Vind sloopbedrijven in 's-Gravenpolder

Op zoek naar sloopbedrijven in 's-Gravenpolder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in 's-Gravenpolder

 • D.p schilderwerken
  D.p schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Professionele behanger en schilder

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Goede & snelle service, vriendelijke mannen. Top.
 • Dingemanse Bouw

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Het bedrijf bestaat uit 1 persoon maar ik werk samen met twee vaste collega timmerlieden ons vakgebied is woningbouw/aanbouw/verbouw afbouw renovatie em metselwerk. Kortom hierin zijn we specialist!! tegel en stucwerk of elctra en water word door ons uitbesteed.Ook vragen we de vergunningen aan als dat nodig is.En graag gaan we voor kwaliteit met het puntje op de i.

 • M de Looff Allround

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  .

 • klusbedrijfhoekman
  klusbedrijfhoekman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Welkom bij Klusbedrijf Hoekman, Wij zijn een bedrijf wat zich voornamelijk bezig houdt met het bouwen/verbouwen van schuren,garage's, aanbouwen,tuinhuizen,veranda's en/of woning renovatie's. Ook voor uw complete tuinaanleg wat betreft bestrating,schutting, of andere werkzaamheden bent u aan het goede adres. Door onze brede kennis en ervaring kunnen we een totaalpakket aanbieden van A tot Z. Waarom kiezen voor KlusbedrijfHoekman Door onze ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goedkoop inkopen scheelt u dus geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Tevens vinden we het ook zeer belangrijk, dat wij bij uw project/klus kort bij elkaar staan. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig. Kortom, wij maken graag een offerte voor uw project. Met vriendelijke groet, Arco Hoekman Klusbedrijfhoekman

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Arco denkt goed mee met de situatie en communiceert duidelijk en helder over hetgeen gepland en gerealiseerd is. Zeer tevreden over het werk dat is geleverd. Toekomstige klussen zullen zeker ook via hem gaan! Zeer aan te raden!
 • ARE Dienstverlening
  ARE Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Brede dienstverlening in bouw en verbouw

 • Instuc Afbouw
  Instuc Afbouw

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Instuc Afbouw kan je helpen met je Stukadoor, Behanger, Sloopbedrijf klus in 's-Gravenpolder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Behangen kamer, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Instuc Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)
  Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Welkom op het profiel van Entreprise nehdu (allround klussenbedrijf)!

 • Accountmanagement Schouten
  Accountmanagement Schouten
  Beoordeling: 3.5 van 53.554 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  Bent u op zoek naar een allround Klusbedrijf? Dan bent u bij Onderhoud & Service Schouten aan het juiste adres voor echt vakwerk. Wij leveren een uitstekende service en eindresultaat aan al onze klanten. Onze werkzaamheden kunnen verschillen van tegels zetten, electrische werkzaamheden of verbouw/renovatie werkzaamheden zijn. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Voor elke klus de beste oplossing! Haalbaar en betaalbaar!

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jonge ondernemer, vriendelijk en een meedenker Ga door zo
 • Braam Bouw en Techniek
  Braam Bouw en Techniek

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  kan je helpen met je Aannemer klus in 's-Gravenpolder en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • LL AFWERKING
  LL AFWERKING
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Sloopbedrijf in 's-Gravenpolder

  LL Afwerking is gespecialiseerd in de afwerking aan uw woning of bedrijfspand. De belangrijkste activiteiten zijn: - Egaliseren en installeren van vloeren - Montage en aftimmer-werkzaamheden

  Laatste review:
  Over het algemeen goede ervaringen met LL Afwerking, goed en netjes werk afgeleverd en wordt goed meegedacht in wat de beste oplossing is.

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in 's-Gravenpolder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in 's-Gravenpolder

Andere vakmensen in 's-Gravenpolder

Vind vakmensen bij jou in de buurt