Bekijk alle vakmensen

Dijk Elektrotechniek

Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
Bekijk reviews
Gevestigd in Beers
Kom in contact

Goed om te weten

 • Geverifieërd door Werkspot
 • Biedt garantie
 • Ingeschreven bij Kamer van Koophandel

Beroepen

 • Installatiebedrijf
 • Domotica specialist
 • Elektricien

Bedrijfsomschrijving

KvK nummer - 09141784

Dijk-Elektrotechniek is een dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in elektrische installatie oplossingen, telecom en alarmsystemen voor particulieren, het MKB en Groot-MKB. Onze werkzaamheden stemmen wij op maat af door middel van goed overleg, alles omvattende, duidelijke projectvoorstellen en/of contracten en een periodieke verslaggeving. Jarenlange praktijkervaring en kennis staan garant voor een kwalitatief hoog product. Door alle oplossingen welke wij u te bieden hebben, zijn wij als Dijk-Elektrotechniek, uw partner in Elektro oplossingen!

Portfolio

Reviews (98)

 • Elektrische laadpaal: Installatie
  raadt vakman aan
  Erg tevreden. Professionele aanpak, goede communicatie, duidelijke afspraken. Advies waar je iets aan hebt. Dit bedrijf zal ik zeker b…
  Lees meer
  Alphen, Gelderland
  E.J. Smit
 • Groepenkast installeren of vervangen: 12 groepen; Groepenkast insta...
  Daniel van Rooij
  Onbetrouwbaar bedrijf. 2 x op locatie geweest, offerte gemaakt en mondeling de opdracht bevestigd. Daarna gaven de heren aan het werk niet t…
  Lees meer
  Mook
  Daniel van Rooij
  Allereerst bedankt voor de review. U vergist zich. Wij zijn een zeer betrouwbaar bedrijf, hetgeen wel blijkt uit de vele positieve reviews. U bent als klant echter onbetrouwbaar. U houdt ons eerst ruim een jaar aan het lijntje, dan maken wij een prijsindicatie voor een totaal pakket, vervolgens mogen wij maar een deel maken, alleen wanneer is onbekend. U had geen duidelijke tekeningen of beschrijvingen van wat de wensen waren. Het klopt dat u mondeling ons de opdracht gegeven heeft, echter omdat er geen concrete planning was, konden wij hier niet op blijven wachten aangezien u natuurlijk niet de enige klant bent, hebben wij aangegeven niet meer met u verder te willen. Wij zijn betrouwbaar en verwachten hetzelfde van onze (potentiële) klanten. Helaas scharen wij u niet hier onder.
 • Schakelaars of stopcontacten: 20 stopcontacten; 14 schakelaars; Ver...
  Mieke Reinders
  Oss
  Mieke Reinders
  Allereerst bedankt voor de review. Ik ben het alleen niet eens met de hoogte van de beoordeling. Er is een verkeerde volgorde aangehouden waardoor het stukwerk bij het vervangen van de schakelaars en stopcontacten beschadigd. Er was vol over alle stopcontacten heen gesmeerd door de stukadoor. Daarnaast is al het schakelmateriaal door u als klant zelf geleverd. Deze bouwmarkt ramen zijn kleiner dan bijvoorbeeld die van Gira uit de E2 serie. Deze zou vrijwel alles netjes afdekken. Vooral is aangegeven door mij dat het stukwerk zou beschadigen. Dit was geen probleem en zou u als klant zelf bij werken. Bijzonder jammer dat u dit mij aanrekent gezien de score.
Bekijk alle reviews