Vind hoveniers in Tilligte

Op zoek naar hoveniers in Tilligte? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Tilligte, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Tilligte

 • AB4YOU Boomverzorging

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de boomverzorging, de werkzaamheden bestaan uit: Bomen snoeien Bomen kappen en zagen Boom veiligheid controle - VTA

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer tevreden. Vriendelijke rustige man die prima werk afleverd.
 • Luttikhuis hoveniers

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  U wilt toch ook genieten van uw tuin? Een uitstekende hovenier maakt met de juiste materialen van uw buitenruimte een plek om van te genieten. Helemaal aangepast aan uw wensen. En dat niet alleen. Naast eenmalig onderhoudswerk kunt u ook voor een onderhoudscontract kiezen, zodat u geen tuinzorgen meer heeft. Een hovenier die dit alles kan verzorgen vindt u in Beuningen (Ov). Luttikhuis Hoveniers heeft met zijn jarenlange ervaring een creatieve kijk op tuinontwerp en -aanleg ontwikkeld. Zij halen het beste uit de beschikbare ruimte en toveren uw buitenruimte om tot een droomtuin. Advies: Vanzelfsprekend krijgt u bij ons een deskundig advies. In een persoonlijk gesprek geven wij u advies over alles wat met uw buitenruimte, particulier of bedrijfslocatie te maken heeft. Ontwerp: Samen met u ontwerpen, realiseren wij uw droomtuin die voldoet aan al uw wensen en eisen, maar ook past bij pand en omgeving. Aanleg: Het is de bedoeling dat u van uw tuin nog jaren kunt genieten. De aanleg van een tuin op basis van goede uitgangspunten en materialen is dan ook een vereiste. U wilt niet tussentijds geconfronteerd worden met extra onderhoud o zelf hernieuwde aanleg van tuin. Bestrating: Luttikhuis Hoveniers heeft een jarenlange ervaring op het gebied van sierbestrating, projectbestrating evenals herbestrating. Onderhoud: Het op het juiste manier van uw tui is een voorwaarde op kwaliteit te kunne waarborgen. Wij nemen deze taak graag uit uw handen en kunnen het onderhoud compleet voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een onderhoudscontract, voor-en najaarsbeurs of een eenmalige onderhoudsbeurt.

  Laatste review:

  Al veel ervaring met deze hovenier. Tuinonderhoud, rooien en bestrating allemaal perfect uitgevoerd!
 • RR-Boomverzorging

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  RR-Boomverzorging is gespecialiseerd in het snoeien en rooien van moeilijk toegankelijke bomen. Om bomen gezond en mooi te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Niet alleen de boom zelf, maar ook de directe omgeving moet goed worden verzorgd. Zo blijven uw bomen mooi en gezond. Dood hout, uitgroeiers en gevaarlijke takken in de kroon van de boom moeten op tijd verwijderd worden i.v.m. veiligheidsrisico’s. In het uiterste geval moet een zieke boom worden verwijderd. Met beveiligde klimtechnieken kan ik op vrijwel iedere plaats, elke boom vakkundig en veilig onderhouden of vellen. Specialiteit: klimmend bomen verzorgen of in delen verwijderen in kleine tuinen, ook op plaatsen waar een kraan of hoogwerker niet kan komen. Diensten: - bomen rooien of kappen - kluit verwijderen - snoeien - coniferen verwijderen met kluit - stormschade - boomadvies Graag kom ik met u in contact!

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Mooi werk geleverd. De boom was rap gekapt voor een nette prijs. Hij is eerst even langs geweest om de situatie te beoordelen en heb snel afspraken kunnen maken en goed contact gehad van te voren. Deze vakman weet van door pakken. Zeer tevreden. Nogmaals bedankt.
 • DR tuinen

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 4.4 van 54.454 reviews

  DR Tuinen: - ontwerp. - aanleg. - eenmalig of periodiek onderhoud. - boomverzorging. - Stronkenfrezen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de vele mogelijkheden te bespreken.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Prettig en voor herhaling vatbaar
 • Ter Avest Hoveniers

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews

  Het bedrijf Ter Avest Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het aanleggen van bestratingen,kunstgras. vijvers, schuttingen, vlonders,veranda's , pergola's enz ) beregeningsinstallaties,beplanting/bomen. Kwaliteit, klanttevredenheid en service staan hierbij uiteraard voorop.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Het zijn vriendelijke, gezellige en hardwerkende mannen. Ze leveren goed werk en geven advies waar nodig is. Ik zou ze anderen aanbevelen.
 • Milja van Hooft

  Hovenier in Tilligte

  Nog geen reviews

  Planten, natuur en mooie dingen brengen mij ontspanning, en dat goeds wil ik delen. Daarom vind ik het zo leuk om buitenruimtes mooier te maken met een handig ontwerp of door het netjes en natuurvriendelijk te onderhouden. De wijdere omgeving neem ik altijd in beschouwing, zodat gebieden en ruimtes elkaar aanvullen. Een plek is in mijn ogen goed als het lijkt 'alsof er niks gedaan is', alsof het altijd al zo geweest is en precies zo hoort te zijn. Dan is er samenhang tussen natuur, schoonheid en een praktisch functionerende ruimte. Ik maak ontwerpen voor landschappen, de stedelijke openbare ruimte, erven en tuinen. Tuinen en landgoederen help ik onderhouden op natuurvriendelijke wijze, zowel samen met de eigenaar, andere hoveniers of alleen. Je kunt me om advies vragen, een verhaal, een globale schets of bijvoorbeeld een gedetailleerd beplantingsplan. Ook draai ik mee in projectteams bij overheden en bedrijven. Zolang het maar iets goeds kan worden! Let op: mijn kleine auto'tje brengt mij overal, maar kan geen snoeiafval afvoeren. Daarvoor gebruik ik graag je gewone groene container, composthoop, takkenril of een andere oplossing. Ik kan eigen handgereedschap meenemen, en gemotoriseerd gereedschap hanteer ik als jij het voor me te leen hebt. Mijn liefde voor ontwerpen is voor het eerst professioneel geworden aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Daar behaalde ik mijn diploma als grafisch vormgever, maar ik wilde meer. Meer dimensies en wisselende factoren zoals mensen, planten, de wereld waarin we leven en niet alleen op papier. In 2015 ben ik afgestudeerd als landschapsontwerper aan Hogeschool Van Hall - Larenstein in Velp. In het laatste jaar ben ik begonnen met vrijwillig natuurbeheer op landgoed Sandwijck, om te zien hoe het er nou buiten aan toe gaat met echte mensen en echte natuur. Sindsdien volgde ik ook de ruimtelijke plannen in mijn toenmalige woonplaats De Bilt via participatiebijeenkomsten en lezingen. Sinds 2022 woon ik in Ootmarsum om het sprookjesachtige Twente zo mooi te houden als het is en hier en daar te verduurzamen en vergroenen. Ik heb brede interesses en hou van afwisseling. Zo heb ik al gewerkt bij adviesbureau Eelerwoude aan erfontwikkelingen en zonnevelden, en bij de Gemeente Utrecht aan buurtparken en het ontwerp voor de noordelijke ringweg langs de wijk en tussen de forten. Ook werkte ik met groot hoveniersbedrijf Van der Tol in de museumtuin van Singer en doe ik veel bij kinderdagverblijven en particuliere tuinen samen met ecologisch hovenier Rob van der Steen. Nu in Twente werk ik part time bij Passie voor Tuinen en als zzp'er oa bij de Gemeente Deventer. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en beter te worden in wat ik al kan, dus volg ik cursussen zoals kettingzagen, hommelherkenning, veilig werken en veldhulpverlening. Dit jaar verdiep ik me in voedselbossen en oogsten uit de natuur. We wereld onder de zon is weids! Laten we er met z'n allen het mooiste van maken en eindeloos van genieten!

 • MKJA Klusbedrijf

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Ik ben professioneel stratenmaker. Alle soorten tegels,klinkers en waaltjes kan ik leggen. Wanneer ik klaar ben heeft u altijd een goed en mooi resultaat. Ik heb veel passie voor mijn baan en geniet er van om ergens iets moois van te kunnen maken. Uw tuin is binnen een maand klaar ik ben veel beschikbaar. Facebook/Instagram twenty4 bestraten

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Vriendelijk, vakkundig, denkt met je mee, komt met oplossingen. Werken keihard en netjes! Prijs goed gecommuniceerd. Goed overleg. Aanrader!
 • Art Yard

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 3 van 5351 review

  Tuinrenovatie, bestrating

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Snelle levering maar de afweking kon beter.
 • H. Altena

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 5 van 55517 reviews

  Loonbedrijf Altena gaat al een hele tijd mee. In 1937 heeft Hermannes Altena een gemengd bedrijf opgezet in Kloosterhaar. Zijn zoons Herman en Hendrik hebben dit bedrijf voortgezet, waarna het uiteindelijk is overgenomen door Herman Altena. Herman had echter andere plannen met het bedrijf en heeft zich vanaf 1980 voornamelijk op akkerbouw en loonwerk gericht. Inmiddels hebben ook Herman’s zoons, Herman-Jan en Johan, zich met het bedrijf ingelaten en hebben zodoende ook hun stempel op het bedrijf gedrukt. Opnieuw is het bedrijf uitgebreid, maar nu met name in het transport en grondverzet. Wij doen al vele jaren hoveniers- en grondwerk, daarnaast ook sloopwerkzaamheden van tuinhuisje tot flatgebouw. Tevens kunnen wij uw bestratingswerkzaamheden uitvoeren, wij zijn SEB gecertificeerd. U vraagt en wij voeren uit ! Wij beschikken over onze eigen vervoersmiddelen voor aan en afvoer van materialen. Specialiteiten: - Agrarisch - Hovenierswerk - Bestratingswerkzaamheden - Sloopwerk - Grondverzet - Transport Graag tot ziens!

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Loonbedrijf Altena is in alle opzichten een aanrader! Van communicatie tot aan het eindresultaat een hele prettige en duidelijke ervaring met dit bedrijf. Voor de volgende klus zullen wij hen zeker weer contacteren!
 • Hoveniersbedrijf Zanderink

  Hovenier in Tilligte

  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews

  Hoveniersbedrijf Zanderink kan u helpen om uw plannen te realiseren. Met onze ervaring, kennis en passie zorgen wij ervoor dat uw tuin een plek wordt om van te genieten en dat elk seizoen. En opsomming wat wij onder andere voor u kunnen betekenen. Tuin aanleg Onderhoud Advies Ontwerp Grondwerk Kunstgras Buitenverlichting Bedrijfsterrein onderhoud en aanleg Landschaps Onderhoud en aanleg. (Boeren-)Erven onderhoud en aanleg Machinaal vegen Gazon en terrein maaien. Etc. Over het algemeen werk ik alleen maar wanner het nodig is kunnen we vakbekwaam personeel inschakelen ook andere machines wat bij de klus hoort is geen probleem. Ook verkopen wij top kwaliteit steigerhout (tuin-)meubelen. Heeft u een klus/opdracht of heeft u een vraag dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Referenties volgen zo snel mogelijk!

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Uitstekend bedrijf, geeft goed adviezen, doet net even meer als gevraagd. Prettig in de omgang. Flexibel. De klus omvatte het snoeien van struiken, inkorten bomen, verwijderen van een coniferen haag. Volledig verwijderen van oude grasmat. Aanplanten van nieuwe planten, struiken en bomen. Heeft goed inzicht wat waar kan staan en bij elkaar past.

Populaire lokale hoveniers in Tilligte

Andere vakmensen in Tilligte

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur