Vind hoveniers in Mill

Op zoek naar hoveniers in Mill? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Mill

 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.1 van 54.1519 reviews
  Hovenier in Mill

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Best aardige, hardwerkende jongens. Maar in onze tuin hebben ze heel haastig, ondeskundig en oppervlakkig gewerkt. Vaste planten als onkruid verwijderd, hele bossen echt onkruid laten staan. Het onkruid dat ze hebben verwijderd weggemaaid met de kantmaaier, waardoor het twee weken later weer terug was. Van de twee bomen die ze moesten snoeien een boom 'vergeten'. Een hoge heg scheef gesnoeid. Ze waren ook met z'n drieën een halve dag te vroeg klaar. We hadden een vaste prijs afgesproken. Misschien geschikt om vlakke grasvelden en rechte heggen te onderhouden. Bij ons absoluut niet voor herhaling vatbaar.
 • W. van den Berg Hoveniers
  W. van den Berg Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Hovenier in Mill

  W. Van den Berg Hoveniers is een enthousiast bedrijf wat zich bezighoud met het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen. Tevens doen wij ook snoei en zaag werkzaamheden en houtwerk, oa. Vlonders en pergola’s bijvoorbeeld. Ook voor een geautomatiseerd beregeningssysteem bent u bij mij aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  We zijn zeer tevreden met ons nieuwe terras gemaakt van bamboe vloerplanken op een houten draagconstructie. Er is ook een houten trap aangelegd in dezelfde materialen naar de lager gelegen achtertuin. Fijne communicatie, netjes uitgevoerd, echt vakwerk.
 • B. Tielemans Grondwerken & Dienstverlening
  B. Tielemans Grondwerken & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Hovenier in Mill

  Actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede vakman.
 • EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  EEK dienstverlening, grond,-straatwerken
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Hovenier in Mill

  EEK dienstverlening, straat- en grondwerken is uw ideale partner als je een stratenmaker zoekt voor je particulieren tuin! We zijn gespecialiseerd in bestratingen, (keramische tegels), grondwerken, sierbestrating, leveren van bestratingsmaterialen, leveren en leggen van kunstgras, tuinontwerp en nog veel meer! Wij regelen alles van A tot Z! Afvoer van de oude materialen, afval containers, leveren van zand, grind of grond. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goed advies en goede communicatie. Zeer tevreden over het eindresultaat
 • DJ Daan Productions
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Hovenier in Mill

  Daan Schenkels - Tuinonderhoud kan je helpen met je Hovenier klus in Best en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Daan Schenkels - Tuinonderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  kreeg keurig advies mar vond de afstand te groot..
 • TTN Aanleg & Onderhoud
  TTN Aanleg & Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Hovenier in Mill

  TTN Aanleg & Onderhoud Stijn, Daan, Sam Onderhoud in (sier)tuinen. -Snoeien -Onderhoud heester en vaste planten -Onderhoud plantvakken -Maaien en verticuteren -Verwijderen bomen -Terrasreiniging Aanleg van (sier)tuinen. - Alles wat te bedenken kwa siertuinen Voor meer info neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden over TTN. Werklui erg netjes. Het verwijderen van boomstronk ging snel en goed. Gewoon TOP.
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8535 reviews
  Hovenier in Mill

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Ik ben zeer tevreden met de schutting, de heer Akran werkt heel netjes en in overleg en komt afspraken na.
 • Star Landscaping
  Star Landscaping
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Mill

  Ontwerp, aanleg en onderhoud U heeft een idee voor een nieuwe tuin? Of juist nog niet? U heeft een ontwerp gemaakt, maar bent nog op zoek naar een hoveniersbedrijf dat uw idee ook kan realiseren? U wilt worden geholpen bij het onderhoud van uw tuin? Maak eens een afspraak met hoveniersbedrijf Star Landscaping in Cuijk. Wij maken de tuin van uw wensen. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snel ter plaatse om opdracht op te nemen, goede en vriendelijke communicatie, mooie prijs, snel opgepakt. Zeer tevreden!
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35204 reviews
  Hovenier in Mill

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Er was vandaag afgesproken tussen acht en half negen. Om kwart voor negen een berichtje gestuurd, maar het zou elf uur worden. Toen een uur. Om half twee de klus maar afgezegd na 5,5 uur gewacht te hebben.
 • van den Hoogen Hoveniers
  van den Hoogen Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Mill

  Mijn naam is Luuk van den Hoogen en eigenaar van Van den Hoogen Hoveniers. Begin 2024 ben ik voor mezelf begonnen als zzp'er. Al sinds kleins af aan ben ik te vinden in de tuinen. Zo ben ik in 2020 gestart op het Helicon in Nijmegen om te studeren aan de opleiding 'Tuin & Landschapsinrichting'. Hier heb ik twee jaar gestudeerd aan meewerkend hovenier en daarna doorgestroomd naar de opleiding 'voorman hovenier'. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt om zo ervaring op te doen in het vak! Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest bij een hoveniersbedrijf in Heesch. En nu heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te richten. Mijn focus ligt vooral op het adviseren, onderhouden en aanleggen van uw tuin! Het hele totaalplaatje dus! Vaak werk ik ook samen met andere bedrijven en of jongens die in hetzelfde vakgebied zitten, zo staan we samen klaar om uw droomtuin te realiseren! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Mill, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 580 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Mill

Andere vakmensen in Mill

Vind vakmensen bij jou in de buurt