Vind stratenmakers in Soerendonk

Op zoek naar stratenmakers in Soerendonk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Soerendonk

 • V.O.F. Bestratingsbedrijf van de Ven
  V.O.F. Bestratingsbedrijf van de Ven
  Beoordeling: 4.5 van 54.55108 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Van de ven bestratingen bv Werk zowel voor gemeente als voor particulieren Wij kunnen het straat en grondwerk en de nodige bekabeling van A tot Z voor U uitvoeren Wij kunnen ook een breed scala van machines inzetten van 70 cm breed tot 2,5 m breed. Voor levering van bestratings materialen zowel nieuw als gebruikt kunt U ook bij ons terecht En ook voor ophoog zand en zwarte grond, en de nodige semi verhardingen bent U bij ons op het juiste adres

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Cees en Toon zijn 2 vaksjaken. Ze hebben bij ons ceramische tegels opnieuw gelegd omdat we niet tevreden waren over de vorige uitvoerder. Cees is vtv paar keer geweest om te bespreken hoe en wat te doen. In het begin had ik het idee dat er niet genoeg afschot was maar Toon heeft me netjes laten zien dat dit prima in orde is. Hebben het karwei in 2 delen uitgevoerd ivm de vorst. Zijn hun afspraken netjes nagekomen en kwamen zelfs terug om een houthok terug op zijn plek te zetten. Volgende keer bellen we ze meteen voor een opdracht.
 • Minigraver verhuur Klomp
  Beoordeling: 4.8 van 54.8595 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Minigraver verhuur Klomp is een eenmanszaak die vanaf 2010 actief is met minigravers in het grondwerk. In totaal ruim 9 jaar werkzaam met grondwerkzaamheden. Graag kom ik vrijblijvend de opdracht bezichtigen voor een exacte prijsopgaaf.

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Tegen een scherpe prijs hebben wij een keurig resultaat opgeleverd gekregen. Nogmaals dank!
 • klusbedrijf AWA
  klusbedrijf AWA
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Klusbedrijf Awa heeft heel goed ervaring om heel veel sort klussen netjes te doen. Bijna 20 jaar heb ik klusjes gedaan. In korte tijd en met goede kwaliteit doen wij klusjes.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Ze houden zich aan hun afspraak en er wordt van te voren een offerte opgesteld. Als er wat iets meer moet gebeuren word daar geen probleem van gemaakt en zullen ze ook geen extra kosten voor gerekend worden. Ze leveren, boven verwachting, zeer goed werk af. Netjes en schoon achtergelaten. Als er iets mis is, bijvoorbeeld een of een paar tegels los dan hoef je maar te bellen en het word gewoon hersteld je krijgt tenslotte 2 jaar garantie wat op de factuurvermeld staat. Ik raad dit bedrijf aan ze werken secuur en heel netjes. Mijn volgende klussen laten we door h uitvoeren. Echt een topbedrijf klant vriendelijk en je weet meteen waar je aan toe bent
 • Handyman Heeze C.V.
  Handyman Heeze C.V.
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Handyman Heeze voor al uw klussen om het huis. Gespecialiseerd in bestrating. We can also communicate in English Wir können auch auf Deutsch kommunizieren Podemos comunicar en Español tambien

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden. De bestrating is vakkundig uitgevoerd de tuin is netjes afgewerkt en alle afval is meegenomen.
 • DAM Projecten
  DAM Projecten
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  AFWEZIG IVM LETSEL. IK HOOP U SNEL WEER VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN. DAM Projecten ! is een compleet hoveniersbedrijf. die gespecialiseerd is in het realiseren van uw droomtuin. U heeft voor alles 1 aanspreekpunt. Na de werkzaamheden werken we voornamelijk met onderhoud 2 of 3 maal per jaar . Ivm goed onderhoud en voeding. Maar ook voor al uw * buitenschilderwerk (stenen). * sfeerconcepten (buiten). * tegel en straatwerk. * klein sloopwerk. * schoonmaakdiensten (kantoren, bouwopleveringen. Kortom om een mooie tuin te creëren van A tot Z neem dan contact op met DAM projecten. Ons motto = " een groener leven , is een beter leven"

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Excellent work ; very professional team . One of the days of the work it was supposed to be 36 degrees temperature , The team arrived at 5:30 am in the morning to start the work early. You can expect quality work and hard working team. Highly recommend.
 • Klusbedrijf Wetzer
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Welkom bij klussenbedrijf Wetzer, mijn naam is Cor Wetzer de eigenaar. N a 6 jaar in loondienst in de bouw te hebben gewekt heb ik in 2002 dit bedrijf opgestart. Bij het bedrijf dat ik werkte deed ik veel uiteenlopende werkzaamheden. De werkzaamheden waarin ik nu gespecialiseerd ben zijn: - badkamer en toilet renovatie - tegelzetten - tegelvloeren leggen - bestrating en sierbestrating - loodgieterswerkzaamheden - algemene klussen in en om het huis Ik werk over het algemeen in mijn eentje omdat ik niet de grootste klussen oppak en alles zelf kan doen. Graag bespreek ik van tevoren wat er moet gebeuren.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Top vakman levert goed werk en let op de details die de uitvoering ten goede komen. Komt afspraken na. Zeker aanrader.
 • Klusbedrijf SL
  Klusbedrijf SL
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Stratenmaker in Soerendonk

  Bent u ook opzoek naar een ervaren klusteam die u klus op een professionele wijze kan uitvoeren? dan kijken we samen wat we kunnen betekenen! Wij zorgen ervoor dat uw klus op een professionele wijze word uitgevoerd en dat voor een eerlijk budget! Van schilderen, isoleren tot aan complete huis/badkamer renovaties! Kijk op onze Facebook voor meer foto’s ( Klusbedrijf SL ) Omgeving Brabant ( ook door heel Nederland )

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Helaas geen goede ervaring. Flinke vertraging door fouten in de planning en vervolgens zijn de werkzaamheden ook nog eens slecht uitgevoerd. Een gedeelte van het tegelwerk moest overnieuw gedaan worden en erg strak is het niet gelegd. Vervolgens kregen we na het in gebruik nemen van de douche een enorme lekkage, met extra schade als gevolg. Ze lossen het wel op, maar het is gewoon schandalig dat er zulke grove fouten gemaakt worden. De communicatie verloopt moeizaam en we hebben niet het gevoel dat we te maken hebben met mensen met échte kennis en ervaring. Daarom hebben we besloten om de rest van de badkamer zelf af te maken en zelf te herstellen waar we niet tevreden over zijn. Het vertrouwen is er gewoon niet meer.
 • Snoeijen Bestratingen & Dienstverlening
  Snoeijen Bestratingen & Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Soerendonk

  Hallo, mijn naam is Django Snoeijen, ben sinds kort gestart als zzp’er in de branche bestratingen en wooninrichting. Ik heb al enkele jaren ervaring in het aanleggen van bestratingwerkzaamheden en het leggen van binnen vloeren zoals laminaat, pvc en tegelvloeren. Daarbij ook het plaatsen van plinten en de bijbehorende kit werkzaamheden. Ik laat me nu vooral inhuren door een stratenmaker en een wooninrichtings bedrijf. Dit bedrijf doet de gehele wooninrichting van vloer aankleding tot trap bekleding en raamdecoratie. Maar omdat ik ook graag zelf wat eigen werk wil creëren en mijn bedrijf wat wil zien groeien, bied ik me zelf hier aan op werkspot.

 • 123eenvoudig

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Soerendonk

  Alle straatwerk, bestrating en hoveniers werk.

 • Agrometa
  Agrometa

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Soerendonk

  Agrometa is een grond-en sloopbedrijf uit Leende met een royale ervaring in uiteenlopende soorten grond en sloopwerkzaamheden. Onze ervaring gekoppeld aan een uitgebreid en modern machinepark stelt Agrometa in staat om elke klus professioneel uit te kunnen voeren. Zo hebben we verschillende kranen, loaders, een traktor met dumper en een rupsdumper tot onze beschikking om een breed scala aan grond- en sloopwerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het sleuven graven ten behoeve van leidingen en riolering, funderingen uitgraven of grondwerk maken voor bijvoorbeeld nieuwe bestrating, een aanbouw of nieuwbouwproject. Kortom, op het gebied van grondwerk en sloopwerk zetten wij ons expertise graag voor u in! Indien u het grond- en sloopwerk door Agrometa laat verzorgen, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Of het nu een kleine of grote klus betreft en of u nu een particulier bent, een bedrijf heeft of van een overheidsorganisatie deel uitmaakt, u kunt ons altijd benaderen voor alle soorten grond- en sloopwerk. Alle klussen die u wilt uitbesteden verzorgt Agrometa: van het bouwrijp maken van uw perceel, een bouwput laten ontgraven en de grond laten afvoeren tot aan de grond voorbereiden voor de aanleg van riolering en drainage. Argometa biedt nog meer diensten aan! Denk bijvoorbeeld aan sloopwerken, kraanverhuur en sierbestrating.

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Soerendonk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 35 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Soerendonk

Andere vakmensen in Soerendonk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur