Vind Tuinarchitecten in Emmer-Compascuum

Op zoek naar Tuinarchitecten in Emmer-Compascuum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Emmer-Compascuum

 • Koopsgrondwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Emmer-Compascuum, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Elnomi B.V.
  Elnomi B.V.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  GROENIDEE - tuinprojecten is al meer dan 30 jaar jaar CRE-ACTIEF met het ontwerpen en aanleggen van bijzondere tuinen! Wat we beloven: altijd een offerte van te voren, afspraken komen we na en planning is planning. We zijn nieuw op deze website, dus nog geen reviews! Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Graag tot ziens! Jurgen en Pietsje

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Jurgen en Pietsje van Groenidee/Elnomi B.V. hebben voor mij een prachtige tuin aangelegd. Voorafgaand aan de klus zijn zij op bezoek geweest om mijn tuinontwerp door te lopen. Ze hebben goed meegedacht om het ontwerp beter te maken. 2 maanden later is de tuin aangelegd. Ze werken hard, door weer en wind, en daarbij ook netjes en secuur. Het resultaat mag er zijn, en daar bovenop was de prijs alleszins schappelijk. Maar bovenal zijn ze vriendelijke en fijne mensen. Ik gun iedereen zulke fijne hoveniers.
  Kom in contact
 • Groener Hoveniers
  Groener Hoveniers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Groenerhoveniers bestaat al 17 jaar. Een eenmanszaak, gericht op ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Ook voor bestrating en houtbouw

  Kom in contact
 • AT-glasvezeltechniek
  AT-glasvezeltechniek

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  AT-Glasvezeltechniek en Klusbedrijf -Kasten montage -Laminaat leggen -Verven -Stucwerk -Keuken montage

  Kom in contact
 • Toucan Exotic Gardens
  Toucan Exotic Gardens

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Toucan Exotic Gardens is gespecialiseerd in de aanleg van bijzondere tuinen die eruit mogen springen. Wij adviseren u graag, zetten alle ideeën op papier en voeren daarna alle opdrachten naar uw wensen uit. Wij verzorgen de aanleg van bestrating, borders met volledige beplanting, (kunst)gras, houtbouw (overkapping, pergola etc) en nog veel meer. We ontlasten u van A tot Z en geven net dat beetje extra mee bij onze tuinen. Bij Toucan Exotic Gardens zeggen we daarom altijd, haal uw vakantie naar huis!

  Kom in contact
 • Alles voor uw tuin "De Keizerskroon"
  Alles voor uw tuin "De Keizerskroon"
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Hallo Ik ben Anne Bies ik ben een gediplomeerd Hovenier en sinds 1997 actief in mijn vakgebied. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij groenmarkt den Oever emmen waar ik ruim 9 jaar met veel plezier heb gewerkt van daaruit ben ik na de pensionering van mijn werkgever gaan werken bij BTL realisatie te emmen. Daar werkte ik in het begin als allround hovenier later als Voorman hovenier, ook hier heb ik ruim acht jaar met plezier gewerkt. Maar ik wilde meer en besloot in het voorjaar van 2013 de eerste stap te zetten naar een eigen bedrijf, na een succesvol 1e jaar waarin ik voornamelijk nog naast mijn baan werkte heb ik besloten dat het in Juni 2014 tijd was om mijn Baan bij BTL realisatie definitief op te zeggen zodat ik me volledig kan richten op mijn eigen bedrijf. Bij beide werkgevers had ik een zeer goede naam en een uitstekende staat van dienst met mijn laatste werkgever kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om referenties in te winnen. Mijn bedrijf richt zich vooral op de aanleg en onderhoud van tuinen, ik ben letterlijk van alle markten thuis en geen klus is mij te gek. Aanleg ,onderhoud, straatwerk ,grondwerk, schuttingen, vlonders, overkappingen, vijvers en levering van materiaal. U kunt het zo gek niet bedenken wij doen het voor u tegen een redelijke en betaalbare prijs. Daarnaast geven wij garantie op ons werk en het geleverde materiaal, als er problemen zijn binnen de garantieperiode zullen deze kosteloos verholpen worden. De duur van de garantie hangt af van de geleverde dienst maar bedraagt tenminste 1 jaar. Wij staan voor ons werk en streven naar uitstekende kwaliteit en vakmanschap en natuurlijk een zeer tevreden klant. Wij zijn Alles voor uw tuin "De Keizerskroon" Uw tuin is onze zorg!

  Laatste review:
  Bestrating overige-
  Oprit opnieuw bestraat en schutting verplaatst en nieuw deel bij geplaatst. Harde werkers. Prima werk geleverd.
  Kom in contact
 • RK Infra support
  RK Infra support

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  RK Infra support

  Kom in contact
 • L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  L.Wesseling Grondverzet & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  L.wesseling Grondverzet & Dienstverlening Tuinaanleg met beregening Uitgraven aanvullen Egaliseren

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  De klus is snel geklaard en prima gedaan! Wij zijn erg tevreden en raden L. Wesseling zeker aan!
  Kom in contact
 • Van Riezen Bestrating
  Van Riezen Bestrating

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Van Riezen Bestrating staat paraat voor alle straat- en grondwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Dus bent u toe aan een vernieuwde oprit, een mooi terras of sierbestrating? Of moet er grondwerk worden verricht in uw huidige of nieuwe tuin? Van Riezen Bestrating streeft er naar om aan uw wensen te voldoen. Wilt u in overleg over een opdracht, dan kunt u contact met ons opnemen

  Kom in contact
 • Wijsteen
  Wijsteen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Emmer-Compascuum

  Tijdens kantoortijd, of na werktijd heerlijk in de eigen tuin genieten of bij een bedrijf aankomen en een mooi aangelegde groen welkom krijgen. Sommige mensen kunnen zelf tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Maar niet iedereen heeft de tijd en dan staan WIJ u bij. Verzorging, bestrating tot aanleg van uw (bedrijfs) tuin geheel gericht aan uw wensen Onderhoud Iedere tuin heeft onderhoud nodig, zelfs de meest onderhoudsarme tuin. Tuinonderhoud kunt u dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden. De werkzaamheden variëren van het schoonmaken van een kleine of grote vijver tot het snoeien en scheuren van beplanting. Bestrating Bestrating is een essentieel onderdeel van uw tuin. Van een oprit tot een sierbestrating in uw tuin. Al uw straatwerk wordt door ons netjes op maat gelegd al naargelang de gebruikte steensoort. Restauratie Wij maken optimaal hergebruik van goed bruikbare elementen in uw tuin. Kleine aanpassingen of vervanging kan alle verschil maken. Het opknappen van uw terras en nieuwe beplanting maakt de tuin weer netjes en nieuw.

  Laatste review:
  Heeft zijn werk volgens afspraak en goed uitgevoerd. Prettig en duidelijk contact zeer goede prijs kwaliteit verhouding
  Kom in contact

Populaire lokale Tuinarchitecten in Emmer-Compascuum

Andere vakmensen in Emmer-Compascuum

Vind vakmensen bij jou in de buurt