Vind Metaal bewerkers in Koedijk

Op zoek naar Metaal bewerkers in Koedijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Koedijk

 • Van der Rest Montage
  Van der Rest Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  Van der rest montage is al 15 jaar gespecialiseerd in het monteren van staal constructies van inmeten en maken tot plaatsen Geen directe aanvragen sturen en daarna niet reageren wij zijn niet de goedkoopste omdat wij voor kwaliteit gaan van a tot z Ook lassen wij geen afgebroken stoelpoten Enz. Start tarief €100

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Mick werkt netjes. Snel gefixed
  Kom in contact
 • Vuur in staal
  Vuur in staal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  Ik heb n klein lasbedrijf in alkmaar, mijn specialisaties zijn opdrachten voor kunstenaars/collectieven. hekwerken en poorten, raamrekken, reparaties, meubels en allerhande voorkomende lasklussen. Ik denk graag met u mee of maak iets naar uw eigen ontwerp. De vrije hand is ook fijn, samen komen we er uit. Ik heb gewerkt voor; Hal25, De Karavaan, Compagnie Daad, scholen, vrije geesten, particulieren, vuurwensers en feestopleukers.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima vakman. Afgebroken parasolstok degelijk en vakkundig gerepareerd. Erg vriendelijk ook
  Kom in contact
 • Robin De Lasser
  Robin De Lasser
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Koedijk

  Goedendag ik ben Robin en dus lasser. Ik ben al jaren lang werkzaam in vliegtuigonderhoud als lasser en operator van gasturbines en heb daarnaast mijn eigen lasbedrijf. Ik beheers alle las processen en er is geen lasklus mij gek genoeg.

  Kom in contact
 • C.L.A Constructie
  C.L.A Constructie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  C.L.A.Constructie . CLA-constructie . is een eenmansbedrijf gevestigd in Almere, dat gespecialiseerd is in het bewerken van metaal. Het vak metaal bewerken heb ik gelukkig van de ouderen generatie mogen leren, de fijne technieken en kneepjes van het vak zijn een tweede natuur voor mij geworden. Ik heb de privilege gehad met vakmannen te werken en vind het fantastisch om te doen. Ik doe mijn werk dan ook met veel toewijding en vakmanschap. Maatwerk dat is wat ik lever. Van tekening lezen, trappen monteren, constructiewerkplaatsen , uitbouw van huizen, stalenportalen, hekwerk plaatsen en maken, Tankbouw reparatie en laswerk (elektroden en MigMag) , zoals u kunt lezen ben ik divers aangelegd. Ik werk voor bedrijven , instellingen en particulieren door heel Nederland. De wensen van de klanten staan bij mij voorop. CLA Constructie streeft ernaar een prachtig stuk staalwerk te leveren elke keer opnieuw. CLA Constructie bouw heeft zijn visie verbreed in 2020 kunt u ons ook benaderen voor de afbouw van uw woning of pand.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  een drietal draagbalken gelast. prima werk voor een goede prijs. zeker aanbevolen om in te huren.
  Kom in contact
 • Aydoganbouw
  Aydoganbouw
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  Welkom op de bedrijfspagina van Aydogonbouw. Ik kan diverse werkzaamheden voor u uitvoeren als het gaat om timmer, keuken en klus opdrachten Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Fatih Aydogon

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  vakman klus perfect uitgevoerd zeer tevreden
  Kom in contact
 • Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Timmerbedrijf Dennis Romijn
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  Specialist in: Timmerwerkzaamheden Alle voorkomende grote en kleine timmerwerkzaamheden Spuitwerk nieuwbouwwoningen. Onderhoud Alle onderhoud aan uw woning, bedrijfspand, etc. Renovatie en restauratie Het in oude staat herstellen of vernieuwen van (kunstof)kozijnen en deuren, dakkapellen, etc. Glas zetten Het leveren en plaatsen van dubbel glas(hr++). Keukens en Badkamers Het slopen van uw oude badkamer/keuken en het plaatsen van de nieuwe incl. tegelwerk en alle voortkomende werkzaamheden. Wilt u een tevreden klant zijn. Wilt u een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u een gratis vrijblijvende offerte. Neem dan vrijblijvend contact op.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Als je aan het verbouwen of renoveren bent, heb je een betrouwbaar en leuk iemand nodig. Iemand die meteen ontzorgt. Die vakkundig en snel begint en afmaakt. Dan heb je aan Dennis de juiste man. Wij hadden een opdracht om 8 zware eikenhouten binnendeuren af te hangen. Zwaar en complex werk. Dennis kwam snel met offerte en datum. Vakmanschap! Het is werkelijk heel netjes gedaan. En correct! Boek m niet te snel want hij moet hier nog veel doen!😜
  Kom in contact
 • Creative Building & Renovation B.V.
  Creative Building & Renovation B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  Ik, Dylan Erfmann, ben 23 Jaar en heb tijdens mijn opleidingen (Allround Machinebouw & Allround Mechatronica) voor verschillende technische bedrijven en Enginering bureau's gewerkt. Sinds kort heb ik mijn eigen Werkplaats opgezet waar ik vrijwel alles kan construeren wat te bedenken is, van verschillende materialen en metalen. Creative Building & Renovations is een familiebedrijf waar onder ik deze uiteenlopende technische klussen zal gaan uitvoeren. U kunt bij ons terrecht voor uiteenlopende metaalbewerkingen. Van kleine onderdelen tot "one of a kind" frames, designs en meubels! Denk zo bijvoorbeeld aan: -TIG & MIG Lassen (op locatie mogenlijk) -Metaal/Kunststof draai/Freeswerk -Zandstralen/Glasparelen -Reparaties of aanpassingen aan metalen meubels en diversen Uitblinken doen wij in het bedenken van creative oplossingen, goede communicatie en meedenken met de klant! Daarnaast draait het bij ons om kwaliteit, niet zo zeer om kwantiteit.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Snel en eenvoudig contact via email/whatsapp. Dylan heeft precies gemaakt wat ik als klant in gedachte had. Binnen een paar dagen het produkt op maat geleverd en geplaatst. Wil je een betrouwbare metaalbewerker? Neem dan contact op met Dylan!
  Kom in contact
 • Paulo Klusjesman
  Paulo Klusjesman

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Koedijk

  hello ik ben specialiserd in metaalbewerking en houtbewerking, maar ben ik ook allround Tuin en huis onderhout en renovatie. ik ben zeer alert op detail verantwoordelijk, en op zoek is naar kwaliteit boven kwantiteit. hoop ik u blij maken met mijn top werk.

  Kom in contact
 • MIR Metaalbewerking
  MIR Metaalbewerking
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Koedijk

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Amsterdam bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij een kleine verbouwing, kit klussen glas zetten, stalen binnen deuren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Heel netjes gemaakt wat ik nodig heb. Ik raad Menno bij iedereen aan!
  Kom in contact
 • N&EL
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Metaalbewerker in Koedijk

  N&EL is een professioneel bedrijf die al 15 jaar ervaring heeft in de bouw. N&EL heeft ruime ervaring met nieuwbouw en met de renovatie om verschillende systemen en installaties te repareren of te installeren. Met behulp van deze ervaring kunnen wij voor iedere droom of probleem een passend en eerlijk advies bieden. Kortom gezegd: ben u toe aan een renovatie?, of heeft u last van een vervelende lekkage?, Is de radiator nog steeds niet opgehangen? Blijven de klusjes steeds liggen? Bij N&EL bent u bij het juiste adres.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Perfecte afwerking en kwaliteit afgeleverd! Alle Radiatoren vervangen en meerdere leidingen van boven naar beneden doorgetrokken, daarnaast ook de cv installatie laten verplaatsen. Fijne ervaring met de heren transparant en behulpzaam! Nogmaals bedankt!
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Koedijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Koedijk

Andere vakmensen in Koedijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt