Vind stratenmakers in Heteren

Op zoek naar stratenmakers in Heteren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Heteren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 95 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Heteren

 • De Bruijn Bestrating

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.7 van 54.7549 reviews

  De Bruijn Bestrating en Klusbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van sierbestrating, gewone bestrating, schuttingen, rioleringswerkzaamheden, klussen rond en om het huis, woningontruimingen,opruimwerkzaamheden schoonmaakwerkzaamheden schilderwerken, sloopwerkzaamheden, het vakkundig slopen van badkamers, keukens, toiletgroepen, muren, schuren, etc. We zijn een allround klusbedrijf die alles kunnen regelen van begin tot eind. Ons motto: wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij zijn zowel in de particuliere als in de zakelijke sector actief. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Wat een top bedrijf! Super duidelijk in communicatie, er wordt meegedacht met de wensen en niks kost te veel moeite! Daarbij nog komend dat de klus sneller was voltooid dan verwacht, wij zijn meer dan tevreden! Jeroen en mannen, heel erg bedankt, wij kunnen nu gaan genieten van onze tuin!
 • Kosman Grond- en Straatwerk

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  Hoofdwerkzaamheden: Bestrating/verharding, half verharding. Nieuw, maar ook herstraten. Grondwerk & Tuinaanleg.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hele goede vakman, klus was snel en naar grote tevredenheid gedaan. Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak. Ik zou deze vakman zeker aanraden.
 • Arno van den Heuvel

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.7 van 54.7592 reviews

  Ik ben met name gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating in particuliere tuinen, inclusief bijkomende werkzaamheden zoals: afvoeren van grond afvoeren van groen aanleg hemelwater afvoer tbv lijngoten plaatsen houten schuttingen aanleg van gazon Mijn werkgebied is binnen een straal van 25 kilometer rondom Arnhem. Voordat ik mijn offerte aanbied, kom ik eerst ter plaatse om de werkzaamheden gezamenlijk te bekijken. Tevredenheid van de opdrachtgever is mijn doel. Met vriendelijke groet, Arno van den Heuvel

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Betrouwbaar en houdt zich prima aan de afspraken
 • Mastenbroek Tuinen

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Helaas kunnen we geen positieve review schrijven, dat hadden we graag gedaan, want de communicatie was in eerste instantie goed en duidelijk, de prijs ook goed. Tot de dag voordat Gerrald de tuin zou komen doen; hij reageerde niet op berichtjes met de vraag hoe laat hij zou komen. Op de dag zelf hebben we contact gezocht, al was het maar om uitleg te krijgen waarom hij niet kon komen. Het leek erop dat hij ons had geblokkeerd. Tot op de dag van vandaag hebben we geen bericht of verklaring ontvangen voor hrt niet verschijnen. We hadden er wellicht begrip voor gehad. We voelen ons in de maling genomen en het voelt als een onbetrouwbare ZZPer. De reactie van dhr Gerrald onder deze review klopt absoluut niet. We zullen melding bij Werkspot maken over zijn werkwijze/communicatie. Deze man is onbetrouwbaar, ga niet met deze man in zee!
 • B&B Sierbestrating

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.4 van 54.4530 reviews

  Beste opdrachtgever, Wij zijn Danny en Ashley van B&B sierbestrating en we zijn al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Wij staan voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Danny reageerde snel en kwam eerst de situatie opnemen om een offerte te kunnen maken. Er werd meteen gezegd wat er wel en niet mogelijk was gezien de feitelijke omstandigheden. Het ging om het vervangen van grind door vlakke betontegels 40x60. De afspraak voor uitvoering was binnen 1 maand mogelijk. Een dag voor de uitvoering zijn de materialen en een puincontainer afgeleverd. Samen met een collega is de klus op 1 dag uitgevoerd: grind uitsteppen, afvoeren, zand erop en tegels gelegd. De mannen werken keurig en alles netjes opgeruimd en afval afgevoerd. Al met al tevreden over het geheel, mooi terras.
 • N.Alofs Bestrating Grondwerken

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Alofs bestratingen en grondwerken. Wat doen wij: Leeghalen/opschonen Thuin Sierbestratingen Grondwerk ( ontgraven achtertuin, zwembaden, vijfvers, ) Rioolwerkzaamheden Schuttingen plaatsen Wij zijn jong en gedreven en hebben plezier in ons werk. Wij gaan voor kwaliteit. Die prijs die is afgesproken is ook de prijs die je betaald. Bij ons Geen onverwacht extra kosten Alofs bestratingen en grondwerken, Sterk in efficiënt werk,

 • de Wild diensten

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Welkom bij de pagina van hoveniersbedrijf de Wild Diensten. Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is Gevestigd in Heteren (Gelderland). Hoveniersbedrijf De Wild Diensten is een VOF die bestaat uit Tonnie de Wild en Roy de Wild. Door onze ruime ervaringen kunnen wij u op juiste wijze van dienst zijn met: tuinaanleg | tuinonderhoud | grondwerk| bestratingen. graag komen wij met u in contact voor een geheel vrijblijvend gesprek of voor een offerte aanvraag, naar aanleiding daarvan kunnen wij u van een passende offerte voorzien gebaseerd op uw klus. wij kunnen u van dienst zijn met kleine maar ook met grote klussen: Kleine & grote tuinonderhoud contracten Kleine & grote tuin aanleg Kleine & grote tuin renovatie Kleine & grote bestratingen Kleine & grote grondwerken / grondverzet / afgraven En natuurlijk alle andere overige tuin / straat / grondwerk klussen voor nieuwbouw woningen ook groeps inkoop aanbiedingen mogelijk op aanvraag. Wij werken voor: - Particulieren - bedrijven - verenigingen - organisaties - instanties - recreatie parken - bedrijf terreinen '' laat uw tuin in goede handen zijn, een tuin verander je niet ieder jaar, of wissel je niet om de maand van hovenier voor het onderhoud, laat daarom uw klus in 1x goed gebeuren'' wij werken voornamelijk omgeving Arnhem / Nijmegen, op aanvraag is verder dan Arnhem / Nijmegen ook mogelijk dit kunt u eenvoudig doen door een offerte aanvraag in te dienen en u krijg zo snel mogelijk contact of een reactie terug. Tevens hebben wij een website en Facebookpagina waar u foto’s kan vinden van wat wij realiseren, en wat wij voor u kunnen betekenen en met wat voor een bedrijf u contact legt, tevens vind u daar al onze gegevens van ons bedrijf, zodat u weet waar u zaken mee doet. graag horen wij van u. Met vriendelijke groet, Hoveniersbedrijf De Wild Diensten Heteren (GLD) Tonnie De Wild Roy De Wild

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Goede ervaring! Snel gereageerd op de opdracht en inschatting van het werk en benodigde uren en mankracht was goed, dus geen verrassingen. Werkte netjes en rustig door en hebben ons terras erg strak gelegd. Vriendelijk en kwamen afspraken na. Wij zijn erg tevreden!
 • Legemate Bestratingen

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews

  Voor al uw straatklussen bent u bij mij aan het juiste adres. Wat kunt u van mij verwachten? 1) Vakwerk 2) Goede communicatie en een vast aanspreekpunt 3) Flexibel 4) De klant is koning Wanneer u interesse heeft, kom ik graag bij u langs om uw wensen door te spreken en een nette prijs aan te bieden. Ik hoor graag van u. Vriendelijke groet, A. Legemate

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Anne is een leuke man, vriendelijk, werkt hard en wil het graag mooi en goed achterlaten. En vindt het belangrijk dat ik als klant tevreden ben. Ik kan zeggen dat het ook allemaal zo is: het ziet er goed en mooi uit en ik ben meer dan tevreden. Kortom: een aanrader!
 • J manders bestratingen

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.3 van 54.3525 reviews

  J manders bestratingen, 20 jaar ervaring Wij zijn werkzaam in kleine projecten tot 100m2 Nette prijzen met garantie Gratis offerte!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Zeer tevreden! Vlot contact via whatsapp. Kwamen binnen enkele dagen na het eerste contact al langs om te kijken wat er gedaan moest worden. De stenen werden te laat geleverd bij ons dus we moesten de afspraak verzetten, was geen probleem en we hadden snel een nieuwe datum. Ze hebben een terras aangelegd bij ons, moest aangesloten worden op de bestaamde bestrating. Ze geven advies waar nodig en werken netjes. Prettig in omgang, professioneel, ervaren stratenmakers.
 • Albert van Driesten

  Stratenmaker in Heteren

  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews

  goedendag, wij zijn van Driesten Tuinaanleg wij zijn werkzaam voor bedrijf en particulier, hebben ervaring in straatwerk, grondwerk en tuinaanleg ook kunnen wij vakkundig schuttingen, verandas en vlonders voor uw realiseren. wij beschikken over de juiste machines en materieel. wij zijn u graag van dienst, u kunt ons bereiken via mail, Whatsapp en telefonisch:

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  De communicatie is vanaf het eerste moment goed verlopen en dit heeft zich tevens geuit in de werkzaamheden. Albert heeft goed meegedacht over het project in de tuin en is ontzettend vakkundig en bekwaam. De tuintegels, plantenbak en het kunstgras zien er heel strak uit. Indien je werkzaamheden aan je tuin of bestrating wil laten uitvoeren, dan ben je bij Albert aan het goede adres!

Populaire lokale stratenmakers in Heteren

Andere vakmensen in Heteren

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur