Vind gevelspecialisten in Oude-Tonge

Op zoek naar gevelspecialisten in Oude-Tonge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Oude-Tonge

 • Fopma Metselwerken
  Fopma Metselwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9570 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Goedendag opdrachtgevers Ik ben zelf Peter Fopma Sinds 1994 werkzaam in de Bouw als Metselaar. In 2007 officieel voor mezelf begonnen. Bij mij kunt u terecht voor alles wat met stenen en specie te maken heeft, zoals schuurtjes, erfafscheiding, metselwerk voor complete woningen, ook voor uw voegwerk en steigerwerk kunt u mij bellen. Fopma metselwerken

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Komt afspraken na Prima werk geleverd
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85167 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snelle reparatie tegen goede prijs.
 • Struik Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud/vernieuwing van gevels/straatwerk. Werkgebied is Zuid-West Nederland . Wij gebruiken hoofdzakelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen . Ons motto is : de klant moet na de werkzaamheden tevreden zijn .

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Echt perfect! Alles wordt aangepakt en overal wordt over mee gedacht. Heel erg fijn!
 • Riim Onderhoudswerken
  Riim Onderhoudswerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Veel ervaring in de bouw, waaronder schilder- en voegwerk, stukadoor en onderhoudswerk.

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Ibrahim is friendly person and react fast on messages, cost was reasonable. Our wall in the garden is finished as agreed: pleistering of damaged spots and painting. Advise is to develop professional pride, in other words love to details: read agreements, finish corners, protect working environment, not to be in a rush even with small works. It will be all right then.
 • Emma Bouw B.V.
  Emma Bouw B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Emmabouw gespecialiseerd in renovatie werkzaamheden

 • MAKO Renovatie

  Nog geen reviews

  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Goede dag. Ik houd me bezig met de renovatie van flats, inclusief stukadoorswerk, schilderwerk.

 • Ferry de Klusser
  Ferry de Klusser
  Beoordeling: 4.5 van 54.5574 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Bent u op zoek naar een schilder, of glaszetter of compleet kozijn vervangen (hout,kunstof) Alle soorten (kozijn)glas werkzaamheden en schilder werkzaamheden. Bij mij bent u aan het goede adres. U kunt bij mij terecht voor buiten schilderwerk, binnen schilderwerk, sausen van plafonds en muren, lakwerk van deuren, kozijnen, trappen enz.ik zet uw raam met de mooiste kit rand. Ik lever vakwerk voor een zachte prijs. Kwaliteit staat bij mij voorop. Met vriendelijke groet, Ferry

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Snelle communicatie en top uitvoering. Een paar plekjes die niet zo netjes waren is hij zelf een paar weken later zonder extra te betalen bij komen werken!
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Ook doen wij hakken, voegen, herstelwerkzaamheden aan voegwerk en impregneren. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Vriendelijke mensen, de afspraak was snel gemaakt en Paulo kwam netjes op tijd. We zijn erg tevreden met het resultaat.
 • Van Biemen Onderhoud
  Van Biemen Onderhoud
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van zowel uw gevel. Wij zijn werkachtig in de regio van gemeente Moerdijk/Zevenbergen/Roosendaal/Breda/Rotterdam/Hoekse Waard. Al ons werk voeren wij vakkundig uit met professionele warmwater hogedrukreinigers en IBIX straalketels welke zowel droog als nat te zijn gebruiken. Ook voeren wij metselwerken. Van Biemen Onderhoud

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Fijne, duidelijke en vlotte communicatie. Super netjes gewerkt en en top resultaat.
 • Ed van Wijngaarden Schilderwerken
  Ed van Wijngaarden Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Gevelspecialist in Oude-Tonge

  Mijn naam is Ed van Wijngaarden. Oorspronkelijk uit Rotterdam maar al enige tijd woonachtig op Flakkee. Na 23 jaar als schilder in loondienst te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik ben een gediplomeerd en gecertificeerd schilder, en weet van aanpakken. Voor al uw binnen- en buiten schilderwerk bent u bij mij dan ook aan het juiste adres. Ik werk netjes en accuraat en u kunt van mij verwachten dat ik uw woning naar uw wens oplever. Graag kom ik bij u langs om te bespreken wat uw wensen zijn, en welke werkzaamheden u mag verwachten. Verder ben ik altijd bereid om u, indien gewenst, kleuradvies te geven. Nadat ik het schilderwerk heb bekeken, krijgt u van mij een geheel vrijblijvende offerte. Hierin staat duidelijk omschreven wat de verwachte werkzaamheden zijn, hoeveel materiaal hiervoor nodig is en welke prijs ik voor de werkzaamheden heb berekend. Omdat ik graag kwalitatief goed werk aflever, maak ik altijd gebruik van producten van het merk Sigma en Sikkens

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Keurig resultaat voor een goede prijs. Zeer tevreden met het door Ed geleverde werk. Op eigen initiatief zelfs later nog een keer teruggekomen omdat hij zelf niet tevreden was met de voordeur. Ed wijzigde soms wat in de planning (o.a. vanwege het weer) maar deed dit altijd in overleg en communiceerde hier duidelijk over. Kortom; goed schilderwerk voor een goede prijs. Wij raden Ed zeker aan.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Oude-Tonge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 327 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Oude-Tonge

Andere vakmensen in Oude-Tonge

Vind vakmensen bij jou in de buurt