Vind stratenmakers in Loenen aan de Vecht

Op zoek naar stratenmakers in Loenen aan de Vecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Loenen aan de Vecht

 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vooraf prettig contact met Jeroen over de planning en de werkzaamheden. Die hebben we uitgebreid met opnieuw bestraten van deel van de achtertuin met nieuwe klinkers in dezelfde stijl. En de klus zelf is professioneel uitgevoerd, steeds in goed overleg. Een echte PRO, een echte aanrader!
 • de groot veehouderij en diensten
  de groot veehouderij en diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Cultuurtechniek en grondverzet

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Klus netjes afgerond, en eerlijke prijs. Aan te raden :)
 • Jome Bouw&Tuinen
  Jome Bouw&Tuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.358 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Jome Bouw&Tuinen is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Denkt goed mee, goed en snel werk! Zeer tevreden
 • RSA klusbedrijf
  RSA klusbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6534 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Romano Amstelveen en ik ben in mei 2016 begonnen als ZZP-er. Ik ben de eigenaar van RSA Klusbedrijf. Ik heb 6,5 jaar werkervaring en ben gecertificeerd voor lassen, hout- en metaalbewerking. Variatie in het werk vind ik het leukst en ik ben een echte allrounder. U kunt mij o.a. inhuren voor bestrating, metselwerk, tegelwerk, laminaat leggen, hout- en metaalbewerking. auto reparaties . Ik ben een harde werker en vind precisie erg belangrijk. Ik ben liever iets langer bezig, dan dat ik iets afraffel. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat voor u te maken. Met vriendelijke groet, Romano Amstelveen RSA Klusbedrijf

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Romano heeft goed meegedacht, is erg klantvriendelijk. Prima en prettige communicatie. De bestrating van ons tuinpad is goed uitgevoerd. Met een mooie oplossing voor een uitwaaierend uiteinde. We genieten volop van een prachtig tuinpad! Wat een verademing !!!
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5527 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ashley en Teun hebben ons heel goed geholpen en een mooi project opgeleverd. Van bouwput tot knap terras binnen twee dagen. Ze werkten zeer schoon. Uiterst vriendelijk en goede communicatie. Ik kan Baas Bestrating bv zeker aanraden !!!
 • Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Ricardo Schuurman dienstverleningen/RS loonwerk, wij voeren werkzaamheden uit voor zakelijke en particulieren klanten. Wij zijn gewend om met het juiste en perfecte materiaal aan de gang te gaan, als de klant hier mee akkoord gaat. wij voeren de volgende werkzaamheden uit: - tuinen afgraven - aan en afvoeren van grond, houtsnippers,zand,puin, groenafval, - bomen omzagen / opruimen. - tuinen egaliseren - straatwerk -schuttingen zetten -graszoden leggen - vlonders maken - beschoeing zetten - verhuur van containers (10 kuub/23 kuub). kortom genoeg werkzaamheden die wij vakkundig en zorgvuldig voor u uit kunnen voeren. graag komen wij bij u langs voor een advies en vrijblijvend natuurlijk. U kunt met mij contact opnemen telefoon of per e-mail.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Ze hebben de tuin opgehoogd, borders aan gelegd en grind gestort. Het zijn hele harde en snelle werkers. Het worteldoek van het grind bleek achteraf vaak wat omhoog te komen. Ze zijn teruggekomen, hebben het worteldoek extra vastgezet en ook nog extra grind gestort! Fantastische vakmannen en goede service.
 • J.Vermeulen Bestratingen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Info volgt

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vlotte communicatie, snel beschikbaar, goed werk geleverd.
 • Enrico’s Verhuur en handelsonderneming
  Enrico’s Verhuur en handelsonderneming
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Rico’s Verhuur

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Mooi bestraat. Snel en professioneel. Hele fijne mensen. Een aanrader
 • Home en Garden Vision
  Beoordeling: 3.7 van 53.758 reviews
  Stratenmaker in Loenen aan de Vecht

  Home en Garden Vision kan je helpen met je Hovenier klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... Housekeeping en schoonmaak beantwoorden. Neem direct contact op met Home en Garden Vision om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer slechte ervaring. Komt afspraken niet na, staakt een klus halverwege, communiceert niet tot nauwelijks, vraagt betaling op dagbasis en bestelt een container die hij niet betaalt (ondanks dat ik hem ervoor betaald heb) die momenteel nog steeds voor mijn huis staat omdat het containerbedrijf hem niet komt ophalen tot hij betaald is. Hij laat inmiddels niets meer van zich horen. Niet mee in zee gaan.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Loenen aan de Vecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 336 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Loenen aan de Vecht

Andere vakmensen in Loenen aan de Vecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt