Bekijk alle vakmensen

Alles voor uw tuin "De Keizerskroon"

Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Emmen
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Vloerspecialist
 • Hovenier
 • Stratenmaker

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 58142770

Hallo Ik ben Anne Bies ik ben een gediplomeerd Hovenier en sinds 1997 actief in mijn vakgebied. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij groenmarkt den Oever emmen waar ik ruim 9 jaar met veel plezier heb gewerkt van daaruit ben ik na de pensionering van mijn werkgever gaan werken bij BTL realisatie te emmen. Daar werkte ik in het begin als allround hovenier later als Voorman hovenier, ook hier heb ik ruim acht jaar met plezier gewerkt. Maar ik wilde meer en besloot in het voorjaar van 2013 de eerste stap te zetten naar een eigen bedrijf, na een succesvol 1e jaar waarin ik voornamelijk nog naast mijn baan werkte heb ik besloten dat het in Juni 2014 tijd was om mijn Baan bij BTL realisatie definitief op te zeggen zodat ik me volledig kan richten op mijn eigen bedrijf. Bij beide werkgevers had ik een zeer goede naam en een uitstekende staat van dienst met mijn laatste werkgever kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om referenties in te winnen. Mijn bedrijf richt zich vooral op de aanleg en onderhoud van tuinen, ik ben letterlijk van alle markten thuis en geen klus is mij te gek. Aanleg ,onderhoud, straatwerk ,grondwerk, schuttingen, vlonders, overkappingen, vijvers en levering van materiaal. U kunt het zo gek niet bedenken wij doen het voor u tegen een redelijke en betaalbare prijs. Daarnaast geven wij garantie op ons werk en het geleverde materiaal, als er problemen zijn binnen de garantieperiode zullen deze kosteloos verholpen worden. De duur van de garantie hangt af van de geleverde dienst maar bedraagt tenminste 1 jaar. Wij staan voor ons werk en streven naar uitstekende kwaliteit en vakmanschap en natuurlijk een zeer tevreden klant. Wij zijn Alles voor uw tuin "De Keizerskroon" Uw tuin is onze zorg!

Portfolio

Reviews (9)

 • Hout/ beton schutting plaatsen/ verplaatsen en bestraten
  raadt vakman aan
  Oprit opnieuw bestraat en schutting verplaatst en nieuw deel bij geplaatst. Harde werkers. Prima werk geleverd.
  Ter Apel
  J S
 • Schutting plaatsen
  raadt vakman aan
  Prima vakman, schutting keurig geplaatst. Houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever. Liet de werkomgeving keurig achter.
  Schoonebeek
  Bert Oving
 • Bestrating incl. bestraten.
  raadt vakman aan
  Wij zijn tot dusver erg tevreden over deze mannen, problemen worden provisioneel opgelost en alles is bespreekbaar. Nu gaan ze de complete …
  Lees meer
  Zwartemeer
  Fam Doek
Bekijk alle reviews