Vind Grondwerkers in Emmer-Compascuum

Op zoek naar Grondwerkers in Emmer-Compascuum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Emmer-Compascuum

 • Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Klussenbedrijf/Dienstverlening Rooks
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Ook voor diverse sloop/renovatie werkzaamheden inzetbaar zoals een sparing te zagen of gaten boren of strippen van een woning , badkamers leeg slopen .Ook voor graafwerkzaamheden . Ben in het bezit van een mini graafmachine met diverse hulpstukken , zie foto’s . Voor vragen kunt u altijd contact met me opnemen. Ook op Facebook te vinden Vr gr Emiel Rooks

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus verliep zoals afgesproken. Contact vooraf, tijdens en na de tijd erg soepel.
  Kom in contact
 • L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  L.wesseling Grondverzet & Dienstverlening Tuinaanleg met beregening Uitgraven aanvullen Egaliseren

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is snel geklaard en prima gedaan! Wij zijn erg tevreden en raden L. Wesseling zeker aan!
  Kom in contact
 • Onze klus
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Aannemers/bestratingsbedrijf/landscaping Wij hebben meerdere specialisten (zzp/bedrijven) in 1 netwerk die wij inzetten voor klussen voor uw tuin of bestrating Wij zijn werkzaam in Drenthe, Groningen en Overijssel. De klus van ons samen

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Vooraf een duidelijke offerte en communicatie. Komen afspraken na en leveren goed werk af.De bestrating goed opgehoogd en na de klus alles weer netjes achtergelaten. Kortom,een top bedrijf en aardige mensen.
  Kom in contact
 • HH Hoveniers diensten
  HH Hoveniers diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.556 reviews
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  HH Hoveniers diensten is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Emmen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus was binnen 2 weken klaar, precies volgens afspraak. Prettige communicatie.
  Kom in contact
 • G. Kamphuis
  G. Kamphuis
  Beoordeling: 4.7 van 54.75147 reviews
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Sinds 2016 is mijn bedrijf aangemeld op Werkspot. Omdat ik al 10 jaar ervaring heb in onderstaande werkzaamheden, (als ZZP'er VCA gecertificeerd) lijkt het me nu een mooie uitdaging, om zelf klussen aan te nemen op het gebied van: - Grof tuinonderhoud - Grondwerk - Straatwerk - Gecertificeerd in glasvezelblazen - Ook voor het vervoer van kleine goederen Graag sta ik voor u klaar!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zou prijs krijgen diezelfde week, maar niets gehoord. Week later zag men van de klus af. Schiet lekker op. 2de slechte ervaring met Werkspot "werkers".
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf en Multiservice Soppe
  Klussenbedrijf en Multiservice Soppe

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Hallo wij zijn een betrouwbaar en net klussenbedrijf uit Emmen. Wij bestaan al zins 1996, wij zijn een twee persoons bedrijf. Het voor deel voor de klant hier mee is dat u altijd een vast contact persoon heeft die ook altijd weet waar het over gaat. Het voor deel is ook dat wij alles doen kwa renovatie of aanbouwen, nieuw dak of goten, badkamer stukwerk. u noemt het wij doen het. Het voor deel hier van is is dat u altijd de zelfde persoon over de vloer heeft bij een klus dus niet eerst een loodgieter daarna een tegel zetten en nog een kitter die er achter aankomt. Wij doen alles zelf en hier door kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. En dit vinden wij erg belangrijk wij zijn liever een uur langer bezig dat het direct goed is dan dat we later weer terug moeten komen. Ook snappen wij dat u als klant niet alles van de bouw weet en daarom vertrouwd op een goed en eerlijk advies hier staan wij erg sterk in omdat wij altijd met de klant mee denken over de beste opties.

  Kom in contact
 • M Lodewegen loon en infra
  M Lodewegen loon en infra

  Nieuw op Werkspot

  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Ben je op zoek naar een Sloopbedrijf? Dan kun je in Gasselte bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • Aannemers & Metselbedrijf Naro
  Aannemers & Metselbedrijf Naro
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Aannemers & Metselbedrijf Naro is je ideale partner als je een Metselaar nodig hebt in Emmer-Compascuum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, en nog veel meer diensten die wij als Metselaar voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Snelle reactie, vriendelijke mensen, netjes gewerkt, resultaat uitstekend
  Kom in contact
 • Koerts Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Ik ben sins 2006 voor mezelf begonnen daarvoor 15 jaar bij een aannemer gewerkt en sinds 2006 particulier werk voor klanten o.a Verbouwen van oude boerderijen renoveren veiligheidssloten infrezen deuren afhangen kortom alles wat aan een woning of bedrijfspand moet worden gedaan altijd zelfstandig gewerkt

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Top klusser, goed werk verricht, komt afspraken na, snel klaar.
  Kom in contact
 • Koopsgrondwerken

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Emmer-Compascuum

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Emmer-Compascuum, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Emmer-Compascuum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Emmer-Compascuum

Andere vakmensen in Emmer-Compascuum

Vind vakmensen bij jou in de buurt