Vind Gevelreinigers in Rijsenhout

Op zoek naar Gevelreinigers in Rijsenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Rijsenhout

 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • J Klooster
  J Klooster
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Fijne communicatie konden de klus snel doen. Gevel ziet er weer super uit!
 • Bravo Multidiensten B.V.
  Bravo Multidiensten B.V.
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Bravo Multidiensten Team Bravo is gespecialiseerd in Industriële reiniging Chemie reiniging all round schoonmaak Gevel reiniging Graffiti verwijderen Vloer reiniging Tuin onderhoud Badkamer onderhoud reinigen Wij hebben 12 jaar ervaring in de branche met hoge en lagedruk reinigingswerk. Wij beschikken over het juiste apparatuur en chemicaliën om uw klus waarmaken. Ons ervaring en kwaliteiten bieden natuurlijk garanties en zekerheid. Kom gerust in contact of kom langs op ons kantoor vestiging voor een kennis making. Groeten team Bravo bravomultidiensten

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Wat een snelle service en wat een geweldige werk afgeleverd. Kwaliteit/Prijs verhouding zeer scherp, ik weet volgende keer bij wie ik moet zijn ! Dank jongens.
 • Ennuwel reiniging
  Ennuwel reiniging
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Graffiti verwijdering, gevel reiniging. Is gevel, terras, metalen onderdeel, houtwerk etc. niet schoon? En nu wel! Ennuwel reiniging is een netwerk in specialistische reiniging. Onze lokale specialist maakt jouw object weer mooi! Onze specialisten staan voor u klaar voor specialistische én duurzame reiniging. We zijn niet alleen specialist in graffiti verwijdering en reinigen, maar ook in het duurzaam reinigen. Wij reinigen nagenoeg elk object, dit kunnen wij uitvoeren omdat wij gebruik maken van Laser cleaning, Soda stralen, Stoom reiniging en Hogedruk reiniging, Duurzaamheid We maken het niet alleen schoon, maar maken het ook duurzaam schoon! Wij maken geen gebruik van zware schoonmaakmiddelen maar van biologische afbreekbare reinigingsmiddelen. Bij alle werkzaamheden gebruiken we moderne machines en de nieuwste technieken. Wij maken uw object duurzaam mooi! Onze reiniging garantie We komen bij je langs of aan de hand van door jou aangeleverde materialen bepalen wij samen wat jij mooi vindt, want mooi is immers voor iedereen anders. Jong en Ambitieus Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf, waarbij door ons gezamenlijke netwerk van specialisten wij een jarenlange ervaring bundelen in het reinigen van gevels, terrassen, metalen onderdelen, houtwerk en nog veel meer.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Prima gedaan!
 • MKE Dienstverlening
  MKE Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8523 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Wij zijn een startend klantvriendelijk en een klantgericht bedrijf, werkzaam voor particulier zowel voor zakelijk sector, met ruim 10 jaar ervaring. We zijn gevestigd te Cruquius maar komen in heel Nederland. Wat wij u te bieden hebben is het volgende: • Stoomreinigen • Zandstralen / Natstralen • Impregneren • Graffiti verwijderen • Gevelreiniging • Glasbewassing tuckerpole systeem ( Veranda/Serre/zonnepanelen etc.) • Rolluiken schoonmaken • Hogedrukreiniging / Terras, Balkon etc. • Woningschoonmaak Een bedrijf met een veel zijdig kant op het gebied van schoonmaak.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Ingeschakeld voor het stoomreinigen van enkele muren en opnieuw voegen. Het stoomreinigen en frezen van de voegen is prima uitgevoerd maar de voegen zijn bijzonder lelijk/slordig gedaan waardoor de muren eigenlijk niet opgeknapt zijn.
 • Mike van Lienden
  Mike van Lienden
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Werkzaam sinds1995 Werk in straal van 30 om aalsmeer heen Straatwerk Verbouwingen Schilderen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  👍
 • Z.A.K. Services

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Aalsmeer bij Z.A.K. Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Warmte isolatie, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • BNP Multidiensten
  BNP Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  BNP Multidiensten is een jong dynamisch bedrijf dat in 2007 opgericht en gevestigd is in -stralen van alle soorten houten onderdelen -stralen van betonnen onderdelen -professionele hogedrukreinigers op 350 bar, 100 graden -kennis van kunststof en aluminium kozijn coating -gevels impregneren

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Uitstekend bedrijf, klus is perfect en snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Ik zou BNP Multidiensten zeker aanbevelen!
 • Buitenhuis reiniging
  Buitenhuis reiniging
  Beoordeling: 5 van 55533 reviews
  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Buitenhuis reiniging is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het: Hoge Druk Stoom reinigen van pannendaken en gevels. Impregneren van gevels keramische betonnen en leien daken. Telescopisch reinigen van zonnepanelen m.b.v. osmosewater, wij reinigen met telescopische stelen van 6 t/m 18 meter.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Brahim heeft fantastisch werk opgeleverd, De gevel ziet er weer als nieuw uit. Het is een echte vakman, die weet wat hij doet. Met zorg voor je huis voert hij de werkzaamheden uit. Hij is bereid een extra stap te zetten als dat nodig is. Brahim is zeer aan te bevelen!
 • VV Renovatie
  VV Renovatie

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Rijsenhout

  Prices Tiles m2 €40-€100 Garden tiles m2 €40-€80 Wallpaper m2 €8-€20 Stuko m2 €10-€20 Wall painting and wood painting price given after inspection

4.7

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Rijsenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Rijsenhout

Andere vakmensen in Rijsenhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt