Vind Tuinmannen in Rijsenhout

Op zoek naar Tuinmannen in Rijsenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Rijsenhout

 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super werk met spoed geleverd, wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat.
 • S.A Tuinen
  S.A Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Welkom bij S.A Tuinen, Voor zowel aanleg als onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op via: E-mail Instagram: S.A_Tuinen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Stan van SA tuinen heeft mijn bamboe gesnoeid, hij heeft het heel mooi gedaan, is vriendelijk en komt optijd op de afspraak, hij werkt snel en goed! Echt een aanrader!
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75159 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd. Doet wat beloofd is.
 • Vincent Hooyman
  Vincent Hooyman
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Sinds vorig jaar werk ik als zelfstandige en pak ik alle klussen aan van klein tot groot. Ik heb drie jaar gewerkt voor een decor bedrijf waardoor ik veel ervaring heb op verschillende gebieden. Zo kan je mij vragen voor het aanleggen van vlonders, timmerwerkzaamheden in of buitenshuis, badkamer renovaties of meubels/keukens monteren en installeren. Maar ook voor schilder werkzaamheden of het leggen van vloeren. Daarnaast ben ik altijd facilitair medewerker geweest bij verschillende opdrachtgevers. Zij hebben wij ingezet voor timmerwerkzaamheden en onderhoud.

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Vincent gaf goede adviezen en denkt heel goed mee. Werkt nauwkeurig en netjes. In 1 week 2 terrassen en ruim 17 meter vlonder aan het water gerealiseerd. We zijn enorm tevreden over het eindresultaat en hebben een volgende klus al afgestemd. Wij kunnen Vincent zeker aanraden.
 • Green Renovation
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Groenrenovatie in uw tuin.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  We zijn erg tevreden
 • Berry Gardens & More
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Klein Hoveniers bedrijf, Gedreven voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Berry is top. Snel werk en keurig op tijd. Denkt mee met de klant. Terras in 1 dag klaar. Alles netjes opgeruimd. Kan hem van harte aanbevelen.
 • de tuinfluisteraar
  Beoordeling: 4.5 van 54.5533 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  De tuinfluisteraar doet alles voor uw tuin. ontwerp, aanleg onderhoud en advies bij voorkeur regio Haarlem, Amsterdam ruime ervaring

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Het kappen van een boom verliep kundig en snel
 • Zeegers Hoveniers
  Zeegers Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Zeegers Hoveniers FB: Zeegers hoveniers Insta: Zeegers_hoveniers Gediplomeerd hovenier

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Nette en snelle afspraken. Goed werk afgelverd.
 • Bouwens
  Bouwens
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Tuinman in Rijsenhout

  Gespecialiseerd in tuinaanleg bestratingen snoeien van hagen bomen zagen. Professionele gazonmaaier voor grote grasvelden Graafmachine verhuur voor sloop en graven VCA vol certificaat

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima uitgevoerd. Komt netjes op tijd, werkt hard. Afval afgevoerd, binnen afgesproken tijdsbestek. Is ook nog een keer achteraf teruggekomen om wat laatste dingetjes op te ruimen.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Rijsenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 373 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Rijsenhout

Andere vakmensen in Rijsenhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt