Vind sloopbedrijven in Beetsterzwaag

Op zoek naar sloopbedrijven in Beetsterzwaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Beetsterzwaag

 • Sylvester Bunk
  Sylvester Bunk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Werkgebied , groningen ,drenthe sloopwerkzaamheden breed uitgelegd , bv : badkamer demonteren , afvoeren puin zaagwerk ,vloeren verwijderen enz enz Ik heb jaren ervaring!,ik kan ook grotere klussen aan en heb eventueel extra personeel ,schoonmaak werkzaamheden, huizen leegruimen....

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Sylvester heeft onze schoorsteen gesloopt. Van boven het dak t/m de begane grond. Perfect gewerkt: Hele goede prijs, kwam alle afspraken prima na, heeft alles echt goed opgeruimd en was ook nog eens uiterst vriendelijk. In één woord geweldig.
 • PF-Woods
  PF-Woods
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Timmerwerkzaamheden Actief in Friesland en Groningen

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Deze heren reageerden snel en waren erg netjes in de communicatie. Ze hebben precies gedaan wat ik met ze heb afgesproken. De verdere afwerking gaan we zelf doen.
 • Vlecht & Klusbedrijf T. Lourens
  Vlecht & Klusbedrijf T. Lourens
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Heb je een betonstaalvlechter of klusser nodig in Burgum of omgeving? Vlecht & klusbedrijf T. Lourens kan je helpen met bijna alle klussen. Enkele voorbeelden zijn, zoals Schutting of tuinhek plaatsen, fundering vlechten, vloeren vlechten en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima geholpen door Thody. Reageert snel en professioneel. Pakt de klus volgens afspraak op en communiceert hier duidelijk over. Heeft prima en netjes werk geleverd. Zijn zeer tevreden😊
 • Bosma klussen en schoonmaak bedrijf
  Bosma klussen en schoonmaak bedrijf
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Bosma klussenbedrijf. Wij zijn een bouw/klussen bedrijf wat actief is in Nederland. Wat wij doen: Woning renovatie Dak/wand isolatie Verbouw en aanbouw Sanitair renovatie Glas zetten en schilder werk (ook renovatie van enkel naar dubbel glas) Overig timmerwerk (Klein) installatie werk Ook voor spoed eisende klussen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld met een lekkage tijdens een storm.

  Laatste review:
  Cementdekvloer aanbrengen-
  We hebben een prachtige vloer in de garage gekregen!
 • Evelien Wagenaar Administratie

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  In het familiebedrijf veel ervaring opgedaan in de bouw. Behoorlijk allround en doe de klusjes met veel plezier. Ik heb ook een administratiekantoor, maar vul de rustige tijden op kantoor graag op met klussen.

 • Derby Bouw en Constructie

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Derby Bouw en Constructie kan je helpen met je Schilder, Sloopbedrijf klus in Beetsterzwaag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Sloopwerk algemeen, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met Derby Bouw en Constructie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Fianzo klus & onderhoud
  Fianzo klus & onderhoud
  Beoordeling: 2.6 van 52.651 review
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Fianzo klus & onderhoud bedrijf voor diverse werkzaamheden omtrent woningen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Helaas wens ik ik kon hier een beter review voor geven. Nog nooit ben ik zo belledigd door een klusjesman (ik was leugenaar, oordeel mensen en ben manipuleerbaar volgens Peter Soolma). Hij wil met zo veel respect worden behandeld, maar heeft geen respect voor ons gehad. We moesten halverweg de klus maar stoppen omdat we hem niet konden vertrouwen. Toch denk ik hij beseft waarschijnlijk nooit dat het anders kon als hij respect voor zijn klanten had. Zeer jammer dat het zo is gegaan.
 • Klus- en tegelzet-bedrijf JB
  Klus- en tegelzet-bedrijf JB

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Een nieuwe badkamer, keuken of vloer kom dan naar deze tegelboer:)) Mijn naam is Jelmer Bult, gedreven en nauwkeurige tegelzetter die van aanpakken houdt. Werkzaam regio Noord. Uw klus is bij mij in goede handen. U kunt ook bij mij terecht voor advies over badkamers, keukens, sanitair, tegels, lijm, voeg, kitten en afmonteren. Mijn motto: "afspraak is afspraak"

 • Klusbedrijf Huis en Tuin
  Klusbedrijf Huis en Tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Ik ben Peter 54 jaar ik heb mijn bedrijf opgericht in 2012, namelijk Klusbedrijf Huis en Tuin. Ik ben gespecialiseerd in schilderwerk en daarnaast ben ik ook actief in totaal tuinonderhoud, zoals struiken of planten snoeien, kleine bomen ofwel seizoen klaarmaken. U kunt mij ook inhuren voor uw allround kluswerkzaamheden, zoals klein sloopwerk, montagewerk, lampen hangen, schilderijen plaatsen enz. Klusbedrijf Huis en Tuin zorgt ervoor dat kwaliteit boven alles staat. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit materialen, daarnaast onderhouden wij deze ook periodiek om langer plezier te hebben van uw woning. Mijn belangrijkste doel is een te vrede klant!

  Laatste review:
  Erg betrouwbaar. Hele goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Heel erg precies en waardeer hem bijzonder. Heb hem aan meerdere vrienden aangeraden!
 • Zeldenrust dienstverlening
  Zeldenrust dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Beetsterzwaag

  Klusjesmandrachten is een klusjesman in de breedste zin van het woord. Met veel plezier kom ik uw klusjes groot en klein afhandelen. Een schilderij ophangen of een vloertje leggen, een gevel reinigen of uw dimmers en/of spotjes vervangen, een deur van een nieuwe kleur voorzien, een hele verdieping afkitten en schilderen, behang plakken of kleuradvies. Zoals de naam doet vermoeden, geen klus te klein en ook niet snel te groot. Neem vrijblijvend contact met ons op, om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Correct en snel uitgevoerd.

5

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Beetsterzwaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 24 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Beetsterzwaag

Andere vakmensen in Beetsterzwaag

Vind vakmensen bij jou in de buurt