Vind sloopbedrijven in Ittervoort

Op zoek naar sloopbedrijven in Ittervoort? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Ittervoort

 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Betonnenvloer er netjes uit geslepen en gesloopt. Komt zijn afspraken na en kon op korte termijn langs komen. Bedankt voor de hulp.
 • Severijns Cleanup Services
  Severijns Cleanup Services
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Ben je op zoek naar een opruimer,ontruimer Sloopbedrijf? Dan kun je in Eindhoven bij Severijns Cleanup Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met het ontruimen van woningen opruimen of sloop werkzaamheden of verwijderen van Bomen of Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Severijns heeft me binnen een dag geholpen met het afvoeren van meubels en goederen. Voor een mooie prijs. Het was heel snel en efficiënt gedaan. Heel tevreden.
 • Sanders bouw en renovatie
  Sanders bouw en renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Wij zijn een jong en vitaal aannemersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij leggen onze focus ook op het plaatsen van gipswanden , doorbraak draagmuren , Plaatsen van wanden met ytong blokken , metselwerken , Plaatsen stalen balken , Schuren en lakken van houten vloeren , sloopwerken , metselen van kalkzandsteen , plaatsen metal stud wanden. Daarom bieden wij ook altijd de passende service en garantie voor u project. Door onze jaren ervaring hebben wij een top team van specialisten in ons bedrijf met de juiste kennis. Tevens zijn al onze werkzaamheden tot in de puntjes verzekerd.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Do not trust this guy. He gave a competitive quote, asked for a weeks delay a few day before the start date, to which I agreed. Then I had to message him to find out he wasn't coming to do the job at all which had been arranged months beforehand. This has left us in a very difficult situation. Gave no reason for cancellation. Do not trust this guy
 • MC Gevelonderhoud
  MC Gevelonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Werkzaamheden die wij verrichten zijn: *Gevelreiniging (aanslag en vuil verwijderen van uw gevel of schoorsteen door middel van hoge druk met water) *Vocht bestrijding (vocht problemen op uw binnen/buiten gevel door bijv. Spouwvervuiling of scheuren in uw gevel) *Gaten boren (t.b.v. kruipruimte ventilatie, afzuigkap of leidingwerk) *Spouwvervuiling verwijderen (puin en cementresten van de bouw/renovatie van uw huis die in de spouw terecht zijn gekomen) *Voegherstel (verweerde, beschadigde of versleten voegen repareren) *Stenen vervangen (verweerde, beschadigde of kapotte stenen vervangen) *Gevels impregneren (beschermende laag aanbrengen tegen o.a. Vocht, vorst, schimmel en vuil) *Vogelwering / Bladwering (vogels onder dakpannen en zonnepanelen voorkomen / bladeren, takken en mossen uit de dakgoot vermeiden) *Klein Sloopwerk (slopen van vloeren/wanden en muren, wc/badkamer strippen, verwijderen van vloerbedekking/behang) *Na-isolatie (het isoleren van uw dak/spouw en kruipruimte)

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ben erg tevreden met MC Gevelonderhoud. Alles is exact verlopen zoals afgesproken. En alles in goede sfeer!
 • Ijssalon 't Gebroker Häöfke
  Ijssalon 't Gebroker Häöfke
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Klusbedrijf T Gebroker Häöfke kan je helpen met Aannemer, , Klusbedrijf, Hovenier, Stratenmaker, Metselaar klus in Ruijtersweg 35 en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over , Gras, struiken en heggen snoeien, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Ijssalon 't Gebroker Häöfke om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Reageert snel, duidelijk overleg en prijsopgave, zeer goede tips en aanbevelingen, prettige omgang. Echt vakmanschap
 • R&S Bouw- en metselwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7560 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  R&S Bouw- en metselwerken is een eenmanszaak welke gevestigd is te Roermond. Met een jonge en frisse blik staan wij klaar voor al uw wensen. R&S Bouw- en metselwerken staat voor kwaliteit, ervaring, vakmanschap en flexibiliteit. Mijn werkzaamheden voer ik uit binnen een straal van 75km. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van onder andere nieuwbouw, verbouw en aanbouw met- of zonder lichtstraat. Tevens kunt u bij mij terecht voor: - Carpoorten; - CV/vloerverwarming; - Dakwerk; - Electra; - Graafwerkzaamheden; - Metselwerk; - Renovaties; - Sloopwerk; - Smeervloeren; - Stucwerk; - Tegelwerk; - Voegwerk. Nieuwsgierig naar hetgeen R&S Bouw- en metselwerken voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op via de onderstaande contactgegevens voor een afspraak en/of een offerte op maat. R&S Bouw- en metselwerken Bob Boumanstraat 17 6042EH Roermond K.v.k. nummer 66676878.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  René en zijn team hebben uitstekend werk geleverd. René is van de korte communicatie en belt of appt altijd snel terug. Ze komen na wat ze beloven en vertellen altijd duidelijk van tevoren wat er precies stap voor stap gaat gebeuren. Een echte vakman die ik zonder twijfel zou aanraden aan een ander.
 • Klusbedrijf WBS
  Klusbedrijf WBS
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Klusbedrijf WBS is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt. We zijn gespecialiseerd in zowel loodgieter werkzaamheden en kleine elektra werkzaamheden maar ook andere klussen voeren wij uit. Zoals Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een gratis een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Duidelijk in communicatie 👌🏾👌🏾👌🏾
 • Klusbedrijf Alaa

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Klusbedrijf Alaa is een nieuw bedrijf dat verschillende soorten klussen doet. Bijvoorbeeld het schoonmaken van tuinen, verven van muren, isolatie van de vloeren en nog meer.

 • Allround roermond
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  Welkom bij allround roermond Het bedrijf voor kleine tot middel grote sloopwerken & asbestwerkzaamheden

 • Klus & Transport Lok
  Klus & Transport Lok
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Ittervoort

  kan u helpen met uw allround klus en klein transport in Posterholt en omgeving. Zij staan klaar om al uw vragen over: kleine verbouwing, afvoeren vuil, schilderwerk, straatwerk, tuin onderhoud, ijzerwerk, en nog veel meer voor u te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Alle opdrachten zijn netjes uitgevoerd. Snel opgepakt en gereageerd en houdt zich aan de afspraken.

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Ittervoort, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 91 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Ittervoort

Andere vakmensen in Ittervoort

Vind vakmensen bij jou in de buurt