Vind Meubelmakers in Emmer-Compascuum

Op zoek naar Meubelmakers in Emmer-Compascuum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Emmer-Compascuum

 • Bridgewood
  Bridgewood
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Bij ons kunt u terecht voor een interieur op maat, zodat het altijd perfect past. Wilt u een opmaat gemaakt wastoren, trapkast, kledingkast, boekenkast, vakkenkast, keuken, keukenwand, badmeubel of een familietafel? Het kan allemaal.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wat een drama. De beste man levert de kwaliteit van een dhz-er met twee linker handen. Afspraken worden niet nagekomen.
 • Potts Services
  Potts Services
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Potts Services staat voor kwaliteit, eerlijkheid en flexibiliteit. Naast de reguliere klusjes kan Potts Services u voorzien van op maat gemaakte houten meubels.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ervaren klusser, goed advies, snelle werker, oplossingsgericht. Zal Jorden Potts zeker nog een keer benaderen als ik een klus heb.
 • Klussenbedrijf en Multiservice Soppe
  Klussenbedrijf en Multiservice Soppe

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Hallo wij zijn een betrouwbaar en net klussenbedrijf uit Emmen. Wij bestaan al zins 1996, wij zijn een twee persoons bedrijf. Het voor deel voor de klant hier mee is dat u altijd een vast contact persoon heeft die ook altijd weet waar het over gaat. Het voor deel is ook dat wij alles doen kwa renovatie of aanbouwen, nieuw dak of goten, badkamer stukwerk. u noemt het wij doen het. Het voor deel hier van is is dat u altijd de zelfde persoon over de vloer heeft bij een klus dus niet eerst een loodgieter daarna een tegel zetten en nog een kitter die er achter aankomt. Wij doen alles zelf en hier door kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. En dit vinden wij erg belangrijk wij zijn liever een uur langer bezig dat het direct goed is dan dat we later weer terug moeten komen. Ook snappen wij dat u als klant niet alles van de bouw weet en daarom vertrouwd op een goed en eerlijk advies hier staan wij erg sterk in omdat wij altijd met de klant mee denken over de beste opties.

 • Koerts Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Ik ben sins 2006 voor mezelf begonnen daarvoor 15 jaar bij een aannemer gewerkt en sinds 2006 particulier werk voor klanten o.a Verbouwen van oude boerderijen renoveren veiligheidssloten infrezen deuren afhangen kortom alles wat aan een woning of bedrijfspand moet worden gedaan altijd zelfstandig gewerkt

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Top klusser, goed werk verricht, komt afspraken na, snel klaar.
 • Smit-metselwerk
  Smit-metselwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.2514 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Ervaringen in metselwerk/timmerwerk/machinaal houtbewerking/straatwerk/tuinieren/ noem maar op (allrounder). Mvg Smit. Particulier aan het werk geweest tevens groot en deels in de nieuwbouw voor diverse aannemers.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Afspraak gemaakt om de klus te komen bekijken om een offerte te maken, maar hij kwam niet opdagen. Geen berichtje en reageert ook niet meer op berichten.
 • SJ Wooddesign

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  SJ Wooddesign is je ideale partner als je design meubels of maatwerk interieur nodig hebt in Emmen en omgeving. Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • J.R. Kruise
  J.R. Kruise
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Schildersbedrijf Kruise bied de volgende diensten aan: * Buiten en binnenschilderwerk * Behangwerk * Glaszetten * Houtrotsanering * Decoratieve wandafwerking met NovaColor en Carparol ( gecertificeerd ) *Airless en XVLP spuitwerk plafonds, wanden, deurenen kozijnen . Niet de goedkoopste van Werkspot , wel goed ! Garantie op het schilderwerk .. Let wel..wij zijn geen klussenbedrijf maar een schildersbedrijf! Kijk ook even op onze Facebookpagina Schildersbedrijf Kruise. Dan krijgt u een impressie van wat we zoal kunnen en doen..

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Jan Kruise kon vrij snel bij mij aan de slag, dat was mijn voorwaarde. Hij heeft met zijn zoon de opdracht zeer snel gedaan . Niet alleen het werk was uitstekend maar ook als mens zeer aangenaam. IK beveel hen van harte aan. Jaap Molenaar
 • D. Gerdes Bouwservice
  D. Gerdes Bouwservice
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  sinds 1999 werkzaam in de bouw begonnen bij een middelgroot bedrijf sinds 2013 begonnen als zzper veel werkzaam in het kleinere werk plafonds plaatsen kozijnen en ramen maken en plaatsen aanbouw verbouw van woningen. Infrezen van meerpuntsluitingen in bestaande deuren.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vakkundig en denkt goed mee!
 • Nieuwe kozijnen B.V.
  Nieuwe kozijnen B.V.

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Wij helpen u graag! Ons team heeft meer dan dertig jaar ervaring in de kozijnenbouw en gaat graag met u om tafel om samen tot de juiste keuze te komen. Onze expertise kan u helpen om tot het passende plaatje te komen. U kunt uw kozijnen bij ons bestellen van een klassiek houten versie tot moderne aluminium kozijnen en natuurlijk voor iedere portemonnee! Uiteraard monteren wij de kozijnen vakkundig op authentieke wijze.

 • Tabak Klus en Tuin
  Tabak Klus en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Meubelmaker in Emmer-Compascuum

  Tabak Klus en Tuin is opgericht in 2023, en is voortgekomen uit een passie voor alledaagse klussen, en het grotere onderhoud voor huis en tuin. Mijn naam is Stefan Tabak, en heb op 34 jarige leeftijd de stap genomen om van mijn hobby mijn werk te maken. In de afgelopen jaren heb ik door tal van klussen, werkzaamheden op de bouw en werkzaamheden in tuinen een grote ervaring opgebouwd op deze vakgebieden.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Stefan was helder in de communicatie, kwam afspraken na en heeft 70m2 laminaat prachtig gelegd met zowel plak- als opstaande plinten. Toen de badkamerdeur het laminaat bleek te raken, heeft hij deze korter geschaafd. Ik zal hem iedereen aanraden. Bedankt Stefan!

3.8

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Emmer-Compascuum, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.8 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Emmer-Compascuum

Andere vakmensen in Emmer-Compascuum

Vind vakmensen bij jou in de buurt