Schoonmaakbedrijven in Geffen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in Geffen. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in Geffen

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Geffen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 555101 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Fijne communicatie en snel te plekke. Werk is goed uitgevoerd en er wordt goed meegedacht met de klant/situatie. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
  Kom in contact
 • Bergman Allround Service
  Bergman Allround Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Glazenwasser 3,5 jaar ervaring

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ik was tevreden met het werk van Berman Allround Service .
  Kom in contact
 • dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  dakreparatie en vastgoedonderhoud JG
  Beoordeling: 4.9 van 54.9531 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Communicatie en klantvriendelijkheid met de klant staat hoog in het vaandel. Wij denken met u mee, hebben een snelle service en geven garantie op de gedane werkzaamheden en werken met de beste materialen. wij zijn gespecialiseerd in dak werkzaamheden, van woningen en hebben ruime werkervaring met de benodigde papieren in huis.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Heel snel aanwezig, nette communicatie. Fijne ervaring
  Kom in contact
 • NvL Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Even voorstellen, Mijn naam is Niek van Liempt eigenaar van NvL Dienstverlening te Vinkel. Opgericht Januari 2023. Ben actief in het reinigen van zonnepanelen voor particulieren. Reinigen vindt plaats via telescoopsteel met vaste borstel met 100% osmosewater Ook voor bedrijven met grote aantallen is het reinigen van zonnepanelen geen enkel probleem. We reinigen met roterende wasborstel of indien mogelijk met een robot. Ook hier gebruiken we alleen 100% osmosewater. Sinds kort ook begonnen met Softwash reining. Met lage druk het reinigen van: dakpannen, dakkapel , overstek , lichtstraten , markiezen , stenen , terassen, schutting of vlonders ect... Het bladervrij maken van dakgoten/ platte daken of mosverwijderen van daken bestaat ook tot een mogelijkheid Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte stuur me een bericht en ik neem z.s.m contact met u op. M.v.g Niek van Liempt.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Niek heeft bij ons ruim 200m2 aan dakpannen schoongemaakt. De communicatie verliep fijn en Niek legt goed uit hoe het in zijn werk gaat. Het dak is schoongemaakt met softwash.
  Kom in contact
 • Dak en gevel onderhoud
  Dak en gevel onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Beste opdrachtgever, Bent u opzoek naar een vakman met uitgebreide expertise, uitstekende klantenservice en een betaalbare prijs, dan bent u bij Dak en Gevel onderhoud aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief en komen graag bij u langs om de klus tot een mooi resultaat te brengen. Heeft uw dak of gevel weer een frisse blik, of onderhoud nodig, dan kunt u contact met ons opnemen. Dak en Gevel onderhoud komt voor een betaalbare prijs uw dak of gevel reinigen of softstralen. Mocht u een lekkage of onderhoud nodig hebben dan kunnen we dat op kort termijn voor u oplossen. Vakkundig werk afleveren staat bij ons hoog in het vaandel. Duidelijke communicatie met de klant is een belangrijke onderdeel in het proces om de klus tot een goed einde te brengen. U kan bij ons ook terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden tot aan voegwerkzaamheden. Voor vrijblijvend advies komen wij graag bij u langs. Met vriendelijke groet, Dak en Gevel onderhoud

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  De werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. Goede service en ook het contact met de uitvoerder verliep prima. We zijn dik tevreden. Aanbeveling waard.
  Kom in contact
 • R.R. cleaning
  R.R. cleaning
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  R&R Cleaning specialist in het reinigen van daken , gevels en opritten. R&R Cleaning is gespecialiseerd in het professioneel reinigen en behandelen van gevels , daken en opritten. Wij werken volgens alle veiligheidsrichtlijnen. Ook zorgen wij dat wij na de werkzaamheden alles opruimen en netjes achterlaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Aardige, deskundige mannen met goed advies. Goede prijs. Ze sturen foto's van wat ze hebben aangetroffen in de goot en na het reinigen.
  Kom in contact
 • Meerbach Gevelrestauratie
  Meerbach Gevelrestauratie
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Ben je op zoek naar een Gevelspecialist? Dan ben je bij Meerbach Gevelrestauratie op het goede adres. We bieden een uitstekende service en garantie aan onze klanten die hulp nodig hebben met de gevel van het huis. Wij reinigen gevels, repareren schoorstenen en voegen gevels op verschillende manieren. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Lenny en zijn collega waren keurig op tijd. Ze zijn direct gestart met de renovatie van de schoorsteen. Ze hebben keurig werk geleverd, voor en na foto's gemaakt en laten zien. Het was in een paar uur gedaan. Alles weer netjes achtergelaten. Ik zal deze heren zeker aanbevelen bij anderen voor renovatie en gevelwerk. Top gedaan, zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Molegraaf Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Heb je een Metselaar nodig in Oss of omgeving? Molegraaf Metselwerken kan je helpen met alle klussen die een Metselaar voor je kan uitvoeren, zoals Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goede communicatie, snel geholpen en zeer net werk geleverd. Erg tevreden!
  Kom in contact
 • DakspecialistDirect
  DakspecialistDirect
  Beoordeling: 4 van 545124 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Konden snel komen bij lekkage van ons dak. Goede vakmensen. Kregen alleen de volgende dag een wolkbreuk en kwam nog iets water door via pijpje van de ketel. Maar denken dat het door de extreme waterval kwam. Dat het pijpje dit niet kon verwerken. We houden het in de gaten bij de volgende regenbui, en zonodig nemen we contact op.
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Pro-max
  Klussenbedrijf Pro-max
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Geffen

  Klussenbedrijf Pro-max kan je helpen met je klus in Rosmalen en omgeving. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Pro-max om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Schone goten, goede foto’s van voor en nasituatie en adviezen over de staat en het onderhoud van de goten. Daarbij een nette prijs en vriendelijke man!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Geffen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 556 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Geffen

Andere vakmensen in Geffen

Vind vakmensen bij jou in de buurt