Vind sloopbedrijven in Scheulder

Op zoek naar sloopbedrijven in Scheulder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Scheulder

 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Roy Janssen kan je helpen met je Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw, platte daken, etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Fijne communicatie, komt zijn afspraken goed na
 • D joosten
  D joosten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  BETONBOOR,ZAAG EN SlOOPWERKEN (BOREN VAN AIRCO DOORVOER

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Direct en goed contact; overleg en klus zelfs vroeger uitgevoerd dan verwacht. Hierdoor de werkzaamheden sneller kunnen afronden. Dave werkt goed, snel en schoon; voor een volgende boorklus zal ik zeker weer contact op nemen.
 • Allround Klusbedrijf Amit Doerga
  Allround Klusbedrijf Amit Doerga
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Heb je een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Heerlen of omgeving? Allround Klusbedrijf Amit Doerga kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snelle reactie Goede en fijne communicatie Op tijd & goed werk. Erg prettige ervaring
 • Allcleanallroundservicesz
  Allcleanallroundservicesz
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  We zijn een allround bedrijf maar het meeste gespecialiseerd in gevelreiniging en renovatie.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goede ervaring, alles is gegaan volgens afspraak en het was geen probleem om gaandeweg nog wat extra zaken te bespreken of te doen. Vriendelijke mannen. Ze hebben alles netjes achtergelaten na het sloopwerk
 • Fix vastgoedrenovatie en onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Fix vastgoedrenovatie en onderhoud kan je helpen met je Schilder, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Sloopbedrijf klus in Meerssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Fix vastgoedrenovatie en onderhoud om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Goed en snel de opdracht uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden
 • Allround klus en installatie bedrijf JG
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Specialist in vloerverwarming, Ontruimingen van huizen, en diverse sloopwerkzaamheden

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Hij communiceert goed en komt de gemaakte afspraken na!
 • Bouwservice Jesse Spierings
  Bouwservice Jesse Spierings
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Ik ben in 2013 gestart met mijn bedrijf en ik werk vooral in Zuid Limburg. Renovatie en timmerwerken

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Jesse en collega’s verbouwden onze garage tot een kantoor / hobbyruimte. Het resultaat is erg mooi en er werd netjes gewerkt. Bovendien sloot de planning van de diverse vakmensen goed op elkaar aan. Zeer aan te bevelen!
 • 4xB
  4xB
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Beste, Mijn naam is Bram Bindels ondertussen 7 jaar werkzaam in de bouw, waaronder: Gecertificeerd Isolatie monteur. Algemeen Boor en zaagwerkzaamheden. Airco monteur. Werkzaamheden verschillen van doorvoering maken tot complete gevels slopen tot het isoleren van de complete woning. Ik heb mij altijd ontwikkeld waaronder ik ook over verschillende certificering beschik: ICYNENE spuiter, Heftruck, Hoogwerker, BHV, VCA. Fijne dag, Bram Bindels

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Geweldig, super vakman en heel secuur! Alles netjes opgeruimd. Zou 10 punten willen geven!
 • Groothuijsen Infra
  Groothuijsen Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  Groothuijsen Bestratingen en verhuur. Voor al uw straatwerken. Groothuijsen Bestratingen en verhuur is een jong dynamisch bedrijf waar Kwaliteit en klant voorop staat.Door mijn 21 jaar ervaring in de wegenbouw kan ik mijn diensten als stratenmaker en machinist van graafmachines met hoge kwaliteit aan u aanbieden, tevens kan ik uw tuin aanleggen van a tot z, rioolwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Kortom voor iedere klus in en om uw tuin kunt u bij ons terecht . Tevens leveren wij ook alle materialen tegen zeer scherpe prijzen . Groothuijsen bestratingen en verhuur Kwaliteit voor een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima keurige vakman Houd zich super aan zijn afspraken en lost bijkomende probleempjes zonder meer zelfstandig op.
 • Handels Consultancy B.V.
  Handels Consultancy B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Scheulder

  EXPERTISE: snoeien, rooien, appels, peren, haag, maken tuinbakken, installeren tuinlampen en binnenlampen, leggen van laminaat, plinten zetten, afkitten. Sinds 2021 opgestart met klussen in de vrije tijd naast hoofdberoep als meewerkend voorman bij het grootste fruitteeltbedrijf van Belgie en Nederland. Veel complimenten ontvangen omwille van de grote secuurheid waarmee ik werk en de goede arbeidsethos. Omdat het naast hoofdberoep wordt gedaan, pakken wij enkel kleine klussen aan. Opleiding: Biomedische wetenschappen aan Universiteit in Maastricht en Agro- en Biotechnologie aan de Thomas More in Geel.

  Laatste review:
  Heeft aantal klussen uitgevoerd bij onze tweede woning en allen naar tevredenheid afgerond. Werkt gestructureerd en hanteert hierbij een eerlijk tarief. Overlegt met opdrachtgever welke optie meest gewenst is en voert daarna zelfstandig de opdracht uit.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Scheulder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 25 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Scheulder

Andere vakmensen in Scheulder

Vind vakmensen bij jou in de buurt