Vind Metaal bewerkers in Rijsenhout

Op zoek naar Metaal bewerkers in Rijsenhout? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Rijsenhout

 • Lasbedrijf Woerden
  Lasbedrijf Woerden
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Hallo Ik ben Mohamed en heb een eenmanszaak(las,metaalbedrijf+poedercoating,spuiten). Als u op zoek bent naar een bedrijf voor u opdracht, of het nou productie of eenmalig is. Wij hebben de skills en kwaliteit om het voor u te realiseren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Het werk zag er uitstekend uit en de communicatie verliep erg prettig. Aanrader!
 • Lasreparatie Jim Wies.
  Lasreparatie Jim Wies.
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Jimo Laswerk. Voor het lassen van staal rvs en aluminium, heeft u een lasreparatie of wilt u een nieuw voorwerp gemaakt hebben van staal rvs of aluminium dan bent u bij ons aan het goede adres.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  We zijn helaas niet tot een overeenkomst gekomen. Klus komt te vervallen.
 • Verhoef Totaal Techniek
  Verhoef Totaal Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Verhoef Totaal Techniek helpt jou met alle klussen rondom laswerkzaamheden met rvs, staal en aluminium, metaalbewerking, en bootreparatie. Ook met verschillende (kleinere) klussen helpt Verhoef Totaal Techniek jou verder. Neem telefonisch contact op met Verhoef Totaal Techniek via 0 6 42 39 57 om de klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Kijk voor meer informatie op verhoef-totaaltechniek nl

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Ben heel blij met m’n frame wat Rowin voor me heeft gemaakt. Exact wat we hadden afgesproken, heel mooi uitgevoerd en ook nog snel. Zodra we weer wat te maken hebben, komen we terug.
 • keukenkastjesspuiten.nl
  keukenkastjesspuiten.nl
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  De werkzaamheden richten zich op het spuiten van keukenfrontjes, en binnen deuren, dit is wel de hoofdzaak binnen het bedrijf, tevens spuiten wij kasten en stoelen of een kinderledikant. Stuurt u svp wat foto's mee en u krijgt een passende offerte . met vriendelijke groet, John van Baaren

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Goede en duidelijke communicatie, met uitstekende resultaat
 • RDG Metaalbewerking
  RDG Metaalbewerking
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Beste opdrachtgever, Bij RDG Metaalbewerking kunt u terecht voor al uw metaal maatwerk. Wilt u niet alleen een duurzaam, maar ook een netjes afgewerkt product, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar werkervaring en de benodigde certificaten brengen we uw klus graag tot een uitstekend resultaat. Wij werken met zowel RVS, aluminium als staal. Alles wat wij maken lezen wij af van een werktekening, deze tekening maken wij zelf met een 3D tekenprogramma. Met vriendelijke groet, Remco de Graaf RDG Metaalbewerking

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Remco is een paar keer bij ons langgeweest om alles door te spreken. We hebben zelfs nog een extra klus met hem doorgenomen en afgesproken dat hij deze ook zou maken. We hebben een schriftelijke overeenkomst gesloten en hij heeft ons via de email een leverweek doorgegeven, maar hij heeft uiteindelijk nooit meer iets laten horen. Aangetekende brief gestuurd, rechtsbijstand ingeschakeld, etc. Nooit meer iets gehoord. Zelfs bij zijn bedrijf langs geweest. En zo hadden wij geen trapleuning en geen balkonhek toen we in ons huis kwamen wonen.
 • Khalid Moudou
  Khalid Moudou
  Beoordeling: 4.6 van 54.65127 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Worked really hard, good guy
 • De vrije smid
  De vrije smid
  Beoordeling: 4.9 van 54.95143 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  De vrije Smid is een combinatie van Loodgieter, installatietechniek en metaalwerkplaats in de plaats Hoogmade. De uitvoerend monteur heeft 35 jaar ervaring in de installatietechniek / loodgieterij en heeft voor alle grote installateurs van Nederland gewerkt in de industrie en bij particulieren. ( bedrijven zoals: Dalkia, Cegelec, Stork, Wolter en Dros, en bij kleinere familie bedrijven in de regio.) De opleiding van de monteur is MTS-werktuigbouw en ben in het bezit van VCA-vol. Tevens is de monteur opgeleid isolatie deskundige en Asbestdeskundige. Als bedrijf zijn we volledig verzekerd voor aansprakelijkheid van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Snel en kundig
 • Amerom Services
  Amerom Services
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Wij doen graaf en sloop werkzaamheden in en om uw tuin en huis. Wij kunnen de klus van A tot Z doen of een deel. Voor ons in niks te gek. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Julian en zijn collega’s hebben prima werk geleverd. Ik heb voor Amerom Services gekozen omdat in de offerte netjes alle gevraagde werkzaamheden werd vermeld. Julian heeft ook onvoorziene werkzaamheden (lekkage afwatering) gemeld en na overleg hersteld. Prima service en alles conform afspraak uitgevoerd. Tuinafval netjes langs de weg geplaatst, afgevoerd en plek schoon achter gelaten. Zeker aan te bevelen voor volgende klussen.
 • N Casteele
  N Casteele

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Leuk dat we gaan starten! Graag stuur ik nog even de belangrijkste punten, die ik nodig heb voordat we de aanmelding kunnen voltooien. * Foto: mijn advies om een duidelijke professionele foto te gebruiken waarbij het gezicht te zien is. * Bedrijfsomschrijving: Voorbeelden hiervan, zet ik alvast klaar in jouw account, deze graag aanvullen in eigen woorden onder het kopje ( Profiel en bedrijfsomschrijving ) Anders kan je het ook doorsturen naar mij mocht je dit niet kunnen vinden. Review: Graag mij te voorzien van telefoonnummer en werkzaamheden. Portfolio: Werkstukken die jij destijds hebt uitgevoerd, graag mij voorzien van foto's zodat we dit kunnen gebruiken als referentie. Zodra deze punten zijn aangeleverd kan ik de gratis aanmelding voortzetten. Zodat we dan kunnen kijken naar de openstaande opdrachten in de regio.

 • Timmer- en onderhoudsbedrijf W. van Weerdenburg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Metaalbewerker in Rijsenhout

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Aannemer, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman? Dan kun je in Sloppenbrugge 21 bij Timmer- en onderhoudsbedrijf W. van Weerdenburg terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Zolder (ver)bouwen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  klus geweldig geklaard, vakkundig, goed overleg, goede prijs. Kortom wij zijn bijzonder tevreden

4.4

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Rijsenhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 32 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Rijsenhout

Andere vakmensen in Rijsenhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt