Vind sloopbedrijven in Montfort

Op zoek naar sloopbedrijven in Montfort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Montfort

 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Is opgepakt en snel opgepakt fijn dat ze er tijd voor vrijmaken
 • Klus & Transport Lok
  Klus & Transport Lok
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  kan u helpen met uw allround klus en klein transport in Posterholt en omgeving. Zij staan klaar om al uw vragen over: kleine verbouwing, afvoeren vuil, schilderwerk, straatwerk, tuin onderhoud, ijzerwerk, en nog veel meer voor u te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Alle opdrachten zijn netjes uitgevoerd. Snel opgepakt en gereageerd en houdt zich aan de afspraken.
 • Allround roermond
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Montfort

  Welkom bij allround roermond Het bedrijf voor kleine tot middel grote sloopwerken & asbestwerkzaamheden

 • Roy Janssen
  Roy Janssen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Roy Janssen kan je helpen met je Vloerspecialist sloop, badkamer sloop, keuken sloop, aanbouw, platte daken, etc .Sloopbedrijf klus in Kerkrade en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, te beantwoorden. Neem direct contact op met Roy Janssen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Fijne communicatie, komt zijn afspraken goed na
 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Excellent! Beyond my expectations. They were super fast and their work was extremely neat. Also, I appreciate they were punctual and double confirm the schedule one day before. I have no complaints, whatsoever. Highly recommended!
 • Steigerhoutmeubelsonline
  Steigerhoutmeubelsonline

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Montfort

  .

 • D joosten
  D joosten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  BETONBOOR,ZAAG EN SlOOPWERKEN (BOREN VAN AIRCO DOORVOER

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Direct en goed contact; overleg en klus zelfs vroeger uitgevoerd dan verwacht. Hierdoor de werkzaamheden sneller kunnen afronden. Dave werkt goed, snel en schoon; voor een volgende boorklus zal ik zeker weer contact op nemen.
 • Klusbedrijf Paul Janecki
  Klusbedrijf Paul Janecki
  Beoordeling: 3.9 van 53.959 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Paul Janecki - Raam en Kozijnspecialist

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  These guys were very professional,very clean and experts at what they do. I would highly recommend them.
 • MZ Sloop en Ruim Service
  MZ Sloop en Ruim Service
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Ik heb al redelijk wat ervaring opgebouwd in diverse opdrachten en heb ik de beschikking over een vraagbaak met 40 jaar ervaring. Meeste werk doe ik alleen. Afhankelijk van de tijd en grote van de klus kan het zijn dat ik met iemand samen kom. Bekijk gerust mij portfolio op facebook en hier (hier staan maar enkele foto's op). Ik doe meer dan alleen sloopwerkzaamheden. Daarnaast doe ik diverse andere klussen, zoals laminaat leggen, bestratingen, water en afvoer aanleggen, kortom diverse klussen in en rondom uw pand.

  Laatste review:
  Super fijne samenwerking met Mario. Heeft mee gedacht in ontwerp van de tuin, hard gewerkt en een super mooi resultaat afgeleverd !
 • klusbedrijf lafleur
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Sloopbedrijf in Montfort

  Klusbedrijf lafleur is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is Klusbedrijf lafleur het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Klusbedrijf lafleur terecht. Ook kunt u terecht bij ons voor al uw riool en leidingen problemen.   Klusbedrijf lafleur denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Klusbedrijf lafleur komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Klusbedrijf lafleur echter wel vooraf bespreken. Ook kunt u ons bereiken voor een spoedklus bijv: lekkages(leiding) of verstoppingen in het riool. Indien nodig wordt de kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen. Op die manier wordt geen klus uit de weg gegaan!

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De klus was verwarmings leidingen omleiden voor een verbouwing inclusief plaatsen van een radiator en plaatsen thermostaat kranen op oudere radiatoren. Deze klus zat er zo in hij heeft net werk geleverd communiceerde heel duidelijk en kwam afspraken na. Prettige man heel vriendelijk en open.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Montfort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 56 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Montfort

Andere vakmensen in Montfort

Vind vakmensen bij jou in de buurt