Vind schoonmaakbedrijven in Harlingen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Harlingen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Harlingen

 • Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Harthoorn
  Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Harthoorn
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Harthoorn kan je helpen met je Schoonmaak of schilders klus in Leeuwarden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over; ● Reinigen zonwering of markies, ● Schoonmaak rolluiken, ● Schoonmaak zonnepanelen, ● Schoonmaak daken of dakgoten, ● Glazenwassen, ● Schoonmaak huis of bedrijfspand, ● Schoonmaak houtwerk, ● Schoonmaak kunststof, ● oplevering van projecten binnen en buiten. ● Schilderwerkzaamheden te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Harthoorn om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Snel, keurig resultaat en nette prijs
 • J&CDiensten
  J&CDiensten
  Beoordeling: 3.9 van 53.9513 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  J&C Diensten is een bedrijf dat van alle markten thuis is. Ons slogan is daarom ook u vraagt en wij voeren het uit. Gaat het om een renovatie en of plaatsen van uw keuken of badkamer, of • Schoonmaak opleveringen, éénmalige schoonmaak of wekelijks of dagelijks schoonmaak. • Glasbewassing. (traditioneel of middels tuckerpole met osmose water) • Tuinonderhoud. ( zaaien, maaien, onkruid verwijderen, paarde bak aanleg, schuttingen plaatsen etc. etc.) • Schoonmaak kantoren, winkel, Vve's etc. • Zonnepanelen reinigen • Gevelreiniging. • Graffiti verwijderen. • las werkzaamheden te veel om op te noemen dus, u vraagt en wij voeren het uit, staan de werkzaamheden niet in deze lijst schroom u niet neem gerust contact met ons op dan kunnen we kijken wat wij alsnog voor u kunnen betekenen, ook regio Amsterdam, Almere, Friesland, Overijssel en omstreken kunnen wij iets voor u betekenen, i.v.m. onze connecties in en rondom deze provincies. met vriendelijke groet, Jan en Christina J&C Diensten

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ik ben zeer tevreden over het werk wat gedaan is top
 • Lahaise schoonmaak & glasbewassing
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Hallo ik ben stephan lahaise uit franker en zit al ruim 10 jaar in de schoonmaak en glasbewassing en sinds vorig jaar november voor mezelf begonnen mijn werkgebied is friesland en 100 kilometer vanuit mijn huidige woonplaats heb laders en een tuckerpole en vele materialen. Gr stephan

 • N. Bouwman Bouwservice
  N. Bouwman Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Hallo! Mijn naam is Nick Bouwman een enthousiaste ZZP’er, die sinds 2012 werkt in de bouwsector als volwaardig timmerman. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit nieuwbouw, aanbouw, verbouw, overkappingen, restauratie, onderhoud, montage & dienstverlening. Voor meubels op maat kunt u ook bij mij terecht! P.S Uitleg & foto’s bij de aanvraag/advertentie worden zeer gewaardeerd. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Graag zou ik u willen vermelden dat Werkspot bij elke acceptatie kosten in rekening brengt bij de opdrachtnemer, ook als wij de klus niet krijgen van u! Dit geld voor alle ondernemers die u accepteert na onze interesse in de klus. (Ik weet dat Werkspot dit niet duidelijk vermeld naar u). Zou u hier rekening mee kunnen houden.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Repaired back door and shelf quickly and nicely 👌
 • Metselbedrijf K. Miedema
  Metselbedrijf K. Miedema
  Beoordeling: 4.6 van 54.65149 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Miedema multiservice is een bedrijf die alle klussen kan doen. Het bedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Mooi werk geleverd. Netjes en volgens afspraak. Zeker aan te bevelen.
 • Schoonmaakbedrijf D&A
  Schoonmaakbedrijf D&A

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Beste lezer! Wij zijn per 1 maart 2024 gestart met onze eerste echte eigen onderneming, genaamd Schoonmaakbedrijf D&A. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op, omdat dit altijd een droom voor ons is geweest. Ons doel is natuurlijk om uit te groeien tot een succesvol schoonmaakbedrijf in het prachtige Friesland. En daar hebben we uw hulp bij nodig! Bij Schoonmaakbedrijf D&A begrijpen we dat een schone en hygiënische werk en woonomgeving essentieel is voor het succes van elk bedrijf en huis. Bij D&A Schoonmaak zijn we gepassioneerd over het bieden van onberispelijke schoonmaakdiensten om uw bedrijf of woning te laten schitteren. Waarom voor ons kiezen? 1.     Maatwerk oplossingen: Een schoonmaakplan op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften. 2.     Kwaliteit en betrouwbaarheid: Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw bedrijf of woning altijd representatief is. 3.     Duurzaamheid: Milieuvriendelijke schoonmaakmethoden voor een positieve impact op het milieu. 4.     Flexibiliteit: Aanpasbare schoonmaakdiensten die passen bij uw schema en vereisten. Kies voor Schoonmaakbedrijf D&A en geef uw bedrijf of woning de voorsprong van een schone, gezonde en professionele omgeving.

 • DSD Schoonmaakdienst
  DSD Schoonmaakdienst

  Nieuw op Werkspot

  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  DSD Schoonmaakdienst kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Harlingen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met DSD Schoonmaakdienst om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Protec Solutions B.V.
  Protec Solutions B.V.

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Protec Solutions als aannemer Protec Solutions biedt een breed scala aan diensten op het gebied van huisvesting. Het uitgangspunt is dat we de klant volledig ontzorgen. Hierbij wordt een persoonlijke werkwijze gehanteerd, waarbij de klant centraal staat. Gedurende het gehele traject zoekt Protec Solutions de afstemming met de klant en wordt u als klant geregeld geïnformeerd over de voortgang van uw project. Door deze gestructureerde en transparante werkwijze blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom uw project. Als klant krijgt u één aanspreekspunt waar u ten alle tijden contact mee kunt opnemen. Protec Soltutions ontzorgt. Duurzame totaaloplossingen Om u volledig te ontzorgen, biedt Protec Solutions verschillende totaaloplossingen, waarbij wij het gehele traject voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de voorbereiding (inventarisatie van het werk), aanvraag sloopvergunning, subsidieaanvraag en uiteraard de uitvoering. De uitvoering bestaat uit het saneren/ verwijderen van asbest volgens de wettelijke norm en de realisatie van dak- en gevelrenovatie met nieuwe dakbeplating. Eventueel kunt u hierbij kiezen voor zonnepanelen. Protec Solutions biedt u: Asbestsanering Dak- en gevelrenovatie Zonnepanelen

 • GBJr Onderhoud
  GBJr Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Ik ben opgegroeid uit een schilders familie die een verffabriek in het bezit heeft gehad. Mijn keuze was om van jongs af aan het schilderen uit te gaan voeren. Ik loop daarom al een aantal jaartjes mee. Ik werk met professionele verf systemen waardoor er garantie op mijn schilder werk gegeven word. Mijn moto is dat een huis de uitstraling nodig heeft die het verdient waarbij bescherming zoals laagdikte belangrijk zijn voor de bescherming voor buiten. Binnen afwerking zoals plafond en wanden worden strak en egaal afgeleverd door het gebruik van hoogwaardige latex. Deuren, posten en kozijnen worden strak afgewerkt en in u gewenste kleur en glansgraad geschilderd.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Gerard en zijn zoon zijn harde werkers, prettig in de omgang die ik zeker voor volgend kluswerk terug zal vragen. Top mannen!
 • Multiservice H. Visser

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harlingen

  Klusbedrijf verschillende klussen beschikbaar werkzaamheden alleen in Nederland

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Harlingen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Harlingen

Andere vakmensen in Harlingen

Vind vakmensen bij jou in de buurt