijf V.I.B
  Allround klusbedrijf V.I.B
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Mocht u een vrijblijvende offerte willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen. Met vriendelijke groet, Bryan Van Ispelen Allround klusbedrijf V.I.B

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Bryan is behalve een vakman ook een zeer prettig mens. Er staat een prachtige schuur met een overkapping Alles heel netjes afgewerkt. Bij een volgende klus ga ik zeker weer voor hem kiezen .
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Specialist in: Timmerwerkzaamheden Alle voorkomende grote en kleine timmerwerkzaamheden Spuitwerk nieuwbouwwoningen. Onderhoud Alle onderhoud aan uw woning, bedrijfspand, etc. Renovatie en restauratie Het in oude staat herstellen of vernieuwen van (kunstof)kozijnen en deuren, dakkapellen, etc. Glas zetten Het leveren en plaatsen van dubbel glas(hr++). Keukens en Badkamers Het slopen van uw oude badkamer/keuken en het plaatsen van de nieuwe incl. tegelwerk en alle voortkomende werkzaamheden. Wilt u een tevreden klant zijn. Wilt u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een gratis vrijblijvende offerte. Neem dan vrijblijvend contact op.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Als je aan het verbouwen of renoveren bent, heb je een betrouwbaar en leuk iemand nodig. Iemand die meteen ontzorgt. Die vakkundig en snel begint en afmaakt. Dan heb je aan Dennis de juiste man. Wij hadden een opdracht om 8 zware eikenhouten binnendeuren af te hangen. Zwaar en complex werk. Dennis kwam snel met offerte en datum. Vakmanschap! Het is werkelijk heel netjes gedaan. En correct! Boek m niet te snel want hij moet hier nog veel doen!😜
  Kom in contact
 • Alkmaars Tuinonderhoud
  Alkmaars Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Alkmaar of omgeving? Alkmaars Tuinonderhoud kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede en duidelijke communicatie. Denkt mee en is vriendelijk. Zullen haar zeker vaker vragen!
  Kom in contact
 • Koops Tuinen
  Koops Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews
  Tuinarchitect in Koedijk

  Even voorstellen. Koops Tuinen is een gedreven bedrijf dat zich specialiceert in het aanleggen van tuinen in ieder formaat. Koops Tuinen realiseert het aanleggen en onderhouden van uw tuin, grondwerk, bestrating en het leveren van bestratingmaterialen. Missie: Wij zijn een bedrijf dat kwaliteit en service levert en tuinen aanlegt. Visie: Voor iedereen een eigen plek buiten!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  J. Koops gaf snelle reactie (binnen een dag) en was snel beschikbaar (na twee dagen). Hij heeft het werk snel, professioneel en tot volle tevredenheid uitgevoerd en zich helemaal aan de gemaakte afspraken gehouden. Voor een volgende klus in de tuin zou ik hem zo weer uitnodigen.
  Kom in contact
 • thinking forests

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Koedijk

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Koedijk, Langedijk, dan kan thinking forests je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Tuinonderhoud... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Koedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Koedijk

Andere vakmensen in Koedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt