Vind Laadpaal installateurs in Rijsenhout

Op zoek naar Laadpaal installateurs in Rijsenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in Rijsenhout

 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95128 reviews
  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De monteur reageerde snel, telefonisch vervolgens de opdracht besproken en dezelfde avond nog een offerte ontvangen. Ik kon zelf uitkiezen welke laadpaal ik wilde hebben en de monteur heeft die gemonteerd, geïnstalleerd en werkend achtergelaten. De werkzaamheden konden op korte termijn ingepland worden en zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
 • MULTI ELEKTRA
  MULTI ELEKTRA
  Beoordeling: 4.8 van 54.85690 reviews
  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Heb mijn bedrijf Multi Elektro in 2014 opgericht. Heb alle papieren gehaald en bijhorende certificaten behaald op gebied van elektro. Aansluitend ben ik hier voor 5 jaar in dienst geweest bij een professioneel elektrobedrijf . Nu run ik met veel plezier mijn eigen Elektro 1 mans zaak. Mijn specialismen zijn: aanleggen van elektra installaties, data netwerk groepenkasten vervangen, extra groepen bijplaatsen, of het aanpassen van elektrische werkzaamheden en brandmeld installaties. Hierin ga ik secuur te werk. Ik geniet van mijn werk vooral het eindresultaat waar ik ook glimlach op me gezicht krijg en vooral van de klant. Ik ga keurig te werk volgens de nen1010 voorschriften. En ik ben aangesloten bij de kamer van koophandel. Kortom, ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en bekwaam. Erg tevreden met de uitbreiding van de groepenkast en installatie van de laadpaal!
 • Mesman Elektro

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Klantgerichte elektricien die staat voor kwaliteit

 • Vannieuwkoop Innovatief Design & Elektra

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Vannieuwkoop Innovatief Design & Elektra is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Nieuw-Vennep en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • VJ Montage
  VJ Montage

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Met onze kennis en certificaten bent u verzekerd van een vakkundige installatie. VJ Montage - Elektra

 • Rawitech
  Rawitech

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Heb je een Elektricien nodig in Kudelstaart of omgeving? Rawitech kan je helpen met alle klussen die een Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • MADEI
  MADEI
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Mijn naam is Maarten, ik ben uw allround installateur. Ik kan u helpen met: - Elektra - Verwarming / CV Ketels - Warmtepompen - Airconditioning - Ventilatie - Zonneboilers - Bedrade netwerken en WiFi aanleggen of dekking verbeteren - Smart Home (Camera’s, slimme rookmelders/thermostaten/deurbellen etc)

  Laatste review:
  Warmtepomp installeren of vervangen-
  Zeer goede ervaring met MADEI. Maarten heeft de warmtepomp, een Remeha Elga Ace 6kw, keurig geleverd en geïnstalleerd en alles netjes begeleid met de informatie om de subsidie te kunnen aanvragen. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Maarten is kundig en denkt goed mee. Hij staat open voor suggesties en verzoeken. Zo heeft hij op ons verzoek de slangen netjes weggewerkt in een nep-regenpijp zodat deze totaal niet opvallen. Ook in de technische (en was-) ruimte heeft hij het expansievat dusdanig geplaatst dat die het minste in de weg staat. De buitenunit is ook keurig op een grindbed geplaatst zodat condensatiewater goed kan wegvloeien. Maarten werkt netjes, precies en ruimt ook netjes op aan het eind van de werkdag. Echt een aanrader!
 • L. de Jong Allround

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  L. de Jong Allround is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Aalsmeer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • FlexXsolar B.V.
  FlexXsolar B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Specialist in energie opwekken uit zonne-energie. Wij werken enkel met A-merken, u mag altijd van de hoogste kwaliteit uitgaan en garantie van 20+jaar op panelen, (micro)omvormer(s) en onderbouw. Enphase, APSystems, LG,Jinko, AEG, ABB en Goodwe, Esdec & van der Valk Installeren alleen met ervaren (q-install) gecertificeerd personeel & onze adviseurs luisteren graag naar u en denken met u mee. Wij doen er alles aan u van a t/m z; Van product keuze tot het monitoren en onderhoud van uw installatie na deze is geplaatst. Onze elektriciens worden periodiek bijgeschoold over nieuwe eisen en ontwikkelingen. Zo blijven ze altijd actueel met hun werkzaamheden. Verder kunt u erop vertrouwen dat ze hun taak snel, netjes en efficiënt kunnen afhandelen. Dit doen zij met professionaliteit en een goede houding. Onze elektriciens bieden verder nog de volgende diensten aan: Bij aankoop van één of meerdere laadpalen het ophangen, installeren en aansluiten op aanwezig electraplan. Wij zijn distributier van electriciteitsoplagtechniek van o.a. SolarEdge, LG en BYD; Verdere zaken waar ze u ook mee verder kunnen helpen; Stopcontacten Aardlekschakelaars Groepenkast uitbreiden/vervangen Buitenverlichtingen aanleggen Lampen installeren Perilex aansluitingen Renovatie van elektra Schakelaars en bekabelingen Elektra problemen Elektronische installatie Overige Electra diensten

  Laatste review:
  Goede service Wij zijn erg tevreden met installatie van onze zonnepanelen door flexxsolar. Het bedrijf werd door onze buren aangeraden. Het gegeven advies over de panelen en het omvormersysteem maakt dat wij nu een goed werkend systeem hebben dat goed bij onze situatie past. Verder hebben wij het persoonlijk contact met het team van flexxsolar als erg prettig ervaren.
 • WeYa
  WeYa

  Nog geen reviews

  Laadpaal installateur in Rijsenhout

  Bij WeYa combineren we meer dan 30 jaar ervaring in elektra, telecom en beveiliging. We streven naar kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid in al onze diensten. Ons toegewijde team biedt op maat gemaakte oplossingen voor de specifieke behoeften van elke klant. WeYa bedient klanten in heel Nederland, met een breed scala aan diensten, van installatie tot onderhoud en reparatie. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, waarbij we een persoonlijke benadering hanteren en nauw samenwerken met onze klanten. We hechten veel waarde aan tijdige en betrouwbare service, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze bekwaamheid en professionaliteit worden weerspiegeld in ons team van hooggekwalificeerde experts die streven naar excellentie. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw elektra-, telecom- en beveiligingsbehoeften. WeYa, uw betrouwbare partner in heel Nederland.

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in Rijsenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 30 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in Rijsenhout

Andere vakmensen in Rijsenhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt