Vind schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65192 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Super flexibel met datum wisselen. En Bilal ging pas weg nadat alle strepen weg waren. Goed werk geleverd.
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75101 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Inspectie professioneel uitgevoerd door de mannen van Dakreparatie Holland. Hebben een advies gegeven wat we eraan konden doen en hebben besloten om het direct met deze partij te laten maken. Foto’s voor + naar de werkzaamheden zodat we ook daadwerkelijk weten waarvoor we hebben betaald. En hebben de lekkage binnen anderhalf uur gemaakt.
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Volgens afspraak, keurig werk afgeleverd en alles netjes schoongemaakt na afloop. Zeker aan te bevelen.
 • Ster Glasbewassing
  Ster Glasbewassing
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig? Ster Glasbewassing kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen,Zonnepanellen reinigen(€3-€5 p/s) behandeling met NanoWax(€8-€10 p/s) Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Communicatie liep wat stroef bij de opdracht ivm gebruikte inweek middel ! Verder prima werk geleverd en daar gaat het om! Wij zijn zéér tevreden
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Afgelopen week heeft Jordy Klooster uit Haarlem en zijn maat de galerijen van ons appartementen gebouw schoongemaakt. Ze zien er na de behandeling met een hogedrukspuit weer prachtig uit. Tegenslag werd adequaat opgelost. Jordy heeft een fijne manier van communiceren. De weken vooraf, naar de opdracht toe en op de dag zelf. Bedankt Jordy👍
 • GKMN Montage
  GKMN Montage
  Beoordeling: 4 van 54528 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Ervaren aannemer op het gebied van gevelmontage en voeg/kit/impregneer projecten. Alle collega’s spreken Nederlands, hebben een VCA, en professionele uitstraling. Al ons materieel en gereedschap is van A-Merken. Een offerte is altijd eerlijk maatwerk. Wij hebben een Bedrijfs-aansprakelijkheidsverzekering om eventuele risico’s op het werkvloer te dekken. GKMN Montage Aannemingsbedrijf, Projectbouw en Infra. Wij bieden altijd 100% garantie op onze diensten en werkzaamheden. Trefwoorden: voeg, kitten, gaten boren, impregneren installatie, stucen, beton boren, kit herstellen, zandstralen, buiten stucen

  Laatste review:
  Kitten-
  Vriendelijk en heldere communicatie en goede analyse van wat er aan de hand was. Mooi en netjes opnieuw het bad gekit. Wij zijn er erg blij mee!
 • Criminal Scene Cleaning Company
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Criminal Scene Cleaning Company is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Amsterdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schoonmaak rolluiken-
  Opdracht netjes uitgevoerd! Alles super schoon. Komt afspraak netjes na en vriendelijk personeel.
 • geen stofje
  geen stofje
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Na jarenlang vrijwillig schoonmaken en een diepgewortelde passie voor een brandschoon en ordelijk leven, heb ik besloten om mijn expertise serieus aan te pakken door de oprichting van Geen Stofje. Ons bedrijf is niet alleen een naam; het is een belofte van kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Bij Geen Stofje begrijpen we dat elk huishouden, kantoor of commerciële ruimte unieke schoonmaakbehoeften heeft. Daarom bieden wij een scala aan schoonmaakdiensten die zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en vereisten.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer vriendelijke man, zorgvuldige schoonmaak na goed overleg.
 • Servicebezorgd
  Servicebezorgd
  Beoordeling: 4.8 van 54.8530 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Servicebezorgd is een bedrijf die allerlei diensten verleend waar en wanneer u wilt. De diensten worden op professionele wijze aan u verleend.

  Laatste review:
  Reinigen zonwering of markies-
  Zeer flexibel in tijden en dagen, maakt heldere afspraken en reageert snel. Kreeg een complete service inclusief impregneren. Zeer tevreden, en hij wordt absoluut aangeraden.
 • MVB Productions
  MVB Productions
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Loenen aan de Vecht

  Hoi, Ik ben Serge u glazenwasser :). Specialist in Telescoop bewassing!! Hoe werkt Telescoop bewassing? Dit is de nieuwe trend onder het ramen lappen.Deze methode word vaak gebruikt bij hoge gebouwen. Uw ramen worden gewassen met gedemiraliseerd water of te wel osmose water. Hierbij wordt het goede Nederlandse leidingwater verbeterd door het verwijderen van metalen, kalk en mineralen. Er blijft 100% schoon water over. Dit water gebruiken wij om jou een optimaal en streeploos resultaat te garanderen voor ramen, omlijstingen en kozijnen. Natuurlijk denken wij ook aan het milieu en zijn wij trots te melden dat er tijdens dit proces geen chemicaliën worden gebruikt. Dit systeem verzekerd jou ook van streepvrije opdroging en het vuil zal in de toekomst minder goed hechten waardoor je langer kunt genieten van je vlekkeloze ramen. Staffel prijzen excl. btw (prijzen zijn per/uur): -Glazenwassen standaard rijhuis 20-30€/uur -Glazenwassen halfopen bebouwing 30-40€/uur -Glazenwassen vrijstaande woning & villa's 40-60€/uur * boieboorden 5€/per m Nog een fijne dag! Mvg, Serge vR

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Prettige en snelle communicatie en prima werk!

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 426 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Loenen aan de Vecht

Andere vakmensen in Loenen aan de Vecht

Vind vakmensen bij jou in de buurt