Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind aannemers in Herten

Op zoek naar aannemers in Herten? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Aannemer

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Herten

 • Onze Klusser

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.8 van 54.8584 reviews

  Wij van Onze Klusser zijn Patrick Barendregt, die indien nodig, samenwerkt met bouwpartners die hetzelfde niveau in kwaliteit nastreven. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden heeft Patrick zich ontwikkeld tot allround vakman. Op timmer-, tegel- en stukadoor- en loodgietersgebied verstaat hij als geen ander zijn vak. Ook voor tuinonderhoud ben je bij Patrick aan het goede adres. De laatste jaren heeft Patrick zich ook toegelegd op energiebesparing en veel geld voor zijn klanten bespaard door hun huizen en kruipruimtes optimaal te isoleren. Kortom: Een "klein" bedrijf met een breed scala aan werkzaamheden/mogelijkheden en uitgevoerd met een grote passie voor het vak! Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de regio Parkstad met uitschieters tot een 25KM buiten dit gebied. Of het nu gaat om een groot project of een kleine klus. Van het vervangen van een kraan, het repareren van een lekkende riool of een complete badkamer/woonkamer/toilet renovatie. Wij zijn niet bang om onze handen vuil te maken en daarbij de kwaliteit en de ontzorging van het gehele proces tot aan de oplevering hoog in het vaandel te houden. Hieronder een aantal van onze disciplines

  Laatste review:

  Toilet renovatie -

  Onze Klusser reageerde snel en was daadkrachtig. Binnen 3 dagen was mijn probleem al verholpen (hij kwam op een zaterdag langs). Onze Klusser communiceert duidelijk. De klus is netjes en zeer vakkundig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden!
 • Klusbedrijf s Pollaert

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews

  mijn naam is silvester pollaert 57 jaar en heb nu al 35 jaar ervaring in de bouw. Mijn vader had een aannemersbedrijf en daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Sinds 17 jaar ben ik zelfstandig en heb mij gespecialiseerd in een allround klusbedrijf. Ik doe eigenlijk alles van het maken van badkamers, toiletruimtes dakkapellen, stucadoren, loodgieterswerk, electra, plaatsen keukens, en al het timmerwerk. Dit alles geheel in eigen beheer dus nooit wachten wanneer een ander bedrijf tijd heeft

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Wij zijn zeer tevreden met silvester als mens maar zeer zeker als vakman. De hele renovatie werd binnen de afgesproken tijd gerealiseerd. Hij denkt overal over mee en wij hebben al zijn voorstellen overgenomen. Op zijn aanraden hebben we nu de wasmachine op zolder ipv op de badkamer. Het betekende voor hem meer werk maar dat doet hij graag als het mooier wordt. Het eindresultaat overtreft al onze verwachtingen.
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.7 van 54.75240 reviews

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Onze goot lekte enorm, nadat hij contact had opgenomen kon hij hem de volgende dag al maken. Nu al een paar regenbuien gehad en niks lekt meer. Een echte aanrader, vakkundig en de juiste prijs.
 • Bouwvaria

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Geachte heer, mevr, Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn bedrijf aan U voor te stellen. Ik heb een schildersbedrijf , in de regio Midden Limburg, waarbij mijn activiteiten hoofdzakelijk liggen op het gebied van renoveren van appartementen, woonkamers, slaapkamers enz; dat houd in het latexwerk , of sauswerk, van wanden en plafonds, en het lakwerk van de deuren, kozijnen, ed. Plafonds kunnen naar wens ook gespoten worden. Voorts doe ik veel stucwerk, dit omdat wanden, maar ook plafonds, vaak niet schilderklaar zijn. Dit stucwerk doe ik met Knauf Finshpasta Light, een kwalitatief veel beter product dan normale gips. Dit wordt opgezet en na droging nageschuurd. Ik doe voornamelijk het fijnere stucwerk waarbij de nadruk ligt op de afwerking. Als latex werk ik veel met SPS 2525 in de kleur ral 9010. Voor de lakken werk ik veel met Sikkens. Ik doe zowel binnen als buitenschilderwerk.( Eventueel ook slechte bu- kozijnen met 2k repareren.) Een prijsindicatie wil ik U geven: het sauswerk voor wanden kost € 5.75 per vierkante meter.. ( vanafprijs incl btw ). Plafonds zijn € 2.50 duurder. Een prijsindicatie voor stucwerk bedraagt € 13.75 per vierkante meter. ( dit is ook een vanafprijs, als muren dunner worden opgezet is dit lager) Ik werk met een prijsopgave vooraf, waarin duidelijk beschreven staat wie, wat, waar, wanneer, op welke wijze, en voor welke prijs doet. Met garantie ! Graag kom ik bij u thuis, om even de situatie te beoordelen of om advies te geven. De Offerte heeft u dan binnen twee dagen in huis of op de mail. Met vriendelijke groet, Schilder/Stucadoorsbedrijf

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  William communiceert heel duidelijk en afspraken worden perfect nagekomen. Goed werk geleverd, zal hem zeker aanbevelen.
 • Bouwservice Ridderbeeks

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  Ik, Danny Ridderbeeks, ben 34 jaar en ben in januari 2016 begonnen met mijn eigen onderneming bouwservice Ridderbeeks. Dit na 16 jaar in loondienst te hebben gewerkt als metselaar. Ik heb mijn opleiding Primair en Allround Metselaar gevolgd aan de metselvakschool te Weert/Roermond en hierbij alle diploma’s en certificaten behaald. Verder heb ik nog diverse cursussen erna gevolgd om mijn kennis te verbreden. Door mijn jaren werkervaring kan ik u garanderen een perfect resultaat te leveren die geheel volgens uw wensen zullen zijn. Ik sta dan ook voor kwaliteit en klanttevredenheid. Tevens werk ik secuur en denk graag met u mee. Mijn werkkring bestaat uit erkende vakmensen die tevens uw grond-, sloop-, timmer- stuc- en dakwerkzaamheden willen verrichten. Door mijn breed netwerk ben ik dan ook in de mogelijkheid om een bouw totaal aan te nemen. Verder werk ik graag met de voor mij bekende materialen, zodat ik weet dat ik met goed materiaal aan de slag ga. Maar natuurlijk stem ik dit graag af met de wensen van de klant. Neem u gerust contact met mij op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte op maat.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  Danny heeft het metselwerk verricht aan onze aanbouw. Hij werkt nauwkeurig en denkt mee met de klant. Bij een volgende metselklus zouden wij weer met Bouwservice Ridderbeeks in zee gaan. Onderstaande foto is onze aanbouw bijna klaar.
 • Bouwbedrijf Breedveld

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Over Bouwbedrijf Breedveld: Ik ben Niels Breedveld, Na het behalen van mijn HAVO-diploma ben ik tot de conclusie gekomen dat ik liever met mijn handen zou gaan werken dan dat ik een voltijd-studie zou gaan oppakken. Ik besloot mijn hart te volgen en te gaan doen wat ik leuk vond: bouwen. Zo ben ik als leerling-timmerman begonnen bij een middelgroot aannemersbedrijf gespecialiseerd in de utiliteitsbouw, voornamelijk onderwijs- en overheidsgebouwen, sport- en zorgcentra. ’s Morgens vroeg op en lekker de hele dag (buiten) bezig zijn. Overdag met de handen werken en in de avonduren naar school om de benodigde papieren te behalen. Tijdens mijn eerste jaren heb ik mij gericht op het behalen van de vakdiploma’s en ervaring opdoen om zodoende als allround timmerman aan de slag te gaan. Dit beviel goed en dus wilde ik meer. Ik droomde er van om ooit een eigen aannemersbedrijf op te zetten en besloot de zesjarige aannemersopleiding te gaan volgen. Deze heb ik in de avonduren in vier jaar tijd afgerond. Overdag was ik ondertussen doorgegroeid van allround timmerman naar voorman. Het organiseren van het werk, maken van planningen, zorgdragen voor de hoofdmaatvoering en toezien op een gedegen en veilige uitvoering van de werkzaamheden waren mijn belangrijkste taken. Dit deed ik op projecten waar soms tot wel honderd mensen tegelijk aan het werk waren. In deze functie heb ik verder ervaring opgedaan in het aansturen van eigen personeel en onderaannemers, alsook in het communiceren met architecten, opdrachtgevers en opzichters. Na tien jaar in diverse functies voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben kwam voor mij in 2018 de tijd om mijn droom in vervulling te laten gaan en mijn eigen onderneming te starten. Ik beschik over de juiste diploma’s, kennis en ervaring. Ik onderscheid me door betrouwbaar te zijn in het nakomen van afspraken en het leveren van een uitstekende kwaliteit. Graag wil ik uw bouwwensen realiseren, ik heb er zin in! Hopelijk tot snel, Niels Breedveld Manier van werken Naast het realiseren van een degelijk bouwwerk met een hoogwaardige afwerking is het nastreven van een prettig en onbezorgd bouwproces ons belangrijkste doel. Dit begint bij een goede voorbereiding van de opdracht. Wij komen bij u langs en luisteren naar u. Uw wensen zetten wij om in concrete voorstellen en maken hierbij een passende offerte en planning. Afspraken die we maken komen we na en we communiceren begrijpelijk. We maken zaken graag inzichtelijk voor u met een tekening of schets en zijn altijd bereikbaar (telefonisch tussen 06:00 - 23:00 uur). Tijdens het bouwen of verbouwen kan er bijvoorbeeld (geluid)overlast ontstaan. Hier zijn wij ons zeer van bewust! Wij proberen deze overlast zoveel mogelijk te beperken en geven aan welke werkzaamheden voor overlast zouden kunnen zorgen. De uitvoering van deze werkzaamheden geschiedt altijd in overleg met u en wij houden hierbij uiteraard ook rekening met de buurt en de buren. Ook wanneer een bouwwerk een (zicht)relatie heeft met de buren of omwonenden helpen wij u graag. We kunnen u desgewenst bijstaan om de plannen en de planning met de buren door te spreken. Wij willen u volledig ontzorgen: We nemen projecten volledig aan en voeren veel werkzaamheden zelf uit. Specialistische werkzaamheden besteden wij uit aan onderaannemers en partners die het beste bij de klus passen en bij u! Wij zien toe op een gedegen uitvoering van alle werkzaamheden en stemmen deze op elkaar af. Wij zorgen dat het benodigde materiaal op het juiste moment aanwezig is. We spreken met u door waar (of waar niet) er materiaal tijdelijk opgeslagen en geleverd kan worden en treffen hiervoor voorzieningen.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Bouwbedrijf Breedveld kunnen wij warm aanbevelen. Niels is zeer vakbekwaam en super handig. Hij kan bijna alles zelf. Hij bereidt alles goed voor en levert kwaliteit. Onze klus had een strakke planning, bouwbedrijf Breeveld beloofde voor de afgesproken opleverdatum klaar te zijn en heeft zich aan die afspraak gehouden. Als vakman geeft Niels rust, denkt mee en komt met goede oplossingen of verbetervoorstellen. Tot slot is Niels als persoon ook een ontzetten fijne vent om in huis te hebben. Je kunt hem met een gerust hart je huissleutel geven en alles komt zeker goed. Wij hadden wat onvoorziene tegenvallers tijdens het werk. Niels heeft meegedacht en met minimale meerkosten toch het werk binnen planning opgeleverd. Kortom wacht of twijfel niet langer en geef je klus aan bouwbedrijf Breedveld!
 • Dakspecialist Limburg

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4 van 54513 reviews

  Wij zijn Dakspecialist Limburg. Wij verzorgen carports, terrassen, luifels, rokersruimten, dakkapellen, lood-en zinkwerken, timmerwerken, isolatie- en dakbedekkingen voor bedrijven, instellingen en particulieren. Dakspecialist Limburg is hét bedrijf bij uitstek voor overkappingssystemen in Roermond. Of het nu gaat om een goed ingerichte en functionele rokersruimte of een droogloop voor uw bedrijf, bij Dakspecialist Limburg vindt u het allemaal. Met onze jarenlange ervaring binnen deze specifieke en gespecialiseerde branche zijn wij de aangewezen partner als het gaat om professionele overkappingssystemen in Roermond. Wij richten ons zowel op de zakelijke als op de particuliere markt en wij hebben in de loop der jaren een groot tevreden en vast klantenbestand weten op te bouwen. Onze opdrachtgevers weten immers dat als zij met ons een samenwerkingsverband aangaan, kwaliteit en professionaliteit gewaarborgd zijn. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in Roermond en in een straal van 60 km. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  In januari 2020 is mijn dakbedekking vervangen door Johan. Vooralsnog lijkt het allemaal goed te zijn, dus dat is super fijn! Het enige minpunt is de communicatie. Ik ben inmiddels namelijk ruim 7 maanden aan het wachten op mijn garantiebewijs. Telkens een ander excuus over dat de fabrikant dit nog moet toesturen. Daarnaast zou de factuur (een simpel Word-format, waar alles schots en scheef in staat). Ik heb er weinig vertrouwen in dat wanneer ik een garantie geval heb, ik hiermee enig recht kan afdwingen. Vandaar dat ik graag het officiële garantiebewijs wil hebben. Na meermaals appen, mailen, bellen werd er eindelijk opgenomen toen ik anoniem (!) belde. Wederom meerdere excuses waarom het zo lang moest duren en een belofte dat ik het garantiebewijs voor de bouwvak heb... Ik ben benieuwd. Al met al kan ik zeggen dat ik na dit alles, ondanks het prima werk dat geleverd is, Dakspecialist Limburg niet aanraad. Puur vanwege de slechte communicatie en service.
 • MAAT Meubel en Interieur

  Aannemer in Herten

  Nog geen reviews

  MAAT Meubel en Interieur is ontstaan vanuit de passie voor hout. De hoofdactiviteiten bestaan uit maken en plaatsen van meubels voor binnen en buiten. Ook repareren wij oude meubels en maken en plaatsen wij andere interieurobjecten. Wij leggen ook laminaatvloeren en voeren kitwerk uit, evenals verdiepingsvloeren en vlieringen.

 • Montagebedrijf de Lepper

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 4.4 van 54.4543 reviews

  Jarenlange ervaren vakman, van kleine tot grote klussen.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Waardeloos! Werkt te traag (5 weken i.p.v. afgesproken 2,5 en nog niet klaar). Slecht tegelwerk! Over bestaande wand- en vloer tegelwerk getegeld i.p.v. verwijderen. Hierdoor deur moeten inkorten. Nieuwe wand- en vloertegels scheef en verzakt, voegen te groot voor de tegels. Onder een vloertegel zit geen lijm waardoor hol. Naden van vloer naar wanttegel veel te groot, waardoor kitrand van meer dan 1 cm. Tegels rondom draingoot deels te hoog. Teveel ruimte tussen tegel en draingoot waardoor mega kitrand rondom draingoot. Geen afschotrand inloopdouche waardoor ook hier noodgedwongen een kitrand van 0,5 cm oplopend tot ruim 1,5 cm. Grindvloer overloop niet schoon te krijgen omdat hij maar 2 m2 heeft afgeplakt. Verder plint op overloop beschadigd. Hem aangesproken op de vele missers. Hij kan niet tegen kritiek, zwijgt gewoon en doet alsof z'n neus bloed. I.p.v. herstellen is hij gewoon weggegaan. Gewoonweg schandalig! Een echte vent/vakman zou een deel van het betaalde terugstorten!
 • Pusat Bouw en Montage

  Aannemer in Herten

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is Fatih van Pusat Bouw en Montage. Wij kunnen u met al uw bouw werkzaamheden van dienst zijn. Zelf werk ik al vanaf jongs af aan in de bouw. Ik ben 28 en heb ruim 15 jaar ervaring met volledige renovaties en sloopwerk. Ik werk vaak samen met mijn oom die heeft ruim 20 jaar ervaring. Tevens hebben we inmiddels ook ruim 3 jaar ervaring met verduurzamen; plaatsen van zonnepanelen.

  Laatste review:

  Ik heb vorig jaar een huis gekocht en hiervoor heeft Fatih een aanbouw geplaatst. Ik heb alleen met Fatih te maken gehad. Hij heeft veel werk zelf uitgevoerd en ander werk aangenomen. Hij denk goed met je mee. Hij is eerlijk over kosten en legt meerdere opties voor. Hij geeft goede adviezen en is echt handig. Een echte vakman die verstand heeft van zaken. Echt petje af, ook in de omgang is Fatih een fijn persoon. Een echte aanrader!

Populaire lokale aannemers in Herten

Andere vakmensen in Herten

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur