Vind sloopbedrijven in Wittem

Op zoek naar sloopbedrijven in Wittem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Wittem

 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Roy Janssen kan je helpen met je onder andere grote sloop werkzaamheden te verrichten , Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw sloop ,platte daken sloop ,etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Hij staat klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Roy belde direct en kwam eerst langs om te kijken. Daarna is de klus perfect afgerond. Uitstekend!
 • Bouwservice Lameriks
  Bouwservice Lameriks
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Bouwservice Lameriks kan je helpen met je Aannemer klus in Hoensbroek en omgeving. Voor sloop werken !

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marco heeft een goede kijk op sloopwerk. Hij komt zijn afspraken goed na. Samen met zijn collega's hebben ze het sloopwerk netjes uitgevoerd.
 • D joosten
  D joosten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  BETONBOOR,ZAAG EN SlOOPWERKEN (BOREN VAN AIRCO DOORVOER

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Mooi op tijd, netjes gewerkt. Diverse sleuven en gaten gemaakt. Werkt goed door en stemt af bij vragen (in plaats van maar iets te doen)
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Specialist in vloerverwarming, Ontruimingen van huizen, groen onderhoud en diverse sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vriendelijk , hard werkend. Maar hier en daar blijkt wel wat onkruid ( brandnetels in perk ) over t hoofd gezien te zijn. Halve perk gedaan, rest niet...huh ? Verder prima hoor.
 • P van der Heijden services
  P van der Heijden services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in Simpelveld, dan kan P van der Heijden services je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer correct in communicatie, punctueel tot op de minuut, prettig in de omgang, faire prijs. Ik kan Paul ten zeerste aanbevelen!
 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Top service en top werk geleverd
 • Fharay Klus en Transport
  Fharay Klus en Transport
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Ik ben zzp'er ik doe kleine klusjes binnen huis van ventilatie kanalen reinigen nieuwe ventilatie plaatsen lamp ophangen

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Ventilatiesysteem schoongemaakt en Zehnder comfofan geplaatst. Uitstekend werk. Dankjewel
 • Klussenbedrijf Verkroost
  Klussenbedrijf Verkroost
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Wittem

  Klussenbedrijf Verkroost kan je helpen met je Vloerspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Sloopbedrijf klus in Heerlen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Verkroost om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ik ben zeer tevreden over Klussenbedrijf Verkroost. Alles is van begin tot einde vlot en efficient afgehandeld. Het werk zelf is veilig, netjes en vakkundig gedaan. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
 • Sanders bouw en renovatie
  Sanders bouw en renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Wij zijn een jong en vitaal aannemersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij leggen onze focus ook op het plaatsen van gipswanden , doorbraak draagmuren , Plaatsen van wanden met ytong blokken , metselwerken , Plaatsen stalen balken , Schuren en lakken van houten vloeren , sloopwerken , metselen van kalkzandsteen , plaatsen metal stud wanden. Daarom bieden wij ook altijd de passende service en garantie voor u project. Door onze jaren ervaring hebben wij een top team van specialisten in ons bedrijf met de juiste kennis. Tevens zijn al onze werkzaamheden tot in de puntjes verzekerd.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel een offerte komen opmaken. Hierna ook snel en goed de klus komen uitvoeren. Ook in het contact via mail altijd een snelle en duidelijke reactie. Denkt ook goed mee met de beste oplossing voor je situatie. Een aanrader voor iedereen!
 • Allround Klusbedrijf Amit Doerga
  Allround Klusbedrijf Amit Doerga
  Beoordeling: 4.9 van 54.9533 reviews
  Sloopbedrijf in Wittem

  Heb je een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Heerlen of omgeving? Allround Klusbedrijf Amit Doerga kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk geleverd, geheel volgens afspraak. We hebben alweer een volgende klus afgesproken met Amit.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Wittem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 49 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Wittem

Andere vakmensen in Wittem

Vind vakmensen bij jou in de buurt