Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Kruisland

 • LMB boom en groenonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Jonge en dynamische onderneming dat gespecialiseerd is in groenonderhoud in de ruimste zin des woord. Snoeien, beplanten, tuinaanleg, bomenkap/verzorging..... U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een niet lullen maar poetsen mentaliteit en binnen ons bedrijf staan drie kernwaarden centraal. Namelijk: duidelijkheid, kwaliteit voor een eerlijke prijs en persoonlijk contact. Daarnaast beschikken wij ook over een paar handige handjes en zijn wij ook in te zetten voor allersoort klussen binnens- en buitenshuis. Hierbij valt te denken aan het (de-) monteren van meubeks, schilderwerk, plaatsen van schuttingen, enz. Spreekt het bovenstaande u aan, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik ben uitstekend geholpen. Snel (binnen 1 week na opdracht), goede prijs (niet allergoedkoopste maar wel degelijk, afspraken nakomen en een paar bonus dingen) en ik kon meteen verder met aanplanten nieuwe boom. Ruimen rommel op, zijn vriendelijk en tomeloos enthousiast zodra de zaag aanslaat. LMB staat in mijn contacten lijst! Mijn volgende boom verwijdering, ik weet wie te bellen :).
 • Hoveniersbedrijf #A.V.
  Hoveniersbedrijf #A.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.65185 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Bestratingen, bomen verwijderen, schuttingen plaatsen, overkappingen en allerlei kleine werkzaamheden. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prettige communicatie en de opdracht kon snel uitgevoerd worden.
 • Hovenier Hans Verwijmeren
  Hovenier Hans Verwijmeren
  Beoordeling: 4.6 van 54.65129 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Welkom op het profiel van Hovenier Loonbedrijf en Grondwerken Hans Verwijmeren! Mijn naam is Hans Verwijmeren en heb ruim 30 jaar ervaring als hovenier / loonwerk en grondwerkzaamheden. Na mijn school heb ik de opleiding voor vakbekwaam hovenier gevolgd en alle diploma's hiervoor behaald. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het volgende; Loonbedrijf werkzaamheden. - Grondwerk - Loonwerk - Transport • Tuinen • Algeheel onderhoud • Snoeien Een allround loonwerker/ hovenier met veel ervaring! Ik kom graag met u in contact om uw wensen te bespreken. Met vriendelijke groeten, Hans Verwijmeren Loonbedrijf en Grondwerkzaamheden, Hovenier Hans Verwijmeren

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Had aan een woord genoeg voor de uitleg. werkte snel en goed. deed meer dan gevraagd was. ruimde alles op en liet het goed achter heeft verstand van zaken prima vakman.
 • GrondigWerk
  GrondigWerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.85142 reviews
  Hovenier in Kruisland

  GrondigWerk voert diverse werken uit. Dit betreft voornamelijk grondwerk en sloopwerk waarbij gewerkt kan worden met diverse formaten graafmachines. Hierdoor kunnen wij ten allen tijde passend materieel inzetten. We beschikken over diverse machines met bijbehorende aanbouwdelen. Wij houden ons tevens bezig met groenvoorziening, en dan met name het snoeien en rooien van bomen en struiken. Wij hebben ons in de loop der jaren ook gespecialiseerd in het werken in moeilijke situaties, krappe ruimtes e.d. Zo kunnen wij ook in uw achtertuin waar geen of beperkte toegang is, werkzaamheden verrichten. We maken hiervoor dan gebruik van kleinere machines, of eventueel zelfs handwerk. Wij zijn VCA gecertificeerd en werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden. Heeft u een opdracht die u wilt uitbesteden, neem contact met ons op!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Stefan is betrouwbaar. Komt netjes op tijd. Doet waarvoor je hem inhuurt goed en is vriendelijk. Bedankt Stefan voor je hulp!
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.7 van 54.7521 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Denkt mee om de klus zo mooi mogelijk uit te voeren vakmanschap
 • Codasi
  Codasi
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Codasi kan je helpen met je Hovenier klus in Wouw en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Codasi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Het contact met Marco verliep heel vlot, aardige man! Hij had snel tijd en heeft goed en netjes gewerkt. Aanrader dus 👍
 • van de Peppel boomverzorging
  van de Peppel boomverzorging
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Welkom bij Van de Peppel Boomverzorging! Mijn naam is Frank van de Peppel en ben eigenaar van Van de Peppel Boomverzorging. Wij snoeien, kappen, rooien, adviseren en planten bomen aan! Heeft u een probleem met een boom? Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken! Met vriendelijke groeten, Frank van de Peppel Van de Peppel Boomverzorging

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Prima heren, net werkend, goede communicatie. Adviezen over aanpak rest bomen/tuin.
 • Schuttingconcurrent
  Schuttingconcurrent
  Beoordeling: 4.8 van 54.85127 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Welkom op de Werkspot pagina van schuttingconcurrent Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en optioneel plaatsen van hout-beton schuttingen met houten poorten om u de privacy in uw tuin te verzekeren! Wij leveren een schutting volledig op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Ook voor hekwerken en stalen poorten kunt u bij ons terrecht. Bent u op zoek naar een goedkope schutting? U vindt op het internet tal van aanbieders waar u een dergelijke schutting kunt bestellen. Echter, u wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bij Schuttingconcurrent kunt u een schutting voor een scherpe prijs kopen van uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een zeer complete service in onze ogen zijn schuttingen net lego stenen alles van te combineren of te maken neem contact op voor een vrij blijvende offerte. Duidelijkheid en afspraak = afspraak, daar staan wij voor!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Kwaliteit van het werk is zeer goed, werkzaamheden en voortgang geheel volgens afspraak
 • Kreeft Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Kruisland

  Mijn werkzaamheden zijn over het algemeen het kappen van bomen, hierbij klim ik er vaak in omdat er meestal te weinig ruimte is om het in een keer te laten vallen, boomstronken weg frezen tot ongeveer 20cm onder het maaiveld, complete tuinen leeghalen en de afvoer hier van. Door het gebruik van compacte machines kunnen we goed op moeilijk bereikbare plaatsen komen, indien nodig zelfs door het huis. Netjes werken en duidelijkheid naar de klant staat op nummer 1. Wij zeggen ook altijd “je kan het maar één keer goed doen”

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Ik ben zeer tevreden over Roy
 • Altijd Wat
  Beoordeling: 4.6 van 54.654 reviews
  Hovenier in Kruisland

  Hoveniersbedrijf

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snel en goed werk geleverd

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Kruisland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 332 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Kruisland

Andere vakmensen in Kruisland

Vind vakmensen bij jou in de buurt